Dansker-hoteller

Dansker-hoteller er hoteller som danske rejsebureauer udbyder charterrejser til, men som også bliver udbudt af tyske rejsebureauer, gennem SkovRejser.dk. 

Gennem årene er bestemte rejsemål og bestemte hoteller blevet særligt populære blandt danskere. På disse hoteller er personalet vant til at yde den service, som danskere forventer, og som rejsende møder du andre ferieglade danskere. 

Vi giver dig med andre ord præcis den samme ferieoplevelse til en markant lavere pris.

Vi har valgt at skrive om nogle af dansker-hotellerne. Søg blandt dem nedenstående:


PrimaSol Hane Family Resort, Side & Antalya, Tyrkiet

PrimaSol Hane Family Resort er et hotel, hvor du og din familie vil opleve en herlig ferie med en udsøgt gæstfrihed. Hotellet er lokaliseret ved Evrenseki-området, som ca. ligger 8 km. vest for det populære Side resort. Hotellet har både en indendørs- og udendørspool, hvor der også er vandrutsjebaner, som gør svømningen en smule sjovere.

Se flere detaljer

Makadi Palace, Hurghada & Safaga, Egypten

Makadi Palace har en dejlig privatstrand, hvilket gør den mere egnet til familier med børn og mere populær blandt hotelgæsterne. Makadi Palace finder sted ca. 30 km syd for Hurghada i Makadi-bugten. I Makadi-bugten kan du finde en masse smukke koralrev med adskillelige arter af fisk og planter.

Se flere detaljer

Siva Grand Beach, Hurghada & Safaga, Egypten

Siva Grand Beach har en dejlig lang privatstrand, hvilket gør den mere egnet til familier med børn og mere populær iblandt hotelgæsterne. Hotellet har en smuk udsigt til det Det Røde Hav og har både tilknyttet en swimmingpool og børnebassin.

Se flere detaljer

Eftalia Splash Resort, Alanya, Tyrkiet

Eftalia Splash Resort befinder sig i området Turkler og Avsallar, som ligger 19 km vest fra det populære ferieområde Alanya. Hotellet har både en indendørs og udendørs swimmingpool samt et vandland. Herudover er der også mulighed for andre udendørsaktiviteter til de gæster der er friske. Dett er fx tennis, basketball, bueskydning, windsurfing, katamaran og vandaerobic

Se flere detaljer

Papillon Zeugma, Antalya & Belek, Tyrkiet

Stort børnevenligt hotel med beliggenhed direkte på stranden. Der findes både vandrutsjebane, børnepool samt aktivitets og afslapnings pool. Kort sagt; Her er hele familien i centrum.

Se flere detaljer

Eftalia Aqua Resort, Alanya, Tyrkiet

Dette hotel har sit eget strandområde kaldet ”Eftalia-Island” og ligger ca. 18 km fra Alanya. Som aktivitet er der rig mulighed for at svømme, da hotellet rummer flere swimmingpool og vandrutsjebaner.

Se flere detaljer

Sheraton Miramar Resort, El Gouna, Egypten

Hotellet er af et af de højeste standarder, som er beliggende direkte til stranden. Værelserne er sprædt ud over flere øre, som er forbundet med broer. Hotellet er velegnet til børnefamilier med et stort poolområde og flere forskellige aktiviteter.

Se flere detaljer

Vincci Nozha Beach & Spa, Hammamet, Tunesien

Max 2 voksne og 3 børn. Hotellet ligger direkte til sandstrand og ca. 6 km fra byen Hammamet. Hotellet rummer reception, bar, pub, buffetrestaurant, specialrestauranter, maurisk café, elevator, kiosk og svømmehal.

Se flere detaljer

Riosol Hotel, Puerto Rico på Gran Canaria

Riosol Hotel er et 3-stjernet hotel, der ligger nær området El Chaparral, i byen Puerto Rico, hvilket er en af de mest besøgte destinationer på Gran Canaria for familier. Hotellet er bygget ind i klipperne, så man har en fantastisk udsigt over byen og det kanariske øhav i Atlanterhavet.

Se flere detaljer

Sunis Kumköy Beach Resort & Spa, Side, Tyrkiet

Direkte på en fin sandstrand i turistområde i Side-Kumköy. Utallige indkøbs-og underholdningsmuligheder ligger i umiddelbar nærhed. Centrum af Side er omkring 4 km væk. Taxi og dolmus findes i nærheden.

Se flere detaljer

Sunis Evren Beach Resort & Spa, Side, Tyrkiet

Det nybyggede komfortable hotel ligger direkte ved den flade sandstrand, med ca. 10 km til byen Side. Minibusser og taxaer kører regelmæssigt mellem hotellet og Side. Max 2 voksne og 2 børn.

Se flere detaljer

Salobre Hotel Resort & Serenity, Costa Meloneras Gran Canaria

Dette luksushotel, som er beliggende direkte på Salobre Golf som har 36 huller, har en fantastisk udsigt ud over både bjerge og havet. Playa del Inglés ligger omkring 8 km væk og Maspalomas ligger omkring 6 km. Hotellet har gratis shuttle-service til den private strand i Maspalomas.

Se flere detaljer

Serenity Makadi Beach, Makadi Bay, Egypten

Flot hotel beliggende direkte på egen strand i det yderst populære og rolige Makadi Bay ca 45 minutters kørsel fra Hurghada. Hotellet er børnevenligt og tilbyder all inclusive.

Se flere detaljer

Club Hotel Sera, Antalya, Tyrkiet

Hotellet ligger i byen Lara som er ca. 11 km fra Antalya centrum. Hotellet ligger direkte ud til striden og rummer både restauranter, diskotek og forskellige butikker. I hotellets haveanlæg er der pool med separat børnepool, poolbar og solterrasse. Hotellets gæster kan gratis benytte liggestole, parasoller og badehåndklæder.

Se flere detaljer

Amara Family Resort, Side, Tyrkiet

Dejligt hotel som ligger i rolige omgivelser med 250 m fra stranden. Hotellet tilbyder blandt andet tyrkisk bad, massage, spa- og wellness område og for børnene er der legeplads, børnebassin, vandrutsjebaner og miniclub.

Se flere detaljer

Santa Marina Beach, Kreta, Grækenland

Hotellet ligger ved en lang, smuk sandstrand. Kun 800 m fra hotellet ligger det lokale forretningsområde, som byder på butikker. Bussen, som kører til byen Chania, holder lige overfor hotellet. Max 2 voksne og 2 børn.

Se flere detaljer

Royal Wings, Antalya, Tyrkiet

Royal Wings hotel er et stort hotel, der ligger på en grund, der er 72.000 m2 og åbnede i april 2005. Hotellet tilbyder alle gæster en komfortabel oplevelse med en lækker middelhavssandstrand op til hotellet i en stille atmosfære og et lækket poolområde med tilhørende børnepool.

Se flere detaljer

Royal Dragon, Side, Tyrkiet

Hotellet ligger direkte på den fine sandstrand med ca. 5 km til indkøbs- og underholdningsmuligheder. Hotellet har 4 a-la-carte-restauranter, barer, bageri, diskotek, biograf, internetterminal (mod betaling), frisør, butikker samt spa- og wellnesscenter. Max 2 børn og 2 voksne.

Se flere detaljer

Titanic Beach Spa & Aqua Park, Hurghada, Egypten

Hotellet ligger direkte ned til Det Røde Hav på en fredelig strækning af privat sandstrand, hvor man nyde vandet og et hav af forskellige aktiviteter. Hotellet har et af Egyptens største vandland med hele 30 forskellige rutsjebaner, bølgebassin og en flod til rafting. Hotellet er velegnet til børnefamilier og tilbyder all inclusive,

Se flere detaljer

Grand Waterworld Makadi, Egypten

Grand Waterworld Makadi i Hurghada er et stort elegant 5-stjernet hotel, der ligger lige ud til Det Røde Hav ved Makadi Bay. Resortet ligger direkte ved stranden, så hotellets gæster kan frit gøre brug af stranden. Resortet tilbyder gæster et poolområde på mere end 5000 m2. I poolområdet findes der en pool med bølgemaskine, en flod man kan flyde rundt i, vandrutsjebaner til både børn og voksne i alle aldre og meget andet.

Se flere detaljer

Phellos, Kas, Tyrkiet

Børnevenligt hotel beliggende tæt på byen og stranden. Hotellet ligger på en bakke og har derfor skøn udsigt over havet. Afslappede omgivelser, stort poolområde med børnesektion, vandrutsjebane, lille legeplads, poolbar samt gratis solstole og parasoller.

Se flere detaljer

Parque Del Sol, Costa Adeje, Tenerife

Parque Del Sol er et 3-stjernet hotel, som har en stor have med poolområde. Her bor du i kort gåafstand til stranden ca. 300 m og lige uden for hotellet finder du et stort udvalg af restauranter, barer og butikker.

Se flere detaljer

Goldcity, Alanya, Tyrkiet

Dette fantastiske resort ligger placeret cirka 15 kilometer øst for Alanya centrum. Det er placeret på en smuk bjergtop, hvorfra man kan opleve den flotteste udsigt til Middelhavet og Taurusbjergene. Resortet tilbyder udover all inclusive også et stort udvalg af forskellige restauranter. For de store og for de små er der 20 vandrutsjebaner og mange forskellige pools, hvor der rig mulighed for sjov og masser af afslapning.

Se flere detaljer

Kleopatra Royal Palm, Alanya, Tyrkiet

Kleopatra Royal Palm ligger centralt placeret i Alanya, hvor i har gåafstand til diverse restauranter, forretninger og seværdigheder. Ca. 100 m væk fra hotellet ligger stranden, hvor der er mulighed for forskellige aktiviteter. Hotellet har også et lækket poolområde med tilhørende børnepool og vandrutsjebaner.

Se flere detaljer

Kleopatra Balik Hotel, Alanya, Tyrkiet

Kleopatra Balik Hotel ligger i Alanya, hvor der er forretninger og restauranter indenfor gåafstand. Hotellet ligger lige ved Kleopatra stranden, som er én af Tyrkiets mest populære strande på grund af den rene sandbund. Kleopatra stranden er kåret som den 6. bedste i Europa. Stranden er næsten uden sten og klipper.

Se flere detaljer

Diamond Hill Resort, Alanya, Tyrkiet

Hotellet ligger små 4 km væk fra Alanya centrum. Hotellet nærmeste lokale centrum er Oba som ligger 300 m væk, Oba tilbyder forskellige restauranter, shopping og et marked én gang om ugen. Dette nyere all inclusive hotel er placeret højt, så hotellets gæster kan nyde udsigten over Middelhavet og byen. Der er tilhørende poolområde og børnebassin med vandrutsjebaner.

Se flere detaljer

Green Garden Resort & Spa Hotel, Alanya, Tyrkiet

Green Garden Resort & Spa Hotel er et børnevenligt hotel som tilbyder all inclusive. Hotellet har 3 former for poolområder, som hele familien kan benytte sig af, hvor man kan slappe af, lave aktiviteter og prøve vandrutsjebaner. Ca. 300 m væk fra hotellet ligger det lokale centrum Oba, som tilbyder forskellige restauranter, shopping og et marked én gang om ugen.

Se flere detaljer

Asia Beach Resort, Alanya, Tyrkiet

Dette yderst velfungerende 5-stjernet hotel, ligger 3 km øst for Alanya. Det nærmeste lokale centrum er 300 meter væk i byen Oba. Hotellets strand kan nåes indenfor få minutter hvor der er masser af liggestole, parasoller og andre aktiviteter. Hotellet har et indbydende poolområde, både indenfor og udenfor, som hele familien kan benytte sig af. Udenfor er der vandrutsjebaner, hvis man trænger til at mærke adrenalinen pumpe.

Se flere detaljer

Tac Premier Hotel & Spa, Alanya, Tyrkiet

Tac Premier Hotel & Spa er placeret lige ved Kleopatra stranden, som er en af Tyrkiets mest populære strande på grund af den rene sandbund. Hotellet placeret ligger i Alanya, tæt på restauranter og shopping. Tac Premier Hotel & Spa består af flere blokke, som er koblet sammen af gangbroer, som snor sig henover over poolområderne, hvor der både er pools til børn og voksne.

Se flere detaljer

Alcudia Garden, Alcudia, Mallorca

Dette lejlighedshotel ligger kun 80 m fra stranden. Beliggende i ferieområdet Alcudia. Hotellet ligger ca. 100 meter fra den smukke strand Playa de Alcudia. Ligger i gåafstand til Alcudias gamle bydel, med en gammel bymur samt restaurerede huse. Max 2 voksne og 2 børn.

Se flere detaljer

BelleVue Club, Port d'Alcudia, Mallorca

Hotellet ligger i ferieområdet Alcudia. Ca. 100 meter fra hotellet ligger den smukke strand Playa de Alcudia. Derudover ligger det i gåafstand til Alcudias gamle bydel, med en gammel bymur samt restaurerede huse. BelleVue Club har en almindelig pool samt en børnepool.

Se flere detaljer

Continental Hotel Hurghada, Egypten

Continental Hotel Hurghada er et hotel af meget høj standard med en rolig beliggenhed. Hotellet er beliggende direkte til en privat sandstrand med egen have og har shuttle busser kørende til centrum som ligger ca. 10 km. væk. Hotellet er børnevenligt og tilbyder all inclusive.

Se flere detaljer

Mövenpick Resort & Spa El Gouna, Egypten

Mövenpick Resort & Spa er et stort familiehotel beliggende tæt på El Gounas centrum, direkte ud til det røde hav, med flere poolområder, børnevenlig sandstrand og tonsvis af aktiviteter.

Se flere detaljer

Minoa Palace Resort & Spa, Kreta, Grækenland

Luksuriøst hotel i byen Platanias. Hotellet er velegnet til personer som har de højeste krav til service og komfort. Det ligger ca. 100 meter fra stranden. Poolen og jacuzzi ligger rigtig flot ved en have. Der er 4 pools med liggestole og jacuzzi. Hotellet råder også over en juvelerbutik. Max 2 voksne og 2 børn.

Se flere detaljer

Meder Resort, Kemer, Tyrkiet

Meder Resort ligger i Kemer, ca. 250 m fra stranden og 1 km til byen hvor der er restauranter, shopping og underholdningsmuligheder. Hotellet tilbyder all inclusive og har pool med solterrasse og pool/-snackbar. Max 2 voksne og 2 børn.

Se flere detaljer

Marriott Beach Resort, Hurghada, Egypten

Hotellet er af yderst høj kvalitet med og er beliggende ca 4 km fra centrum og har egen privat strand. Ved udendøresområdet findes et stort poolområde og forskellige aktiviteter som blandt andet tennis, beachvolley, jacuzzi og sauna.

Se flere detaljer

Maritim Jolie Ville Resort, Sharm El Sheikh, Egypten

Stort luksushotel som er beliggende ud til kysten omkring 7 km fra Naama Bay. Hotellet er velegnet til all inclusive og er børnevenligt med større vandland.

Se flere detaljer

Aparthotel Playitas Resort, Fuerteventura, Spanien

Aparthotel Playitas Resort er et stort 4-stjernet hotel, som sammen med søsterhotellerne Playitas Villas, Playitas Annexe og Playitas Hotel danner rammerne for Playitas Resort, der ligger i byen Las Playitas. Playitas Aparthotel primære målgruppe er familier, som ønsker en både aktiv, men også afslappende ferie, hvor man kan nyde hele familiens selsskab. På hotellet er der et stort poolområde med 5 pools i alt. Der er for eksempel en børnepool, vandrustjebane, stor og opvarmet pool og en olympisk 50-meters poo

Se flere detaljer

Marhaba Palace, Port El Kantaoui, Tunesien

Hotellet ligger tæt på både stranden og golfbanen og har flere restauranter. I hotellets store have er der swimmingpool med poolbar. Max 2 voksne og 2 børn.

Se flere detaljer

Smartline The Village Resort & Waterpark, Kreta, Grækenland

Hotellet ligger i udkanten af Hersonissos, ca 1,5 km fra bycentrum. Afstand til stranden er ca. 800 meter, men der går gratis hotelbus til stranden flere gange om dagen. Hotellet råder over 2 pools og en mindre vandpark med 4 rutsjebaner. Max 2 voksne og 2 børn.

Se flere detaljer

Las Gaviotas Suites, Las Gaviotas, Mallorca

Hotellet ligger kun 120 meter fra stranden og er beliggende i ferieområdet Alcudia. Hotellet ligger ca. 100 meter fra den kridhvide og brede strand Playa del Muro. Derudover ligger det også tæt på den historiske S’Albufera National Park. Max 2 voksne og 2 børn.

Se flere detaljer

Ramira City Hotel, Alanya, Tyrkiet

Hotellet ligger ca. 200 m. fra centrum, midt på hovedgaden, tæt på både shopping, restauranter og cafeer. Der er gode bademuligheder da der kun er 500 meter til stranden. Desuden findes der barer og diskoteker i nærheden. Hotellet ligger tilbagetrukket fra den store hovedvej men der kan forekomme en smule støjgener.

Se flere detaljer

Kandelor, Alanya, Tyrkiet

Hotellet Kandelor ligger i Alanya, få minutters gåafstand fra centrum hvor der er forretninger, restauranter og underholdningsmuligheder. Den smukke kleopatra strand ligger kun 250 m væk fra hotellet. Stranden er blevet kåret som en af verdens bedste strande. Hotellet har en udendørsrestaurant og pool med børnebassin.

Se flere detaljer

LTI Premier Romance Boutique, Sahl Hasheesh, Egypten

Hotellet ligger på en 100 m lang sandstrand beliggende i Sahl Hasheesh. Der er ca. 25 km til Hurghada midtby. Hotellet har både en opvarmet pool med tilhørende poolbar og 2 restauranter. Hotellet tager kun imod gæster fra 16 år.

Se flere detaljer

Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino, Maspalomas, Gran Canaria

Dette flot luksushotel ligger tæt på sanddynerne i Maspalomas. Hoteller har flere pools med vandaktiviteter, flere barer og restauranter spa og sportscenter. Hoteller er børnevenligt.

Se flere detaljer

Lago Garden, Cala Ratjada, Mallorca

Hotellet ligger på skønne Mallorca og er specialiseret i spa, wellness og golf. Desuden har hotellet seks tennisbaner og to friluftspool hertil har hotellet gratis busser, som køre til stranden. Max 2 voksne og 3 børn.

Se flere detaljer

Jungle Aqua Park, Hurghada, Egypten

Hotellet ligger i Hurghada og ligger ca. 900 m fra havet, hvor der går gratis busser til. Hotellet er kendt for sine 21 swimmingpools og 35 gigantiske vandrutsjebaner, som i øvrigt er Hurghada største vandland. Hotellet har også 6 forskellige specialrestauranter, 8 barer og et diskotek. Hotellet er velegnet til børnefamilier, hvor der er aktiviteter til alle aldre.

Se flere detaljer

Hilton Sharks Bay Resort,Sharm El Sheikh, Egypten

Beliggende direkte til Det Røde Hav, syd for Sharm El Sheikh, på den smukke kyst Shark Bay som et et roligt dykkersted.

Se flere detaljer

Hilton Long Beach, Hurghada, Egypten

Hilton Long Beach er et charmerende luksus hotel beliggende i rolige omgivelser og med mange faciliteter. Hotellet ligger direkte til Det Røde Hav, syd for Sharm El Sheikh, på den smukke kyst Shark Bay. Dette er et af de mest rolige dykkersteder i Det Røde Hav.

Se flere detaljer

Hipotels Bahia Grande, Calo Millor, Mallorca

Hotellet ligger på en lang sandstrand og kun 10 minutters gang til indkøbs- og underholdningsmuligheder. Hotellet har både uden- og indendørs swimmingpool med seperat børnebassin, forskellige aktiviteter og legeplads til børn. Max 2 voksne og 2 børn.

Se flere detaljer

Hane Family Resort, Side, Tyrkiet

Hotellet ligger meget tæt på den flotte, lange sandstrand Kumköy i Side. Hotellet er børnevenligt og inkluderer flere pools, solterasser, vandrutsjebane, seperate børnepools samt legeplads. På stranden findes desuden hotellets Beach Club, hvor der bl.a. findes udendørsservering. Med ophold på dette hotel er du garanteret en dejlig ferie i herlige omgivelser.

Se flere detaljer

Grand Okan, Alanya, Tyrkiet

Dette hotel har en fantastisk beliggenhed, ca. 50 meter fra kleopatra stranden og 15 min. fra Alanya centrum, hvor der er rig mulighed for både shopping og underholdning.

Se flere detaljer

Grand Makadi, Makadi Bay, Egypten

Grand Makadi er beliggende direkte til stranden ved strandpromenaden i rolige omgivelser. Ca. 30 km. væk ligger Hurghada, hvor der køre gratis shuttle bus til. Hotellet har en større have med poolområde, dertil har hotellet også et lille supermarked. Hotellet er velegnet til all inclusive og tilbyder en kulinarisk mangfoldighed i form af både international buffet, italiensk køkken, lette frokostretter samt orientalsk køkken.

Se flere detaljer

Granada Park, Playa de las Americas, Tenerife

Hotellet ligger ca. 1 km fra stranden. Ankomsthallen rummer reception og elevator samt en restaurant. Ved solterrassn er der to swimmingpools, en separat børnepool, og en poolbar. Max. 2 voksne og 2 børn.

Se flere detaljer

Gloria Verde Resort & Spa, Belek, Tyrkiet

Lækkert femstjernet hotel som ligger 3 km. uden for Belek, tæt på strand og golfbane. Hotellet råder over flere bygninger, en stor have med poolområde (ca. 1.000 m2), vandrutsjebaner (aldersgrænse 12 år) samt liggestole og legeplads.

Se flere detaljer

Gloria Golf Resort, Belek, Tyrkiet

Flot femstjernet hotel som ligger i en pinjeskov ved foden af Taurusbjergene tæt på stranden og Gloria-golfbanen. Hotellet har en hovedbygningen og flere værelsesbygninger, som ligger i en stor frodig have. Poolområde, på ca 1.500 m2 ialt, med vandrutsjebaner (aldersgrænse 12 år) og poolbar.

Se flere detaljer

Giftun Azur Resort, Hurghada, Egypten

Hotellet er beliggende på den smukke sandstrand ud til promenaden. Hotellet har et større poolområde med både solterrasse, poolbar og separat børnepool. Max 3 voksne og 1 barn

Se flere detaljer

Flamenco Beach & Resort, El Quseir, Egypten

Hotellet består af to dele som er beliggende ved enten stranden eller på den anden side af vejen. Begge dele har stort og flot poolområde. Hotellet er børnevenligt og El Quseir er omkring 6 km væk.

Se flere detaljer

Hotel Bordoy Alcúdia Port Suites, Alcudia, Mallorca

Max 2 voksne og 2 børn. Hotellet ligger kun ca. 80 m fra den lange sandstrand. Omtrent 150 m fra hotellet ligger havnen, som byder på flere restauranter, barer, caféer og butikker.

Se flere detaljer

Eugenia Victoria, Playa del Ingles, Gran Canaria

Hotellet ligger centralt i Playa Del Inglés, tæt på Yumbo indkøbscenter og ca. 1 km fra stranden. Hotellet indeholder en stor have hvor der er terrasse, poolområde samt poolbar. Hotellet har all inclusive, hvori maden serveres som buffet.

Se flere detaljer

Eden Alcudia, Alcudia, Mallorca

Beliggende på ved den lange sandstrand i det populære område af Alcudia. Ca. 500 meter fra området Playa de Muro og ca 5 km fra byens centrum og havnen.

Se flere detaljer

Dunagolf Suites, Maspalomas, Gran Canaria

Nyrenoveret og familieventligt hotel beliggende ved Maspalomas-golfbanen. Hotellet har større poolområde med tilhørende liggestole og poolbar samt á la carte-restaurant og bar.

Se flere detaljer

Doganay Beach, Alanya, Tyrkiet

Dejligt børnevenligt hotel beliggende ca. 7 fra Alanya. Hotellet råder over flere pools (den ene indendørs), 3 separate børnepools samt flere vandrutsjebaner. Solstole, parasoller og poolhåndklæder er gratis og der findes flere poolbarer. En gangtunnel fører til hotellets strand, som har det blå flag. Derudover har hotellet legeplads og børneklub med mini-tivoli.

Se flere detaljer

Dawar El Omda, El Gouna, Egypten

Hotellet er spredt over flere øer som hver især er forbundet med laguner og ligger i det centrale El Gouna. Hotellet er velegnet til all inclusive.

Se flere detaljer

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, Belek, Tyrkiet

Femstjernet All Inclusive-hotel som råder over deres egen golfbane. Hotellet har masser af underholdning og forskellige aktiviteter, skønt poolområde med flere sammensatte pools, ca. 12.000 m2 med hertilhørende liggestole og poolbar.

Se flere detaljer

Cornelia De Luxe Resort, Belek, Tyrkiet

Dette 5 stjernede, All Inclusive-hotel har beliggenhed, i smukke omgivelser, et stenkast fra den dejlige sandstrand. Hotellet har et væld af faciliteter og aktiviteter såsom swimmingpool med børnepool, jacuzzi, sauna, fitness center, tyrkisk bad, massage, shopping center, diverse sportsaktiviteter, vandsportsaktiviteter og Kids Club med underholdning for børn og voksne flere gange ugentligt. Desuden har hotellet deres helt egen golfbane.

Se flere detaljer

Cordial Biarritz, Playa del Inglés, Gran Canaria

Hotellet er indrettet som bungalows og i hotellet flotte have finder i et poolområde med tilhørende liggestole. Hotellet ligger ca. 1 km. fra stranden. Hotellet har desuden børnepool og minigolf og er velegnet til børnefamilier.

Se flere detaljer

Club Paradiso, Alanya, Tyrkiet

Hotellet ligger ca. 900 m til sandstrand og 7 km til Alanya (busforbindelse mod betaling). Udendørs kan man finde snackbar, 2 pools, vandrutsjebaner og poolbar samt gratis benyttelse af liggestole og ved hotellets strand. Max 2 voksne og 2 børn.

Se flere detaljer

Citadel Azur Resort, Sahl Hasheesh, Egypten

Fantastisk flot og luksuriøst all inclusive hotel i yderst flotte omgivelser, placeret direkte på den private strand i det eksklusive resort område Sahl Hasheesh. Hoteller er opført som sin egen havneby, med ca 25 km til Hurghada hvor der kører en daglig shuttle bus (mod gebyr). Hotellet er børnevenligt

Se flere detaljer

Cala Azul Park, Cala D'or, Mallorca

Dette strand- og apartmenthotel ligger direkte ved havet i Cala d’Or. Hotellet ligger ved hovedgaden Calo des Corral. Hotellets gæster har kun 100 m til offentlige transportmuligheder. Max 2 voksne og 2 børn.

Se flere detaljer

Botanico & The Oriental Spa Garden, Puerto de la Cruz, Tenerife

Luksuriøst hotel indeholder blandt andet en stor have med et stort poolområde med flere pools. Hotellet ligger ca. 200 m. fra centrum samt ca. 1,6 km fra stranden. Max 2 voksne og 2 børn.

Se flere detaljer

Alua Boccaccio, Alducia, Mallorca

Hotellet ligger ved søen Lago Esperanza, og kun 100 m fra den kilometer lange sandstrand. Indkøbs- og underholdningsmuligheder er lige i nærheden. Der er ca. 60 km til lufthavnen. Max 2 voksne og 2 børn.

Se flere detaljer

Big Blue, Alanya, Tyrkiet

Big Blue ligger i et stille område ca. 2 km. fra centrum af Alanya og ca. 400 m til stranden. Hotellet tilbyder all inclusive, supermarked, swimmingpool og miniklub for de mindste. Hotellet har et forskelligt udbud af aktiviteter.

Se flere detaljer

Barut Lara Resort & Spa, Antalya, Tyrkiet

Skønt femstjernet all inclusive-hotel som ligger ca. 400 m. fra Lara-stranden, lidt uden for Antalya. Lækker have med poolområde, poolbar og liggestole. Barer og a la carte- og restauranter. Børneklub med engelsk-talende personale.

Se flere detaljer

Barut Hotel Hemera Resort, Side, Tyrkiet

Hotellet ligger direkte ned til en lang sandstrand og der er ca. 2,5 km til centrum af Side. Hotellet tilbyder blandt andet spa & wellnesscenter, tyrkisk bad, miniklub og minidico. Hotellet har også et dejligt poolområde med børnebassin.

Se flere detaljer

Barut Acanthus, Side, Tyrkiet

Max 2 voksne og 2 børn. Hotellet ligger direkte ved den lange sandstrand, ca. 1,5 km vest for byen Side. Hotellet rummer reception, indendørs- og udendørsrestaurant, havebar, orientalsk bar med kamin, butikker og en frisør.

Se flere detaljer

Aydinbey Kings Palace & Spa, Side, Tyrkiet

Max 2 voksne og 3 børn. Dette nybyggende komfortable hotel ligger direkte ved den flade sandstrand med ca. 10 km til byen Side. Hotellet rummer reception, bar, elevatorer, hovedrestaurant, 4 a-la-carte-restauranter, diskotek, butikker og et halbad.

Se flere detaljer

Side Star Elegance, Side, Tyrkiet

Hotellet ligger i det kendte turistområde Side og ligger direkte ned til en sandstrand. Ca. 3 km. derfra ligger Side centrum, hvor der er shopping- og underholdningsmuligheder. Hotellet er omgivet af et smukt haveområde med en pool og en separat børnepool og 2 vandrutsjebaner.

Se flere detaljer

Cook's Club, El Gouna, Egypten

Hotellet som består af hotelværelser samt lejligheder, ligger direkte ved lagunen i gåafstand fra det livlige centrum. Der er stort poolareal med fri benyttelse af solstole, parasoller og håndklæder. Derudover kan gæster på hotellet benytte en gratis hotelbus og båd tl nærliggende strand. Hotellet er velegnet til all inclusive

Se flere detaljer

Arabella Azur Resort, Hurghada, Egypten

Arabella Azur Resort er et stort hotel som er beliggende ved stranden og indeholder stort poolområde. Hotellet er velegnet til familier og har desuden en god børnepool.

Se flere detaljer

Paloma Perissia, Side, Tyrkiet

Flot "All Inclusive"-hotel med beliggenhed direkte på stranden. Dejligt poolområde med to pools, liggestole og poolbar samt to børnepools, den ene med vandrutsjebaner og desuden en indendørspool. Derudover har hotellet tennis, fitnessrum, bibliotek, biograf og natklub. Hotellets byder desuden på aktiviteter, børneklub og underholdning (på engelsk og tysk).

Se flere detaljer

Ali Bey Club & Park Manavgat, Side, Tyrkiet

Hotellet ligger lige op til en strand og har ca. 12 km. fra byen Manavgat. Hotellet har utroligt meget at byde på, især for familier, da der et kæmpe poolområde med hele 18 vandrutsjebaner. Hotellet tilbyder også all inclusive.

Se flere detaljer

Hotel Riu Palace Oasis, Meloneras, Gran Canaria

Hotellet har en kæmpe palme-foret have med direkte adgang til stranden i Maspalomas. Hotellet ligger midt i en hyggelig oase i nærheden af fyrtårnet El faro. Ca. 5 km. ligger Playa del Inglés. Hotellet har en god swimmingpool med børnebassin.

Se flere detaljer

Calimera Serra Palace, Side, Tyrkiet

Hotellet ligger ca. 20 km fra byen Side. På hotellets område der er masser af plads, så der er mulighed for at dyrke sport. Hertil er der et større poolområde med 3 pools og 5 vandrutsjebaner samt en masse aktiviteter for børn. Hotellet tilbyder blandt andet all inclusive.

Se flere detaljer

Bungalows Vistaflor, Maspalomas, Gran Canaria

Det populære lejlighedshotel er beliggende i udkanten af Maspalomas. Ca. 3 km væk ligger en flot sandstrand. Hotellet tilbyder to gang gratis transport til stranden dagligt. Hotellet har desuden opvarmet pool, restauranter, sportscenter og supermarked.

Se flere detaljer

Sheraton Miramar Resort, El Gouna, Egypten

Hotellet er af et af de højeste standarder, som er beliggende direkte til stranden. Værelserne er spredt ud over flere øre, som er forbundet med broer. Hotellet er velegnet til børnefamilier og har både poolområde med snackbar, buffetrestaurant og 2 á la carte restauranter.

Se flere detaljer

Iberostar Playa Gaviotas, Jandia, Fuerteventura

Dette fantastiske strandhotel ligger lige på kanten af den skønne 25 km. lange finsandede strand Playa De Jandia, og beliggenheden fåes ikke bedre. Iberostar Playa Gaviotas er designet som en halvkreds ud mod havet og stranden for at give gæsterne den optimale udsigt. Her er rige muligheder for den aktive familie med et stort udbud af vandsport, sjov og afveksling. Trænger du til en dukkert kan du vælge en af swimming poolene i den store have eller snuppe en forfriskende tur i bølgerne.

Se flere detaljer

H10 Costa Adeje Palace, 4 stjerner, Costa Adeje, Tenerife

H10 Costa Adeje Palace er et skønt familie- og wellnesshotel beliggende direkte ned til strandpromenaden og tæt ved stranden La Enramada. Hotellet har en fantastisk udsigt til havet og det er fuldstændig integreret i omgivelserne på en 32.000 m2 stor grund med et indbydende og stort poolområde, børneafsnit, wellness- og træningscenter. Værelserne er moderne indrettede og med balkon eller terrasse. På den gastronomiske side kan du nyde spændende retter med show cooking eller spise i Restaurant Tosca eller i den berømte restaurant El Jable.

Se flere detaljer

Vikingen Infinity Resort & Spa, Tyrkiet

Strand-hotellet ligger omkring 15 km fra centrum af Alanya, Manavgat ligger ca. 35 km væk. Afstanden til Antalya lufthavn ligger omkring 90 km væk. Vikingen Infinity Resort & Spa har et poolområde bestående af 3 børnepools, 7 vandrutsjebaner i resorts vandland, 1 jacuzzipool og 1 stor pool. Udover det, har hotellet egen strand med lækkert band og krystalklart hav.

Se flere detaljer

Oba Star Hotel & Spa, Alanya, Tyrkiet

Oba Star Hotel er et 4-stjernet hotel, som ligger 4 km øst fror Alanya. Hotellets lokale centrum er Oba. Oba tilbyder forskellige restauranter og shopping samt et marked én gang om ugen. 150 m væk fra hotellet ligger deres egen private strand at hotellets gæster kan benytte sig af.

Se flere detaljer

Hotel Club Palia Dolce Farniente, Mallorca, Spanien

Hotel Club Palia Dolce Farniente på Mallorca ligger i byen Cala d'or. Hotellet ligger få meter fra lækre sandstrande, hvilket gør hotellet essentielt for strandelskerne. Hotellet tilbyder all inclusive og med deres 2 pools har familien rigtig mulighed for at slappe af.

Se flere detaljer