Aquila Rithymna Beach, Kreta, Rethymno

Hotellet beliggenhed 

Hotellet er et flot 5 stjernet hotel skønt beliggende ved Rethymnons kyst og med egen sandstrand. Aquila Rithymna Beach er et godt valg til børnefamilier med det brede udbud af aktiviteter lige fra vandsport til fitnesstræning, miniklub og trylleshows for børn. Hotellet har flere restauranter, både buffet og à la carte, og børnene spiser gratis i Tasty Corner, hvor de kan vælge blandt sandwich, pommes frites, pizza, vafler, frugt, yoghurt og is.

Hotellets faciliteter 

Det klimatiserede hotel er bygget i 1976 og råder over 519 værelser med klimaanlæg, og der er i alt 10 villaer/huse.  I hovedbygningen findes reception, bar/lounge, internet adgang, fitnesscenter, indendørs swimmingpool, restauranter, elevatorer, vaskeservice, frisør, minimarked og souvenirbutikker. Endvidere har hotellet sikkerhedsbokse, TV-rum og et spillerum. Hotellet tilbyder også leje af cykler.

Udendørsfaciliteter

Hotellet ligger i en skøn have med palmer og græsplæner, der er legeplads, udendørsbiograf, swimmingpool med solterrasse, solsenge og solparasoller samt poolbar. For børn et dejligt børnebassin med skygge.

Værelser 

Dobbeltværelse (max 3 personer)  med haveudsigt eller havudsigt
25 m2, hyggelige, komfortable  værelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge og siddehjørne, radio, TV, telefon, badekåber, slippers, bedeværelse med toilet og bruser, strandhåndklæder, hårtørrer, internetforbindelse, minibar, køleskab, sikkerhedsboks,  balkon eller terrasse. Ved ankomst husets vin og en frugtkurv.

Bungalow
33 m2, charmerende bungalows beliggende rundt omkring  i den velplejede have. De indeholder et soveværelse med dobbeltseng, opholdsrum med 2 sofasenge. Øvrigt udstyr som i dobbeltværelse.

Forplejning

 Morgenmadsbuffet, halvpension eller all inclusive ultra.

All inclusive ultra
Tidlig morgenmad kl. 05.00-07.15 (skal oplyses i receptionen dagen inden).
Morgenmadsbuffet kl. 07.15-10.00.
Sen morgenmad kl. 10.00-10.30.

Frokostbuffet eller à la carte-frokost på tavernen kl. 12.30-14.30. 

Middagsbuffet kl. 18.30-21.30.  Omklædning påkrævet.
 Temamiddag kan én gang om ugen indtages på tavernen mod reservation.


Snacks kl. 11.00-12.30 og 14.30-18.30. 
Aftensnacks kl. 22.00-23.00.
 

Kaffe og kage kl. 16.00-18.00.
Is fra strandbaren kl. 10.00-18.00.


Lokale drikkevarer som øl, vin og forfriskninger ad libitum, kl. 10.00-01.00. 

Minibar på værelset: sodavand, vand og øl, der påfyldes ved behov (en gang om ugen).

Kaffe/the faciliteter på værelset.

Specielt til børn

Børnepool, legeplads, miniklub, trylleshows, udendørs biograf en gang om ugen i højsæsonen. Babysitting-service mod betaling ved legepladsen. (Tæt på legepladsen findes en relax-afdeling for voksne med solsenge og parasoller). Børnerestaurant Tasty Corner.

Underholdning /aktiviteter

Her er et bredt udvalg af aktiviteter og sportsfaciliteter. Gratis fitness og sauna. Bordtennis, beachvolley, vandpolo, minifodbold, bueskydning og aktiviteter ved pool og strand. Det er gratis at benytte tennisbanen, men udstyr, aftenbelysning og undervisning er mod betaling. Massage og vandsport ved stranden mod betaling. Gratis græsk madlavningskursus én gang om ugen i højsæsonen. Internetcafé mod betaling og gratis WiFi i receptionen.

Wellness

Wellnessområde med sauna, massage, swimmingpool og solarium.

 Læs mere om rejser til Kreta, Grækenland  Læs mere om rejser til Rethymnon, Kreta

 

Find rejse til Aquila Rithymna Beach her

Hvis valget er faldet på Aquila Rithymna Beach, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets restauranter, værelser, strand, pools og meget andet.