Four Views Oasis, Caniço, Portugal

Beliggenhed

Hotellet ligger direkte ud til en skøn sandstrand i det rekreative område Caniço de Baixo. Der er ca. 3 km ind til bymidten. I de umiddelbare omgivelser finder man desuden talrige indkøbsmuligheder, barer og restauranter og samt en forbindelse med offentlig transport.


Indretning

Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og råder over 8 etager med i alt 244 værelser, heraf 170 dobbeltværelser, 26 suiter og 28 lejligheder. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der også forskellige forretninger, en frisør, en café, en kiosk, en bar, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hertil kommer et konferencerum, en internetterminal, en cykelkælder og en legeplads, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.


Hotelværelse

De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling).


Sport/underholdning

Gæsterne kan slappe af i den indendørs eller i de to udendørs swimmingpool (ferskvand og saltvand) med dertilhørende liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna, ligesom der er mulighed for at få massage. Sportsbegejstrede kan dyrke aerobic og anden motion i fitness-studiet samt spille bordtennis, tennis og billard. Et regelmæssigt aktivitetsprogram sørger endvidere for underholdning og afveksling. Ca. 12 km væk ligger der en golfbane.


Forplejning

Morgenmad, frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.


Kreditkort

Kreditkortene American Express, Visa Card, EC-kort, MasterCard og Diners Club accepteres.

Rejs til Four Views Oasis her

Hvis valget er faldet på Four Views Oasis, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets pools, værelser, strand og meget andet.