Anastasia Hotel, Kos

Dette skønne hotel ligger på den charmerende ferieø Kos, tæt på stranden. Hotellet byder på et fitness- og en lækker swimmingpool samt aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien. Trænger man til afveksling, er der rig mulighed for at benytte sig af indkøbscentre, restauranter, barer og underholdning i byen.

Beliggenhed

Anastasia Hotel ligger i centrum af Kos og befinder sig nær de mange barer og restauranter i Kos. Du og din familie vil kunne nyde en dejlig og hyggelig tur på stranden eller at solbade på stranden samt en god afslappende dag. Stranden ligger desuden kun 200 m. fra hotellet. Hvis I gerne vil på opdagelse og se turistattraktionerne, så ligger Port of Kos, Kos Castle, Ancient Agora og Tree of Hippocrates kun 15 minutters gå gang fra hotellet. Roman Odeon Amphitheater, Eleftherias Square, Church of Agia Paraskevi og Moslem Shrine Lotzias befinder sig også kun 15 minutters gå gang fra Anastasia Hotel. Derudover ligger Kos Island internationale lufthavn 30 km. fra hotellet.

Hotellets faciliteter

Dette hotel består af i alt 45 hotelværelser, hvor I har mulighed for at benytte Jer af elevatoren til de øverste etager. Du og din familie vil blive budt velkomne i lobbyen, som har åbent 24 timer, og hotellet har desuden også en politik om en 24 timers check-out service. Anastasia Hotel tilbyder faciliteter som opbevaring af Jeres bagage, et pengeskab til opbevaring af værdigfulde genstande og giver Jer mulighed for at veksle penge, hvis dette ikke er foretaget hjemmefra. Derudover er der fri internetadgang på hotellets fællesarealer, som for eksempel lobbyen. Yderligere kan I nyde udsigten fra balkonen eller se TV i hotellets fælles Tv-rum. Der er også en shuttle-bus til gængelig for Jer, som kan køre Jer til diverse områder og hjem på hotellet igen. Men hvis I derimod er mere aktive og friske i forhold til at benytte Jer af shuttle bussen, kan I tæt ved hotellet, bestille cykler for at udforske området på egen hånd. Anastasia Hotel tilbyder Jer lækker mad i restauranten i buffetform, god morgenmad i morgenmadsrummet samt gode drinks i cafeen og baren.

Hvis I derimod ankommer på Anastasia Hotel med egne biler, så kan I frit benytte Jer af hotellets parkeringsplads. Hvis du og din familie har medbragt kæledyr, er det tilladt på hotellet at have dem boende, dog koster dette et ekstra gebyr.

Betaling
Betalingen sker ved VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: På Anastasia Hotel er der mulighed for at bestille specielle familieværelser for gæster med børn. Alle hotelværelser vil være udstyret med aircondition for at bevare et behageligere indeklima, der vil også være en stue, et køkken og et badeværelse. De fleste hotelværelser vil bestå af enten en terrasse eller balkon. Hvert værelse har enten separate soveværelser, en dobbeltseng eller en sovesofa. Der er selvfølgelig også mulighed for at bestille børnesenge til de små, hvis dette er tilfældet. På værelserne vil du og din familie kunne benytte Jer af et køleskab, komfur, te- og kaffemaskiner, internetadgang, telefon, TV og en radio. På badeværelserne vil der være udstyr som brusebad og hårtørrer.

Mad og drikke

Anastasia Hotel byder på en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad i buffetform og bed and breakfast. Derudover serverer hotellet også snacks ved poolbaren.

Sport og aktiviteter

Dette hotel tilbyder Jer en udendørspool samt et børnebassin, hvor de små kan have det sjovt og nyde hotelopholdet. Ved poolen er der et hyggeligt soldæk, hvor der er sollounges og parasoller til Jeres rådighed. For de gæster der godt kan lide at være aktive, er der også aktiviteter til mod et gebyr. Disse aktiviteter er for eksempel hotellets fitnesscenter, at leje en mountain bike til udforskning af området, sejlads, dykning, bordtennis og billard.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -       Fitnesscenter
  • -       Sport og aktiviteter
  • -       Mountain bikes
     

Mere information om rejser til Kos og Grækenland

Hvis du finder Anastasia Hotel interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Kos og Grækenland, eller læse mere om de dem på følgende links:

Læs mere om Kos

Læs mere om Grækenland

 

Rejs til Anastasia Hotel her

Hvis valget er faldet på Anastasia Hotel har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Anastasia Hotel herover.