Kleopatra Dreams Beach Hotel, Alanya, Tyrkiet

Hotellets beliggenhed

Dette charmerende hotel er centralt placeret i feriebyen Alanya og hedder Kleopatra Dreams Beach Hotel. Hotellet byder gæsterne velkommen med en smuk sandstrand, der strækker sig langs den lange og hyggelige promenade. Beliggenheden ved stranden tilføjer ekstra komfort til opholdet.

I nærheden af hotellet finder man et væld af shoppingmuligheder, gode restauranter og bekvemme transportmuligheder. Der er også barer, der ligger blot 700 meter væk, mens byens centrum kun er 1,5 kilometer væk og byder på et væld af underholdningsmuligheder. For dem, der leder efter natteliv, er natklubberne blot 2 kilometer væk.

Den nærmeste lufthavn til Kleopatra Dreams Beach Hotel er Antalya lufthavn, som befinder sig 120 kilometer fra hotellet.

Hotellets faciliteter

Hotellet byder på i alt 195 værelser. Gæsterne bliver budt velkommen i lobbyen, som har en reception der er bemandet 24 timer i døgnet. Desuden har hotellet en 24-timers check-out politik. Der er mulighed for at benytte sig af elevatoren til de øverste etager. Herudover vil der være et pengeskab i hvert hotelværelse til opbevaring af værdifulde genstande. Der er også mulighed for at gøre brug af fri internetadgang i de offentlige arealer, som fx er i lobbyområdet på hotellet. Andre goder der bliver udbudt af Kleopatra Dreams Beach Hotel, er hotellets TV-rum, som er til fri brug. 

Hotellet tilbyder også andre goder, som medfører en mere afslappende ferie som fx lækker mad i buffeten på hotellets restaurant. Der er også mulighed for at få gode kolde drinks i hotelbaren. Desuden har I mulighed for at benytte liggestole, parasoller, badehåndklæder og underlag til diverse strandture, dog mod et ekstra gebyr.

Andre faciliteter der er til rådighed, er fx det lokale supermarked, hvor gæsterne kan købe diverse varer. Der er også tilgængelige parkeringspladser, for dem som har egen bil med på ferien. Der vil også være faciliteter som vaskerum, roomservice, frisørsalon eller lægehjælp, hvis dette skulle være nødvendigt.

Betaling

Betalingen sker ved VISA, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Der er mulighed for specielle familieværelser for familier med børn. Alle hotelværelser har aircondition og et badeværelse. På badeværelserne vil der være en bruser og en hårtørrer til rådighed.  I de fleste værelser vil der være en balkon med en behagelig og afslappende udsigt, hvor andre værelser vil have en side-udsigt til havet. Værelserne kan bestå af separate soveværelser, eller en dobbeltseng og en sovesofa. Der vil også være et pengeskab til opbevaring af værdifulde genstande, minibar, køleskab, telefon, TV og fri internetadgang mod betaling. 

Dobbeltværelse: De fine soveværelser er pænt møbleret og har en dobbeltseng eller enkeltmandssenge, bad eller bruser, toilet, hårtørrer, telefon, TV, pengeskab, internetadgang hvis der bliver betalt et ekstra gebyr, minibar, aircondition og balkon muligvis med havudsigt.

Mad og drikke

Dette dejlige hotel tilbyder mange forskellige varianter af forplejning, herunder morgenmad, halvpension, helpension og all inclusive. Restauranten vil have buffetretter, hvor det er muligt at smage bl.a. tyrkiske retter, som indeholder lækre eksotiske krydderier. Der er også mulighed for at få serveret både snacks og drinks både med og uden alkohol samt desserter til hotellets gæster.

Sport og aktiviteter

Udover de indendørs og udendørs swimmingpools tilbyder stedet også et dedikeret badeområde for børn. En solterrasse med liggestole og parasoller er tilgængelig, og ved swimmingpoolen er der også en snackbar. For gæster, der ønsker at være aktive, er der mulighed for cykelture/mountainbiking og beachvolley.

Overnatningsstedets vandsportsprogram omfatter jetski, bananbåde, katamaransejlads og aqua-fitness. Der er også et bredt udvalg af indendørs sportsfaciliteter, herunder dart, og mod et ekstra gebyr tilbydes et fitnessstudie, bordtennis og billard. Yderligere faciliteter omfatter wellnessfaciliteter som spa-bad, hamam og en skønhedssalon. Sauna og massagebehandlinger er også tilgængelige mod betaling.

Underholdning

Til underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at finde:

-       Et underholdningsprogram for de voksne
-       Et underholdningsprogram for børn
-       Spaområde med massage
-      Fiskespa
-      Hammam
-      Spillerum
-      Fitnessudstyr

Mere information om rejser til Alanya og Side

Hvis du finder hotel Kleopatra Dreams Beach interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Alanya og Side, og læse mere om de tyrkiske byer på følgende links:

Læs mere om Alanya

Læs mere om Side

 

Rejs til Kleopatra Dreams Beach Hotel her

Vi har samlet alle tilbudene som de tyske rejsebureauer udbyder fra Hamborg lufthavn. Det eneste I skal gøre, er at udfylde det lille skema der er ovenfor og tage afsted, hvis I syntes om Kleopatra Dreams Beach Hotel.