Melissa Garden Apart Hotel, Side, Tyrkiet

Beliggenhed

Melissa Garden Apart Hotel har en beliggenhed i den historiske tyrkiske by, Side som er tæt ved Antalya. Hotellet ligger omtrent syv minutter væk fra Sides flotte sandstrand. Desuden ligger Side centrum kun 3 km. væk fra hotellet, 3,5 km. fra Den Historiske Plads, kun 4 km. fra Det Historiske Vartegn, 9 km. fra en sjov og dejlig forlystelsespark. Derudover ligger Malias gamle bydel kun få minutters gang fra hotellet. Og sidst men ikke mindst 60 km. fra Antalyas lufthavn.

Faciliteter

Hotellet består af 74 lejligheder, som vil være fordelt på fire etager. De nyankomne gæster vil blive budt velkomne i lobbyen, som har en reception med åbent 24 timer i døgnet. Melissa Garden Apart Hotel har mange forskellige faciliteter og services til rådighed. Der er for eksempel mulighed for at veksle penge, hvis dette ikke er blevet gjort inden afrejsen. Der er også mulighed for fri internetadgang ved lobbyområde. I er også velkomne til at se satellit-tv, hvis der skulle være en live sport udsendelse i lobbyområdet. Derudover er der to dejlige restauranter med lækker og eksotisk mad. Yderligere vil I opleve to barer tæt ved swimmingpoolen, som har åbent hele dagen og serverer lækre og kolde drinks til gæsterne samt lette og små måltider.

Udendørsarealet vil bestå af Melissa Garden Apart Hotels flotte grønne areal, som er deres hyggelige have, hvor I også har mulighed for at finde en legeplads for børn, så de også kan have en sjov ferie.

Der er mulighed for at gøre brug af hotellets vaskeri samt deres gratis shuttle bus som bringer gæster frem og tilbage fra for eksempel stranden. Faciliteterne er alle med til at udgøre et mere komfortabelt ophold, hvor der er mulighed for at slappe af og lade op til hverdagen i Danmark igen.

Hos Melissa Garden Apart Hotel har I mulighed for at medbringe kæledyr helt gratis, dog er der kun tilladt et dyr per værelse. Andre faciliteter der er til rådighed, er for eksempel det lokale supermarked og shoppingmulighederne der er tæt ved hotellet, hvor I har mulighed for at handle ind.

Herudover tilbyder hotellet leje af biler og cykler til de mere aktive gæster, som har lyst til at udforske området. Der er også mulighed for at få opbevaret sin bagage hos personalet, samt at få hjælp af Melissa Garden Apart Hotels personale vedrørende gode udflugtsområder og andre ture, hvis dette skulle findes interessant.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: De nyankomne gæster har aircondition på værelserne, for at få et behageligt indeklima samt enten en balkon eller en fin terrasse for at nyde udsigten. På Jeres badeværelse vil I der være hårtørrer og brusebad. Hvert af hotelværelserne har desuden også separate soveværelser eller en sovesofa i enten værelsets opholdsrum eller soveværelse. Ydermere vil I have mulighed for at benytte Jer af et pengeskab. Desuden er der også et køleskab, en elkedel og en kaffemaskine i hotelværelsets køkkenområde. Køkkenet vil indehave diverse redskaber til madlavningen. For at gøre ferien nem, er der også mulighed for at gøre brug af en telefon på hvert værelse. Hvis der desuden er behov for børnesenge, er der også muligt at anskaffe disse.

Mad og drikke

Melissa Garden Apart Hotel tilbyder en lang række muligheder for forplejning herunder morgenmad, halvpension og helpension og selvfølgelig "all inclusive".

Sport/aktiviteter

Melissa Garden Apart Hotel har mange aktiviteter til rådighed. Hotellet byder for eksempel på en udendørspool samt et børnebassin, hvor der er en vandrutsjebane. På solterrassen vil der også være parasoller tilgængelige for gæsterne, når der skal solbades. Andre aktiviteter som hotellet tilbyder, er bordtennis, eller for et mindre gebyr har I mulighed for at få adgang til hotellets spaområde med det dejlige tyrkiske bad kaldet ”hammam”.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

-       Et underholdningsprogram
-       Live musik
-       Wellness
-      Bordfodbold
-       Liveshows
-      Pool parties og Skumfest
-       Quiz-aftener
-       Tyrkiske aftener

Mere information om rejser til Side og Antalya

Hvis du finder hotel Melissa Garden Apart Hotel interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Antalya og Side, og læse mere om de tyrkiske byer ved at følge følgende links.

Læs mere om Antalya

Læs mere om Side

 

Rejs til Melissa Garden Apart Hotel her

Er du faldet for dette hotel, så skal du bare udfylde felterne i skemaet nedenfor. Vi har gjort det nemt og enkelt, da vi har samlet alle de tyske rejsebureauers tilbud til Melissa Garden Apart Hotel fra Hamborg lufthavn her.

Nedenfor kan I se en video af Melissa Garden Apart Hotel og hotellets faciliteter, som for eksempel er en pool, undersholdning, have, legeplads, spiseområde, barer, restauranter, aktiviteter og masser af lækre deserter.