Xperience St. George Homestay, Sharm el Sheikh

Beliggenhed

Dette lækre og skønne hotel befinder sig tæt på Det Røde Hav, da der kun er 1-2 km. afstand fra hotellet. Xperience St. George Homestay har adgang til to forskellige strande. Den ene vil være en strand til afslapning, hvorimod den anden er en koralstrand, hvor I kan snorkle og dykke. I har mulighed for at gøre brug af shuttle bussen, som kan køre jer til og fra stranden. Derudover har I gode shopping muligheder, da centrum kun ligger 2-5 km. fra hotellet. Her kan I også benytte shuttle bussen, men dog koster det et gebyr. I kan opleve en masse ting, som for eksempel Il Mercato Mall der ligger 1,4 km. fra hotellet, Fares Sea Food Restaurant, som ligger 1,4 km fra hotellet og Old Market, der befinder sig 1,6 km. fra hotellet. og mange andre turistattraktioner.

Desuden ligger Sharm el-Sheikhs lufthavn ca. 12 km. fra hotellet.

Faciliteter

Xperience St. George Homestay består af i alt 262 hotelværelser, som er fordelt på tre tilhørende bygninger. Du og din familie vil blive budt velkomne i receptionen. På hotellets fællesarealer vil der være butikker, hvor I kan købe diverse daglige nødvendigheder eller souvenirs til venner og familiemedlemmer. Derudover tilbyder hotellet jer faciliteter som, aircondition til et mere behageligt indeklima, en læsesal, lobby, lounge og show scene til aftenshows. Hvis I betaler et mindre gebyr, får I mulighed for at gøre brug af Wifi i lobby-området, frisørsalonen, lægeassistance eller vaskerummet.

På hotellets udendørsareal vil der være to swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet og det andet er et børnebassin, så de små også kan være med. På hotellets soldæk vil der være liggestole, håndklæder og parasoller til jeres rådighed. Desuden er der også liggestole, håndklæder og parasollerne inkluderet på stranden. Andre faciliteter hotellet udbyder er for eksempel restauranter, barer, miniklub og en hyggelig legeplads for at beskæftige de små.

For de gæster der ankommer på Xperience St. George Homestay med egne biler, vil hotellet tilbyde parkeringsmuligheder til på parkeringspladsen.

Betaling

Betalingen sker ved enten Visa, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: På Xperience St. George Homestay indehaver alle hotelværelser en aircondition og centralvarme til at bevare et mere behageligt indeklima og eget badeværelse. Alle badeværelset vil bestå af en bruser eller badekar, hårtørrer og diverse nødvendigheder. På de fleste værelser vil der enten være en balkon eller en terrasse, hvor I kan få en smuk udsigt til haven eller til poolen. Andre faciliteter, som hotelværelserne vil inkludere, er et sikkerhedsskab til opbevaring af værdifulde genstande, TV og telefon. Desuden vil der også være en minibar, men mod gebyr.

Mad og drikke

Hotel Xperience St. George Homestay tilbyder jer en lang række bookbare måltider i de to forskellige restauranter. Den ene er en buffetrestaurant, hvoraf den anden er en a la carte restaurant med internationale retter. Derudover er der seks forskellige barer, hvoraf en af dem er ved poolen, og en anden er ved stranden. For at få en smule underholdning mens I spiser vil der være nogle forskellige temaaftener. Desuden har I mulighed for at bestille vegetariske retter, hvis dette skulle være tilfældet.

For jer der har bestilt All-Inclusive, vil morgenmad, frokost og aftensmad forekomme i buffetform:

∙ Morgenmaden starter kl. 7.00 til 10.00
∙ Snacks starter allerede fra kl. 12.30 til 14.30
∙ Kaffe og kage kl. 15.00 til 17.00
∙ Aftensmad kl. 18:30 til 21:30
∙ Drinks i barerne fra kl. 10.00 til 00.00

Sport/aktiviteter

På dette skønne hotel kan I få en forfriskende dukkert i poolen på en varm og dejlig dag. På hotellets soldæk er der sollounges og parasoller til jeres rådighed, som vil give jer en perfekt mulighed for at slappe af. Tæt ved poolen er der en snackbar, som tilbyder jer forfriskende drinks og lækre snacks.

Hvis I derimod er de mere aktive typer der godt kan lide at holde formen, selvom I er på ferie, har hotellet også aktiviteter der egner sig til jer. Dette er for eksempel, dart, bordtennis, beach volleyball, vandpolo, vandgymnastik og aerobic. Mod et mindre gebyr kan I også spille billard eller gøre brug af fitnesscenteret. Der er også mulighed for at spille backgammon eller skak i læsesalen, hvis dette vækker interesse.

Efter en lang og aktivitetsrig dag, kan I komme tilbage på hotellet og nyde det lækre wellnesscenter med dampbad, sauna, spa, massagebehandlinger og skønhedsbehandlinger. Dog koster dette et ekstra gebyr. 

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

∙ Underholdningsprogram 
∙ Aftensshows
∙ Spa og wellness
∙ Sportsaktiviteter
∙ Vandaktiviteter
∙ Art Spa

Mere information om rejser til Sharm el Sheikh og Egypten

Hvis du finder hotel Sharm Holiday Resort interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Sharm el Sheikh og Egypten , og læse mere om de egyptiske byer ved at følge følgende links.

Læs mere om Sharm el Sheikh

Læs mere om Egypten

 

Rejs til Xperience St. George Homestay her

Book din rejse til Xperience St. George Homestay igennem den lille formular ovenfor. Vi har gjort det nemt for dig, da tilbudene fra alle de tyske rejsebureauer kommer frem med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Nedenfor kan I se en video af SXperience St. George Homestay og hotellets faciliteter, som for eksempel er en lækker pool, værende tæt på stranden, flot udendørsareal, værende familievenlig, deres spiseområde, barer og meget andet.