Kleopatra Dreams Beach Hotel, Alanya, Tyrkiet

Hotellets beliggenhed

Dette attraktive hotel er lokaliseret i hjertet af feriebyen Alanya. Kleopatra Dreams Beach Hotel ligger lige overfor den lange og hyggelige promenade ved hotellets egen sandstrand, som gør opholdet behageligt for gæsterne. Der er mange shoppingmuligheder, gode restauranter og gode transportmuligheder, som ligger i nærheden af hotellet. Desuden befinder der sig barer, som kun ligger 700 m. væk fra hotellet. Byens centrum ligger kun 1,5 km. væk fra hotellet, hvor der vil være mange former for underholdning, og sidst men ikke mindst ligger natklubberne kun 2 km. væk.

Lufthavnen der befinder sig tættest på Kleopatra Dreams Beach Hotel, er Antalya lufthavn, som er 47km væk fra hotellet.

Hotellets faciliteter

Hotellet byder på i alt 195 værelser. Gæsterne bliver budt velkommen i lobbyen, som har en reception der er bemandet 24 timer i døgnet. Desuden har hotellet en 24-timers check-out politik. Der er mulighed for at benytte sig af elevatoren til de øverste etager. Herudover vil der være et pengeskab i hvert hotelværelse til opbevaring af værdifulde genstande. Der er også mulighed for at gøre brug af fri internetadgang i de offentlige arealer, som fx er i lobbyområdet på hotellet. Andre goder der bliver udbudt af Kleopatra Dreams Beach Hotel, er hotellets TV-rum, som er til fri brug. 

Hotellet tilbyder også andre goder, som medfører en mere afslappende ferie som fx lækker mad i buffeten på hotellets restaurant. Der er også mulighed for at få gode kolde drinks i hotelbaren. Desuden har I mulighed for at benytte liggestole, parasoller, badehåndklæder og underlag til diverse strandture, dog mod et ekstra gebyr.

Andre faciliteter der er til rådighed, er fx det lokale supermarked, hvor gæsterne kan købe diverse varer. Der er også tilgængelige parkeringspladser, for dem som har egen bil med på ferien. Der vil også være faciliteter som vaskerum, roomservice, frisørsalon eller lægehjælp, hvis dette skulle være nødvendigt.

Betaling

Betalingen sker ved VISA, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: Der er mulighed for specielle familieværelser for familier med børn. Alle hotelværelser har aircondition og et badeværelse. På badeværelserne vil der være en bruser og en hårtørrer til rådighed.  I de fleste værelser vil der være en balkon med en behagelig og afslappende udsigt, hvor andre værelser vil have en side-udsigt til havet. Værelserne kan bestå af separate soveværelser, eller en dobbeltseng og en sovesofa. Der vil også være et pengeskab til opbevaring af værdifulde genstande, minibar, køleskab, telefon, TV og fri internetadgang mod betaling. 

Dobbeltværelse: De fine soveværelser er pænt møbleret og har en dobbeltseng eller enkeltmandssenge, bad eller bruser, toilet, hårtørrer, telefon, TV, pengeskab, internetadgang hvis der bliver betalt et ekstra gebyr, minibar, aircondition og balkon muligvis med havudsigt.

Mad og drikke

Dette dejlige hotel tilbyder mange forskellige varianter af forplejning, herunder morgenmad, halvpension, helpension og all inclusive. Restauranten vil have buffetretter, hvor det er muligt at smage bl.a. tyrkiske retter, som indeholder lækre eksotiske krydderier. Der er også mulighed for at få serveret både snacks og drinks både med og uden alkohol samt desserter til hotellets gæster.

Sport og aktiviteter

På Kleopatra Dreams Beach Hotel får gæsterne tilbudt en udendørspool samt en børnevenlig pool og selvfølgelig også solloungers og parasoller når der skal soles.

Der er mange forskellige varianter af drinks ved den tætliggende poolbar så man ikke skal bevæge sig langt, hvis solen skal nydes maksimalt. På den anden side er der også de ferieopholdende, der elsker at være aktive. For dem er der aktiviteter som fx fitness, bordtennis, billard. Derudover er der også en sauna, hammam og dejlig massage for dem der trænger til ekstra afslapning og afstresning, dog mod et ekstra beløb.

Underholdning

Til underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at finde:

-       Et underholdningsprogram for de voksne
-       Et underholdningsprogram for børn
-       Spaområde med massage
-      Fiskespa
-      Hammam
-      Spillerum
-      Fitnessudstyr

Mere information om rejser til Alanya og Side

Hvis du finder hotel Kleopatra Dreams Beach interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Alanya og Side, og læse mere om de tyrkiske byer på følgende links:

Læs mere om Alanya

Læs mere om Side