Jewels Sahara Boutique Resort, Hurghada

Beliggenhed

Dette elegante hotel ligger i Hurghada, Egypten, hvor I har direkte adgang til hotellets egen strand. Stranden er en sand-/grusstrand, derfor anbefaler vi at tage nogle badesko med for en sikkerhedsskyld. I nærheden af hotellet vil der være mange forskellige barer, caféer, restauranter, butikker og souvenirbutikker, hvor I har gode shoppingmuligheder. Tæt på hotellet er der også lokale turistattraktioner, som for eksempel District Court of Hurghada, som ligger 1,8 km. fra hotellet og Hurghada Downtown - Saqqala Square der ligger 3,2 km. fra hotellet.

Der er også New Marina på 3,8 km. fra hotellet, Giftun Island som ligger 6,6 km. fra hotellet og den arabiske ørken og meget mere. Desuden ligger hotellet kun 10 km fra Hurghadas lufthavn.

Faciliteter

Jewels Sahara Boutique Resort består af i alt 114 hotelværelser samt suiter. Du og din familie vil blive budt velkomne i hotellets lobby og reception, som vil være til rådighed for alle og har åbent 24 timer. Derudover er der også en elevator der gør det nemmere for jer at komme op til de øvrige etager. Hotellet har et pengeskab i tilfælde af at I har værdifulde genstande der skal opbevares sikkert. Der vil være tilbudt jer frit internetadgang, så I kan være forbundet med omverden samt venner og familiemedlemmer. Andre faciliteter er for eksempel en frisørsalon, bibliotek, konferencer, arrangementer, forskningscenter, spa, natklub, souvenirbutik, spillelokale, 3 forskellige restauranter og sidst men ikke mindst 2 barer. Der er også et vaskeri på hotellet, hvis dette skulle være tilfældet, dog koster dette et mindre gebyr.

På hotellets udendørsareal er der en pool, som er sæsonopvarmet og et børnebassin samt solterrasse. På solterrassen vil der være strandstole, puder og parasoller til fri afbenyttelse så jeres ophold bliver mere behageligt. Derudover er der også en legeplads i hotellets have, hvor børnene kan lege og derved få et sjovere ophold.

Betaling

Betalingen sker ved enten Visa, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: Hotellets værelser består af aircondition, for at I kan bevare et bedre indeklima. Der er også badeværelser, som vil være udstyret med en bruser og en hårtørrer. Hotelværelserne vil derudover også have en hyggelig terrasse eller en balkon, som standard, hvor I kan nyde jeres aftener. Nogle af værelserne har endda en udsigt over havet, som gør jeres morgenudsigt behagelig og dejlig. Hvis I har små børn der skal har brug for børnesenge, er der også mulighed for at bestille dette. Hotelværelserne vil være udstyret med et pengeskab til opbevaring af værdifulde genstande, ydermere vil der være en minibar, hvis I har brug for forfriskninger. Sidst men ikke mindst, er der også en telefon og et TV, som vil være inkluderet som standard på værelserne.

Mad og drikke

Jewels Sahara Boutique Resort har mange forskellige bookbare måltider til jeres rådighed. I kan for eksempel vælge imellem morgenmad, frokost, aftensmad, halvpension eller All-Inclusive. Der vil også blive serveret snacks og drinks, som både inkluderer alkohol og er alkoholsfrie.

Til de gæster der bestiller All-Inclusive opholds, vil der være morgenmad, frokost og aftensmad i buffetform. Der vil herudover også blive tilbudt jer snacks, kager og et stort udvalg af forskellige drinks, som både inkluderer alkohol og er alkoholsfrie.

 

Sport/aktiviteter

Dette hotel har mange forskellige aktiviteter, som egner sig til alle aldre, som for eksempel en udendørspool for voksne samt et børnebassin. Tæt ved poolen er der sollounges og parasoller, som giver jer mulighed for at få en dejlig afslapning på jeres ferie. Hvis I har behov for yderligere afslapning er der også et dejligt boblebad til jeres rådighed. Baren tæt ved poolen vil servere forfriskende drinks.

Hvis I derimod er de mere aktive typer der godt kan lide at holde jer igang og i form, vil der også være aktiviteter for jer. Dette er udendørsaktiviterne, som beach volleyball, almindelig volleyball og basketball. Der er desuden også vandsports, som dykning. På hotellet er der også indendørsaktiviteter, nemlig et fitnesscenter, badminton og billard, som kun er et lille udpluk af hotellets aktiviteter. Mod et gebyr kan I benytte jer af vand aerobic, fodbold og dansekurser.

Efter en lang og aktivitetsrig dag kan I komme tilbage på hotellet og nyde hotellets spa-område, hvor der er tilbudt sauna og boblebad. I kan også få en dejlig massagebehandling, dog koster dette et gebyr.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at nye:

  • -       Et underholdningsprogram om dagen
  • -       Et underholdningsprogram om aftenen
  • -       Et diskotek
  • -       Børneklub
  • -       Spa-ophold
  • -       Aktiviteter
     

Mere information om rejser til Hurghada 

Hvis du finder hotel Jewels Sahara Boutique Resort interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Hurghada, og læse mere om de Egyptiske byer ved at bruge følgende link.

Læs mere om Hurghada

 

Rejs til Jewels Sahara Boutique Resort her

Hvis valget er faldet på Jewels Sahara Boutique Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Jewels Sahara Boutique Resort herover. 

Nedenfor kan I se en video af Jewels Sahara Boutique Resort og hotellets faciliteter, som for eksempel er en pool, strand, børnebassin, billard, have, værende børnevenlig og familievenlig, restauranter, sollounges, lækker udsigt og fitness.

Få en dansk oversættelse ved at trykke på "Indstillinger" i videoen => "Automatisk oversættelse" => Vælg dansk