Lomeniz Hotel, Rhodos, Grækenland

Beliggenhed

Dette hotel ligger på den græske ø, Rhodos, i Zefyros’ smukke region. Lomeniz Hotel ligger kun to minutter fra den lækre sandstrand. Derudover har hotellet en perfekt beliggenhed, da det kun befinder sig to km. fra Rhodos centrum, hvilket både giver dig og din familie ro fra bylivet og samtidig en dejlig afslapning. Andre turistattraktioner er for eksempel Rodini Parm, som kun ligger 19 min. gå gang fra hotellet og Diagoras Stadium som er 21 min. gå gang fra hotellet. Palance of the Grand Master of Knights of Rhodes ligger 38 mins. gang fra hotellet og Acropolis of Rhodes befinder sig også 38 min. fra hotellet. De nærmeste byer på dette hotel er Faliraki, som er 12 km fra hotellet og Lindos, som ligger 50 km. fra hotellet. I nærheden af Lomeniz Hotel vil der også være et diskotek, turistinformation, centrum, taxastation, busstoppested, butikker, biograf og barer samt restauranter. Desuden ligger hotellet kun 25 km. fra Rhodos lufthavn.

Faciliteter

Lomeniz Hotel består af i alt 200 hotelværelser, som er fordelt på fire etager. For at gøre det nemmere for Jer tilbyder hotellet Jer to elevatorer til de øverste etager. Hotellets faciliteter består af et pengeskab, til at opbevare værdigfulde genstande og der vil være fri internetadgang så I kan forblive online og forbundet med venner og andre familiemedlemmer. Andre faciliteter som hotellet tilbyder Jer er et fælles Tv-rum, room service, babysitting, læseassistance, udstyr til at stryge tøj, et vaskeri, mødelokale og aircondition. På hotellets udendørsareal har I mulighed for at handle ind, for eksempel i supermarkedet tæt på hotellet og købe diverse nødvendigheder.

Yderligere så har Lomeniz Hotel en restaurant og en poolbar, som tilbyder Jer lækre retter, forfriskende drinks og gode snacks. Desuden vil der være et lækkert soldæk tæt ved poolbaren, hvor der vil være parasoller og liggestole til rådighed for Jer. Dog koster liggestole og parasoller et gebyr på stranden, men er gratis vil poolen.

Hvis I ankommer på hotellet med egne biler, har I fri mulighed for at gøre brug af hotellets parkeringspladser.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard, American Express eller ved en bankoverførsel. 

Indkvartering

Generelt: Alle hotelværelserne vil tilbyde Jer aircondition, for at bevare et mere tilpas og behageligere indeklima. Derudover er der også et badeværelse, hvor der er en bruser, badekar samt hårtørrer til rådighed for Jer. Andre faciliteter på værelserne er enten en balkon eller en terrasse, som er standard inkluderet. Balkonen og terrassen er selvfølgelig møbleret, så I kan nyde aftenen når I sidder udenfor. Der vil også være et pengeskab på værelserne, hvor I kan opbevare værdigfulde genstande under opholdet. Der er også en minibar på værelserne, hvis I bliver tørstige, ellers er der en radio og et TV, hvis der skal slappes af.

Mad og drikke

Lomeniz Hotel byder Jer på en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad, bed and breakfast og halv pension. Halv pension, vil sige at under Jeres ophold vil morgenmad og aftensmad være inkluderet.

Sport/aktiviteter

Hotellet har en swimmingpool, som er perfekt til en dukkert på en varm dag, da den vil afkøle Jer. Der er desuden sollounges og parasoller til gængelige, hvis I gerne vil have en pæn gylden farve. Derudover skal I ikke langt væk fra afslapningen når I vil have forfriskende drinks, da poolbaren ligger tæt på. 

Hvis I derimod er de mere aktive typer, er der også aktiviteter til Jer. Her tilbyder hotellet Jer cykler og motorcykler samt udlejning af biler, så I kan udforske området på egen hånd. Der er også aktiviteter som, golf, tennis, billard, gameroomog et wellnessområde, som I kan benytte efter en lang aktivitetsrig dag.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -       Aktiviteter
  • -       Wellness
  • -       Golf
  • -       Tv-rum
     

Mere information om rejser til Rhodos og Grækenland 

Hvis du finder Lomeniz Hotel interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Rhodos og Grækenland, og læse mere om de græske øer ved følgende links: 

Læs mere om Rhodos

Læs mere om Grækenland

 

Rejs til Lomeniz Hotel her

Hvis valget er faldet på Lomeniz Hotel, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Lomeniz Hotel herover. 

Nedenfor kan I se en video om Lomeniz Hotel og hotellets faciliteter, som for eksempel er en  pool, spiseområde, strand, moderne, familievenlig og buffet.