Akbulut Hotel & Spa, Kusadasi, Tyrkiet

Beliggenhed

Dette lækre og skønne hotel befinder sig kun 60 meter fra det smukke hav. Hotellet ligger tæt ved nationalparken som har en udsøgt natur og rigtig flotte omgivelser. Her kan I vandre tæt ved den flotte kløft eller vælge at slappe af ved den lækre stenstrand. På grund af stenstranden, anbefaler vi at I medbringer badesko på stranden af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis I gerne vil shoppe er der rig mulighed for dette, da Guzelcamlis by kun ligger 2 min på gågand fra hotellet. I får desuden også rig mulighed for at gå på restauranter og barer, da de kun befinder sig 500 meter fra hotellet. Ydermere kan I benytte den offentlige transport, som findes 700 meter fra hotellet. Hotellet ligger overfor Zeus-grotten, så hvis I gerne vil på opdagelse kan I besøge grotten her. Derudover ligger den flotte græske ø, Samos, kun 2 km. fra hotellet og er adskilt via havet.

Hvis disse muligheder ikke er nok for jer, kan I tage til den tyrkiske by, Kusasdasi, som ligger 20 km. fra hotellet, hvor der vil være mange forskellige turistattraktioner, desuden er der også Soke Outlet Center, som giver jer gode shoppingmuligheder. Dette Outlet Center ligger 20 km. fra hotellet.

 

Faciliteter

Akbulut Hotel & Spa blev opbygget i 2009 og består af i alt 75 hotelværelser. Gæsterne vil blive budt velkomne i hotellets lobby, som har en døgnåben reception til jeres rådighed og har en døgnåben check-in og check-out service. Derudover har I mulighed for at gøre brug af elevatoren til de øverste hotel etager. Faciliteterne som hotellet udgør er desuden et sikkerhedsskab, hvor I kan opbevare jeres værdifulde genstande. Der er desuden også mulighed for at veksle penge på hotellet, hvis dette ikke er foretaget hjemmefra. I lobbyen er der fri internetadgang, så I kan fortsætte kontakten med andre familiemedlemmer samt venner derhjemme i Danmark.

Dette hotel tilbyder jer også faciliteter som et fælles tv-område, fælles spillerum, babysitning, biludlejning, lægeassistance, roomservice, vaskeri og en frisørsalon. Hvis I ankommer i egne biler vil der også være mulighed for at gøre brug af hotellets egen parkeringsplads.

Hotellets udendørsareal består af et supermarked og butikker, hvor I kan købe diverse daglige nødvendigheder, I kan også blot gå ture. Andre faciliteter som hotellet udbyder gæsterne vil være en hyggelig have hvor I kan gå ture, der er desuden også en legeplads hvor de små kan være beskæftiget og dermed få et sjovere ophold. Hvis I er de mere aktive typer er der også mulighed for at leje cykler, hvormed I kan udforske området på egen hånd.

 

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

 

Indkvartering

Generelt: På Akbulut Hotel & Spa har I mulighed for at booke specielle familieværelser, hvis dette er tilfældet. Alle hotelværelser vil være udstyret med aircondition og centralvarme, som giver jer et mere behageligt indeklima. Hotelværelserne vil inkludere et badeværelse, som er udstyret med hårtørrer og brusebad. Som standard vil der være en balkon med udsigt til den smukke nationalpark eller til havet, hvilket vil give jer nogle dejlige og hyggelige aftener. Derudover vil værelserne være udstyret med et sikkerhedsskab, hvor I kan opbevare værdifulde genstande, der er yderligere et mini-køleskab, tv og sidst men ikke mindst har værelserne en telefon der medfølger som standard. På dette hotel har I også mulighed for at bestille hotelværelser der er kørestols- eller handicapvenlige, hvor badeværelserne ikke har barrierer.

 

Mad og drikke

Dette hotel tilbyder jer en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad og snacks. I har mulighed for at vælge halvpension og all-inclusive. Disse måltider vil forekomme i store og lækre buffetformer. Derudover består hotellet også af en café og flere barer, hvor I kan hygge og nyde jeres aftener. På hotellets restaurant vil der være børnestole til de små, så de sidder mere behageligt. Derudover tilbyder hotellet jer mange forskellige slags drinks, som både inkluderer alkohol og er alkoholfrie.

 

Sport/aktiviteter

På Akbulut Hotel & Spa har I mulighed for at benytte jer af både indendørs- og udendørspool. Desuden er der også to børnebassiner, som gør opholdet for de små lidt sjovere. Der er sollounges og parasoller til jeres rådighed på soldækket. For at I ikke skal gå langt når I vil have forfriskninger og lækre snacks, så er der en poolbar tæt ved som tilbyder jer lækkerier.

Hvis I derimod er de mere aktive typer der godt kan lide at holde formen, selvom I er på ferie, har hotellet også aktiviteter der egner sig til jer. Dette er for eksempel udendørsaktiviteter som volleyball og basketball. Der er også indendørsaktiviteter som et fitnesscenter, spillerum, bordtennis, dart, aerobic, gymnastik og mange andre sjove muligheder.

Efter en lang og aktivitetsrig dag, kan I komme tilbage på hotellet og nyde deres dejlige wellnesscenter. Der er herunder et spaområde, sauna, tyrkisk bad, skønhedssalon og solarium. Mod et gebyr kan I også få en lækker massagebehandling og få slappet helt af.

 

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

-       Et underholdningsprogram for voksne
-       Et underholdningsprogram for børn
-      Sportsaktiviteter
-       Wellnessophold
-       Ekskursioner
-       Live shows ​​​​​​​
-       Legeplads

 

Mere information om rejser til Kusadasi og Tyrkiet

Hvis du finder Akbulut Hotel & Spa interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Kusadasi og Tyrkiet, og læse mere om de tyrkiske byer ved at følge følgende links.

Læs mere om Kusadasi

Læs mere om Tyrkiet

 

Rejs til Akbulut Hotel & Spa her

Kan du lide dette hotel;  Akbulut Hotel & Spa? Så skynd dig at booke din rejse igennem formularen ovenfor. Vi har samlet de tyske rejsebureauers tilbud til Akbulut Hotel & Spa  med afrejse fra Hamborg lufthavn.