Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare

Beliggenhed

Dette skønne hotel ligger syd for Mahe og lige ved siden af den kendte Baie Lazare strand. Hotellet er omgivet af flotte granitbjerge, som gør at I kan nyde udsigten. Desuden er hovedstaden Victoria ca. 40 minutter væk fra hotellet med bil, hvor gæster har en masse muligheder for at shoppe og tage på sightseeing.

Faciliteter

Hotellet består af i alt 149 værelser. I vil blive budt velkommen i lobbyen som har åbent 24 timer, og har desuden også en politik om en 24 timers check-out service. I vil have mulighed for at gøre brug af en garderobe, et pengeskab til at opbevare værdigfulde genstande samt mulighed for at veksle penge på hotellet, hvis dette ikke er foretaget hjemmefra. På hotellet er der mulighed for at logge på internettet, dog mod et mindre gebyr.

Derudover er der fire forskellige restauranter som tilbyder Jer en masse lækkerier. Der er også et spiseområde, et område hvor I kan spise morgenmad, en cafe og en bar. Hovedrestauranten ’Cafe Lazare’ byder på lækre buffeter med en masse internationale retter. På de andre restauranter kan I få madretter der er inspireret af det Indiske Ocean, sushi, sashimi, snacks samt cocktails. Desuden serveres der også fisk og steaks.

På udendørsarealerne er der en pool og tæt ved har poolbaren forfriskninger og også på stranden. I får mulighed for at shoppe, da der også er shopping faciliteter. Derudover er der også en have som gør Jeres ophold lidt hyggeligere. Yderligere faciliteter som der tilbydes, er en læsesal, legerum og et bibliotek.

For de gæster der har egen bil med, er der også parkeringsmuligheder, og for dem der har egne cykler med, har også mulighed for at gøre brug af opbevaringsområdet for cykler. Derudover kan I få babysitting på hotellet, få roomservice eller bruge vaskerummet. Der er også mulighed for Jer at leje cykler ved hotellet, hvis I er de aktive typer der godt kan lide at udforske et område.

Betaling

Betalingen sker ved alle kendte korts, inklusive American Express, VISA, Diners Club og MasterCard.

Indkvartering

Generelt: Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare tilbyder Jer aircondition, et køkken og et badeværelse på hvert hotelværelse. De fleste værelser har enten en balkon eller en terrasse, hvor mange af hotellets værelser har en udsigt over havet, som selvfølgelig giver et ekstra godt og behageligt ferieophold. Hvis I er familier med børn, er der også mulighed for at bestille senge til de helt små, hvis dette er tilfældet. På værelserne følger der også et pengeskab med til opbevaring af værdigfulde genstande, en minibar, minikøleskab, te og kaffemaskine, strygeudstyr, telefon, TV, radio, musikanlæg og på badeværelserne får I en bruser, en hårtørrer og badekåber.

Hill view: Dette værelse er moderne designet og har en flot indretning. På badeværelset vil I finde bruser, badekåber og en hårtørrer. På selve hotelværelset vil der være telefon, TV, aircondition til et mere behageligt indeklima, te og kaffemaskiner, minibar, pengeskab og terrasse eller balkon som kan give Jer en dejlig udsigt.

Havudsigt: Disse værelser er ens udstyret som Hill View.

Havudsigt Have: Værelserne her er også ens udstyret som Hill View, dog vil der være en terrasse med liggestole og direkte adgang til stranden.

Mad og drikke

Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare tilbyder en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, aftensmad og halvpension.

Sport/aktiviteter

Dette hotel tilbyder Jer mange aktiviteter, som for eksempel svømning i udendørspoolen for de voksne, men også svømning for børn i børnebassinet. Der er også mulighed for afslapning på soldækket hvor der er parasoller. Tæt ved vil I finde en poolbar der serverer forfriskende drinks.

For de mere aktive gæster er der også sportsaktiviteter, som mountain bikes, tennis, beach volleyball og almindelig volleyball. For et ekstra gebyr har I også mulighed for at fiske. Derudover tilbyder hotellet en masse vandsports som kajak, snorkling og aquafit eller for et ekstra gebyr at sejle og at dykke. Der er også indendørsaktiviteter som et fitnesscenter, badminton, billard og yoga. Derudover er der også et dejligt wellness ophold, med spa og solarium. For et mindre gebyr kan I benytte Jer af skønhedssalonen og få massage.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -       Et underholdningsprogram for voksne
  • -       Wellness
  • -       Sport og aktiviteter
  • -       Live musik
 

Rejs til Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare her

Hvis valget er faldet på Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til  Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare herover.