Palm Beach Resort, Hurghada, Egypten

Hotellets beliggenhed

Dette skønne hotel ligger tæt på den lækre sandstrand i feriebyen Hurghada. Her kan du og din familie nyde jeres ferieophold og lade op til den travle hverdag igen. Tæt på dette hotel vil I finde Orange Beach Welcome center, som kun ligger 16 min gågang fra hotellet. Adventure Island befinder sig omtrent 34 min gågang fra hotellet. Der er rig mulighed for shopping i Hurghada centrum, som ca. befinder sig 10-20 km. fra hotellet. Hertil vil der være offentlig transport mod et tillægsgebyr. 

Den tætteste lufthavn er Hurghadas egen lufthavn, som også befinder sig 10-20 km. væk fra hotellet. I kan gøre brug af lufthavnstransporten til og fra hotellet, dog vil dette koste et ekstra gebyr.

Hotellets faciliteter

Palm Beach Resort er et hotel der består af i alt 395 hotelværelser, der er fordelt over seks forskellige tilbygninger. For at gøre jeres ophold nemmere, kan I benytte elevatoren til de øverste etager. Du og din familie vil blive budt velkomne i hotellobbyen, som har en døgnåben reception til jeres rådighed. Hotellets faciliteter udgør blandt andet af en fælles læsesal, butikker og fri internetadgang, så I kan fortsætte kontakten med andre familiemedlemmer samt venner derhjemme i Danmark. Desuden er der også aircondition til at bevare et mere behageligt indeklima. Andre faciliteter, som hotellet udbyder er en frisørsalon, lægeassistance og et vaskeri, dog koster disse et ekstra gebyr.

På hotellets udendørsareal er der butikker, som gør jeres shoppingmuligheder nemmere, da I kan købe diverse daglige nødvendigheder. Derudover er der en privatstrand, hvortil der er liggestole og parasoller som er inkluderet i prisen. På hotellets eget soldæk vil der være tre forskellige swimmingpools, hvoraf det ene er opvarmet. Derudover er der et børnebassin så de små også kan være med og dermed få et sjovere ophold. Der er ydermere en vandrutsjebane, som egner sig til alle aldre. På soldækket er der liggestole, parasoller og badehåndklæder inkluderet.

For de gæster der ankommer på hotellet med egne biler, vil der være mulighed for at gøre brug af hotellets private parkeringsplads.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: På Palm Beach Resort har I mulighed for at booke specielle familieværelser, hvis dette er tilfældet. Alle hotelværelser vil være udstyret med aircondition og centralvarme til at bevare et mere behageligt indeklima. Derudover vil der være private badeværelser, som vil være udstyret med brusebad eller badekar, toilet og hårtørrer. Hvert hotelværelse vil desuden enten have en terrasse eller en balkon, hvor I kan nyde jeres aftener samt udsigten. Ydermere vil hotelværelset være udstyret med telefon, køleskab og et TV til at medgive et mere behageligt ferieophold. Sidst men ikke mindst vil der også være et sikkerhedsskab til opbevaring af jeres værdifulde genstande.

Mad og drikke

Palm Beach Resort tilbyder jer en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost og aftensmad, som vil forekomme i buffetform. Der er to forskellige restauranter, den ene er en buffetrestaurant og den anden er en a la carte restaurant. Derudover er der tre forskellige barer; der er en på stranden og to ved poolen. Ydermere har I mulighed for at bestille specielle retter, som vegetarretter.

For jer der har bestilt All-Inclusive, vil morgenmad, frokost og aftensmad forekomme i buffetform.

∙ Morgenmaden starter kl. 7.00 til 10.00
∙ Frokost samt senere morgenmad kl. 10.00 til 12.00
∙ Snacks starter allerede fra kl. 12.00 til 15.00
∙ Frokost kl. 13.00 til 15.00
∙ Kaffe og kage kl. 16.00 til 18.00
∙ Aftensmad kl. 18.30 til 21.30
∙ Midnat snack kl. 23.00 til 00.00
∙ Drinks i barerne fra kl. 10.00 til 00.00

Sport/aktiviteter

Palm Beach Resort tilbyder jer swimmingpools samt et børnebassin, hvortil der er en lille vandrutsjebane så de små kan få et sjovere ophold. Tæt på poolen vil der være et soldæk med liggestole og parasoller til jeres rådighed når I vil have en flot gyldenbrun farve. For at I ikke skal gå langt, er der en pool-snackbar som tilbyder jer lækre snacks og forfriskende drinks.

Hvis I ikke vil ligge og tage sol på soldækket, men derimod er mere aktive typer der godt kan lide at holde jer i form, så er der også aktiviteter til jer. Dette er for eksempel ved en tennisbane (mod betaling), beach volleyball, dart, fitnesscenter og bordtennis. Hvis I betaler et gebyr har I også mulighed for at prøve bananbåd, billard, kitesurfing og vandcykel.

Efter en lang og aktivitetsrig dag, kan I komme tilbage på hotellet og nyde wellnesscenteret. Wellnesscenteret består af dampbad, sauna, spa, massagebehandlinger og skønhedsbehandlinger, dog koster disse et gebyr.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

-       Et underholdningsprogram 
-       Aftenshows
-       Live musik
-       Børneklub
-       Spillerum
-       Wellnessophold
-       Sportsaktiviteter

Mere information om rejser til Hurghada og Egypten

Hvis du finder Palm Beach Resort interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Hurghada og Egypten, og læse mere om de egyptiske byer ved at følge følgende links.

Læs mere om Hurghada 

Læs mere om Egypten

 

Rejs til Palm Beach Resort her

Hvis du syntes om dette hotel, så syntes vi at du og din familie skal booke en rejse igennem formularen her. Vi har nemlig samlet alle rejserne fra de tyske rejsebureauer til Palm Beach Resort fra Hamborg Lufthavn.