Kirman Hotels Arycanda de Luxe, Side, Tyrkiet

Hotel Kirman Arycanda de Luxe er fantastisk og smukt indrettet med indbydende faciliteter og flotte restauranter. Hotellet ligger direkte ned til egen strand og  har både indendørs og udendørs swimmingpools, spa-faciliteter og sportsaktiviteter. Poolområdet er meget lækkert og stort med flot buede swimmingpools omgivet af et stort haveanlæg. Her kan man slappe af og nyde livet og forkæle sig selv.  Fra hotellet kan man gå direkte ned til hotellets egen strand. Hotellets værelser er med aircondition, satellit-tv og egen balkon. 

Placering

I et livligt område direkte på hotellets private brede kieselsten/sandstrand.

Afstand til lufthavn ca. 75 km

Afstand til nærmeste by Manavgat ca. 23 km.

Hotelbeskrivelse

Hotellet blev renoveret i 2011 og består af en hovedbygning og flere sidebygninger. Det råder over 360 værelser med klimaanlæg på 5 etager. Hovedbygningen har reception med lobby, lobbybar, elevatorer, lounge og frisør, minimarked, butik, TV-rum, internethjørne (mod betaling), WLAN i lobby og ved poolen (inklusiv). Endvidere en indendørs svømmehal, sæsonåbent, med opvarmet pool. Restauranten med klimaanlæg tilbyder middelhavsretter, det asiatiske køkken, lokale spændende retter og A-la-carte.

Udendørsfaciliteter

Stort poolområde, sæsonåbent, med poolbar, børnebassin og vandrutsjebane, der hører også en dejlig have til området, hvor man kan slappe af. Ved stranden og poolområdet forefindes solsenge, hynder og solparasoller samt håndklæder (mod kaution) til hotellets gæster. Ved strandbaren kan man nyde snacks og drikkevarer.

Indkvartering (sæsonafhængig)

Hotellets dobbeltværelser er udstyret med bad/WC, føntørrer, telefon, WiFi, Plasma tv (SAT-TV med musikkanal), minikøleskab (fyldes dagligt med gratis vand og soft drinks), sikkerhedsboks, klimaanlæg og balkon. Mod merpris kan man booke havudsigt.

Familieværelserne består af 2 værelser og har samme udstyr som dobbeltværelserne med et separat soveværelse og forbindelsesdør.

All inclusive (ultra)

Morgenmad, frokost og aftensmad fra righoldig buffet,  kontinental morgenmad til "syvsoverne", eftermiddagskaffe/te med kager og snacks til natmad. Valgfri aftensmad i en af de fire a-la-carte restauranter en gang i løbet af ugen. Diverse lokale drikkevarer og import drikkevarer fra de åbne barer.

Specielt til børn

Separat børnepool, Miniclub (4-12 år) fra kl. 10.00-12.00, legeplads, babysitter og høje stole (spørg efter pris på hotellet).

Sport/aktiviteter (afhængig af sæson)

Aerobic, basketball, billard, boccia, dart, bordtennis, volleyball, beach-volleyball, vandski, jetski, fitness rum, tennis

Wellness

Tyrkisk bad, sauna, Spa, whirlpool, massage, specielle wellnesspakker

Rejs til Kirman Hotels Arycanda de Luxe her

Hvis valget er faldet på Kirman Hotels Arycanda de Luxe, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets pools, aktiviteter, værelser, restauranter og meget mere.