Skov Rejser

Skov Rejser er Danmarks moderne markedsføringsbureau for tyske rejsebureauer. Skov Rejser står for en sund økonomi, god service og velordnede forhold. Vores styrke er vores stærke internationale samarbejdspartnere, der sikrer dig en ferie i særklasse til yderst fornuftige priser - og har du brug for hjælp, så støtter vi dig hele vejen igennem.

Skov Rejser formidler rejser for over 80 tyske rejsebureauer med afrejse fra:

Hamborg Lufthavn

Samme pris

Du betaler ikke ekstra for din rejse ved at benytte Skov Rejser. Vi modtager et mindre markedsføringstilskud fra vores tyske samarbejdspartner. Til gengæld tilbyder vi vores support fra start til slut. 

Fleksibel rejselængde

Hos Skov Rejser bryder vi med de vante regler, om at du skal vælge hele uger – her kan du selv vælge antal rejsedage, lige som man rejser alle dage hele året fra Hamborg Lufthavn. Derimod har de danske rejsebureauer typisk kun 1-2 afrejser om ugen.

Undgå prisstigningerne i den danske industriferie

Hvis I er en børnefamilie, kan I glæde jer over, at de tyske rejsebureauer ikke har de samme prisstigninger i industriferierne som de danske rejsebureauer, der har afrejse fra danske lufthavne. Dette gør, at du ikke behøver at tage dine børn ud af skolen for at komme billigt på ferie.

Varme hilsner

underskrift.jpg             

Henrik Skov, Direktør og stifter af Skov Rejser

Odense, Danmark.           

 

Vision

The three forces 

  1. Markedsføre billige charterrejser - via tyske aktører - for danskere. 
  2. Co2-neutrale rejser.
  3. Det skal være nemt og sikkert at bestille en rejse.