lti Grand Hotel Glyfada, Korfu, Glyfada

Hotellets beliggenhed

Dette dejlige familiehotel ligger ved foden af et bjerg 16 km. fra Korfu by og omgivet af fredfyldte og smukke omgivelser med typisk græsk natur. Her finder man ro og afslapning.  Nyd den børnevenlige sand- og grusstrand i  badebugten, nok den bedste på øen, sid på terrassen med det fantastiske panoramaudsigt over Korfu og få en kop græsk kaffe eller en kold drik. Hotellet er moderne indrettet med dejlige, lyse værelser  og velegnet til en familieferie på Korfu. Nærmeste by Pelekas ligger ca. 5 km væk og Korfu by og lufthavn ligger ca. 12 km fra hotellet. 

Hotellets faciliteter

Det elegant indrettede og klimatiserede hotel har i alt 7 etager med 242 værelser. Der findes en foyer med elevator, internet-hjørne, vekselbørs og døgnåben reception. Bygningen rummer desuden et minimarked, kiosk og en fjernsynsstue, bar, restaurant med buffet samt en barbecue-restaurant, hvor der serveres lette frokostretter.

Udendørsfaciliteter

Stor dejlig have med legeplads, swimmingpools, børnebassin og strandbar. I poolområdet og ved stranden findes solsenge og solparasoller, badehåndklæder mod gebyr.

Værelser 

Dobbeltværelse
De stilfuldt indrettede og klimatiserede værelser er udstyret med badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, sikkerhedsboks (mod betaling), centralvarme og en altan eller en terrasse. Fra midten af juni til midten af september har gæsterne mulighed for at benytte klimaanlægget. Tilvalg af havudsigt.

Økonomiværelse
Samme udstyr som dobbeltværelse, men lidt mindre.

Juniorsuite
Ca. 24 m, med en skydedør til adskillelse af soverum, med havudsigt.

Juniorsuite, luksus
Samme udstyr som juniorsuite, beliggende i stueetagen og med terrasse og adgang til en fællespool. Uden havudsigt.

Forplejning

Morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet. Der er endvidere mulighed for at bestille All-Inclusive.

Specielt til børn

Legeplads, børnebassin, børneklub 5-12 år, (dagligt kl. 10-12, kl. 15-17), babysitter mod betaling, legerum.

Underholdning

Afvekslende animations- og underholdningsprogram.

Sport/aktiviteter

Tennis, beachvolleyball, bordtennis, kuglespil, billard og golf, fitness rum, bueskydning, vandsportsaktiviteter på stranden med windsurfing og vandcykler. Nogle af aktiviteterne er mod gebyr.

Wellness

Massage-og wellnessbehandlinger (mod gebyr).

 

Find rejse til Iti Grand Hotel Glyfada her

Hvis valget er faldet på Iti Grand Hotel Glyfada, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.