Annabelle Beach Resort, Kreta

Beliggenhed

Dette er et luksusresort der befinder sig tæt på den populære og livlige feriested Hersonissos i Grækenland. Det familievenlige hotel har sin egen privatstrand og har gang på gang fået tildelt The European Union’s Blue Flag for sit krystalklare vand og renlighed. Nær hotellet er der forskellige restauranter, barer, pubs, godt natteliv, shoppingmuligheder og mange turistattraktioner i centrum af Hersonissos, som kun ligger omkring 2 km. væk fra hotellet. Desuden ligger Nikos Kazantzakis Internationale lufthavn kun 22 km. fra hotelopholdet.

Faciliteter

Annabelle Beach Resort består af i alt 270 hotelværelser, som er fordelt på toetagers bungalowbygninger. Du og din familie vil blive budt velkommen i lobbyen, som har åbent 24 timer, og hotellet har desuden også en politik om en 24 timers check-out service. Hotellet tilbyder Jer en garderobe til opbevaring af Jeres overtøj, et pengeskab til opbevaring af værdigfulde genstande og faciliteter til at veksle valuta, hvis dette ikke er gjort hjemmefra. Der er fri internetadgang på hotellets fællesarealer, mod betaling. Derudover er der et offentligt tv-område og et legerum for de små, så deres ophold også kan blive lidt sjovere. 

Hotellet tilbyder Jer restauranter, et spiseområde og en bar. Den ene restaurant er en buffetrestaurant. Der er også en a la carte restaurant, som serverer retter fra Middelhavet fem gange pr. uge. 

Gæsterne på hotellet har gode shoppingmuligheder i supermarkedet tæt ved, så der kan købes daglige nødvendigheder eller souvenirs fra souvenirbutikken. Udendørsarealet består også af et legeområde for de små og en hyggelig have for alle. Hotellet tilbyder Jer to swimmingpooler og to snackbarer tæt ved pool området. Derudover er der strandstole, badebåndklæder og parasoller til rådighed, som er inkluderet både ved poolen og på stranden. Andre faciliteter der udbydes på hotellet, er for eksempel babysitting, lægehjælp, room service og et vaskerum. Der er også mulighed for at leje cykler, hvis I gerne vil udforske området på egen hånd. Desuden har I mulighed for at benytte Jer af hotellets parkeringsområde, hvis I ankommer i egne biler, dog mod et gebyr.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, American Express, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: Der er mulighed for at booke specielle familieværelser for gæster med børn. Alle hotelværelser består af aircondition og et badeværelse. I de fleste værelser vil der være en balkon med en behagelig og afslappende udsigt, hvor andre værelser vil bestå af en terrasse. Desuden vil der være mulighed for at bestille børnesenge til de små af de familier der har børn. Der vil også være et pengeskab til opbevaring af værdigfulde genstande. Der er også et køleskab, TV og telefon. På badeværelserne har I mulighed for at finde en bruser eller et badekar og en hårtørrer.

Mad og drikke

Hotellet tilbyder Jer en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad, bed and breakfast, halv pension og All Inclusive. Hvis I har lyst til specielle diætretter, er dette også muligt at bestille. Der er forskellige snacks, som bliver serveret på hotellet og både alkohols-/alkoholfrie drinks til hotellets gæster.

Sport/aktiviteter

Annabelle Beach Resort tilbyder Jer både en indendørs- og udendørspool. Der er også et soldæk, hvor I får sollounges og parasoller til rådighed. Der er et boblebad til ekstra afslapning og en snackbar ved pool området, som tilbyder Jer forfriskende drinks og lækre snacks.

De gæster der er de aktive typer, er der også aktiviteter til. Dette er for eksempel tennis og volleyball. Mod et gebyr har I også mulighed for at spille beach volleyball. Derudover er der en masse vandsports, som sejlads, eller for et gebyr, vandski, windsurfing, banana boat, kanosejlads og dykning. Indendørsaktiviteterne er for eksempel et fitnesscenter, bordtennis, og for et gebyr, billard.

For Jer der har lyst til ekstra afslapning, så kan I nyde et dejligt wellnessophold, hvor I kan gøre brug af hotellets spa og solarium. Hvis I betaler et gebyr, er der også sauna og massagebehandlinger til rådighed.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -       Et underholdningsprogram for voksne
  • -       Et underholdningsprogram for børn
  • -       Live musik
  • -       Wellness
  • -       Diskotek
  • -       Børne diskotek
  •  

Mere information om rejser til Grækenland og Kreta   Hvis du finder hotel Annabelle Beach Resort interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Kreta, og læse mere om de Græske øer ved følgende link.

Læs mere om Grækenland

Læs mere om Kreta

 

 

Rejs til Annabelle Beach Resort her

Hvis valget er faldet på Annabelle Beach Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Annabelle Beach Resort herover. 

Nedenfor kan I se en video af Annabelle Beach Resort og hotellets faciliteter, som for eksempel er en pool, luksus, moderne, familievenlig, have, udendørsareal, strand, underholdning, buffet og wellness.