Fairmont The Palm, Dubai

Dette skønne luksushotel ligger ved den charmerende menneskeskabte ø i Dubai, The Palm direkte ned til stranden. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien. Trænger man til afveksling, er der rig mulighed for at benytte sig af indkøbscentre, restauranter, barer og underholdning i den nærliggende større by.

Beliggenhed

Dette luksus- og skønne hotel ligger på Dubais lækre ø, Palm Jumeirah. Hotellet har sin helt egen privatstrand, som I har direkte adgang til og I vil her opleve den mest udsøgte og lækreste udsigt. Fairmont The Palm ligger ca. 9 km. fra Dubai Mall, 6 km. fra Dubai Marina og sidst men ikke mindst ca. 10 km. fra Mall of the Emirates.

Hotellets faciliteter

Dette smukke hotel har i alt 381 hotelværelser, hvor I har mulighed for at benytte Jer af elevatorerne til de øverste etager. Du og din familie vil blive budt velkomne i lobbyen, som har åbent 24 timer, og hotellet har desuden også en politik om en 24 timers check-out service. Hotellets faciliteter består blandt andet af et pengeskab til opbevaring af Jeres værdigfulde genstande og der er fri internetadgang på alle områder af hotellet, så I kan være forbundet med omverden, og derved have kontakten til familiemedlemmer og venner. Derudover er der faciliteter som mødelokaler, businesscenter, legerum til de små, room service, vaskeri, udstyr til at stryge tøj, babysitting og em frisørsalon. 

Fairmont The Palm er hotellet med hele 10 forskellige restauranter, som byder Jer på udsøgte madretter. Det er for eksempel internationale retter, grillmad, sydamerikansk køkken, delikatesser, indisk mad, asiatisk-, kinesisk-, japansk- og koreansk køkken og sidst men ikke mindst madretter fra det amerikanske køkken. Hotellet består også af flere barer, cigar rooms, mashrabiya lounge og meget mere.

Ydermere indehaver dette luksuriøse hotel to forskellige swimmingpools, hvor den ene er opvarmet, og den anden er afkølende. Ved siden af poolarealet, er der solsenge, parasoller og badehåndklæder til Jeres rådighed, hvilket også vil være inkluderet på stranden. Udendørsarealet består også af den hyggelige og smukke have samt legeplads, hvor I kan gå ture og hvor børnene kan have det sjovt, og nyde deres luksusferie. Hvis I ankommer på hotellet med egne biler, er der også mulighed for at gøre brug af hotellets underjordiske parkeringsplads.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard, American Express eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: Hotellet tilbyder Jer både rygerrum og ikke rygerrum. Alle værelser indehaver desuden aircondition, for at bevare et meget behageligere indeklima, der vil være et køkken og et badeværelse. Hvert badeværelse vil bestå af en bruser, badekar, hårtørrer og badekåber. I de fleste hotelværelser vil der enten var en terrasse eller en balkon, hvor du og din familie vil kunne opleve en behagelig, afslappende og meget smuk udsigt udover Dubais storhed. Hvis I har små børn, er der mulighed for at bestille børnesenge til dem, hvis dette er tilfældet. På Jeres hotelværelse får I også faciliteter, som et pengeskab til opbevaring af værdigfulde genstande, I får et køleskab, te- og kaffemaskiner, udstyr til at stryge tøj, telefon, TV, radio, DVD afspiller og fri internetadgang. For at gøre Jeres ophold mere behageligt og for at I kan føle Jer hjemme, vil I få hjemmesko udleveret.

Mad og drikke

Fairmont The Palm byder Jer på en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad, bed and breakfast, hel- og halv pension. Der er også glutenfrie måltider på menuen samt vegetarretter.

Sport og aktiviteter

Fairmont The Palm tilbyder dig og din familie mange forskellige aktiviteter. I kan gøre brug af udendørspoolen og børnene kan benytte sig af børnebassinet. Der er en poolbar, som vil servere Jer forfriskende og lækre drinks når I ligger og får slappet af på soldækket. På solsækket er der blandt andet sollounges or parasoller.

For de mere aktive typer er der vandsport som banana boats, kajak, sejlads og vandski, dog koster disse et gebyr. Derudover er der et fitnesscenter som er inkluderet. Efter en lang aktivitetsrig dag, har I mulighed for at slappe af på hotellet wellnessområde, hvor I kan få massagebehandlinger og skønhedsbehandlinger, mod gebyr.

Underholdning

Til underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at finde:

  • -       Wellness
  • -       Fitness
  • -       Legerum
  • -       Spaområde
  • -       Sport og aktiviteter

Rejs til Fairmont The Palm her

Hvis valget er faldet på Fairmont The Palm, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til  Fairmont The Palm her.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets faciliteter såsom fitness,  luksus, familievenlig, børnevenlig, udsigt, moderne, balkon, terrasse, spa, fitnesscenter, mødelokale, legerum, strand, buffet og desert.