Club Royal Son Bou, Son Bou, Menorca, Spanien

 

Dette afslappede lejlighedsressort med charmerende spansk arkitektur er et paradis for børnefamilien.  Sjove arrangementer, spil, skattejagter, minizoo, ponyridning, aktivitetsværksteder og meget mere giver hele familien den frihed og plads, som gør ferien til en oplevelse for både store og små. Royal Son Bou Club ligger ovenfor den længste strand på øen og 2 minutters gang fra Basilica de Son Bou og 12 km. fra Lloc de Menorca zoo.

 

Placering

Ca. 100 m. fra den hvide sandstrand

Ved siden af ressortet indkøbsmuligheder med supermarked, souvenirbutikker, barer, cafeer og restauranter

Afstand til centrum af feriestedet ca.  6 km.

Afstand til lufthavn ca. 20 km.

 

Hotelbeskrivelse

Hotellet består af flere 3 etagers bygninger med i alt 252 lejligheder placeret rundt om poolen. Lobby med reception, sikkerhedsboks, SAT-TV rum, WLAN (gratis), 2 restauranter med klimaanlæg, snack-pizzeria (til frokost)og bar med terrasse, butik, lægeservice og Fitness rum.

 

Udendørsfaciliteter

Swimmingpool, børnebassin med vandrutsjebane og piratskib,  poolområdet med solsenge og parasoller (badehåndklæder byttes 2 gange ugentligt), stort legeområde.

 

Indkvartering

Lejlighederne og moderne og rummelige opdelt med soveværelse med 2 senge og stue med sovesofa. Endvidere spisehjørne, lille køkkenhjørne med udstyr, mikrobølgeovn, vandkoger, telefon, SAT TV, ventilator, sikkerhedsboks, bad, brus, WC og møbleret balkon eller terrasse. Daglig rengøring og håndklædeskift. Der findes barneseng og høj stol i hver lejlighed. Mod merpris direkte havudsigt.

 

Forplejning (sæsonafhængig)

Halvpension eller all inclusive

Halvpension: Morgenmad og aftensmad i buffetform

All inclusive: Morgenmad, frokost og aftensmad  i buffetform. Formiddagssnack, udvalg af kager, kiks, sandwich, hotdogs og frugt som mellemmåltid. Udvalg af is i baren kl. 10.00-23.00. Alkoholfrie og alkoholiske drikkevarer, udvalg af lokale og internationale drikkevarer er inklusive fra kl. 10.00-23.00 i baren.

 

Specielt til børn (afhængig af sæson)

Babyklub (0-3 år), miniklub (4-6 år),  børneklub (7-9 år), juniorklub (10-12 år), Teenklub (13-16 år)

Babysitterservice (mod gebyr), stort legepladsområde, specielt børnebassin med piratskib

 

Underholdning

Bredt animationsprogram fra morgengymnastik til danseaften. For børnene forskellige aktiviteter og programmer som minidisco, videofilm og spil.

 

Sport

Fitness rum, multi sportsplads,

mod gebyr billard og tennis

 

Find din rejse til Club Royal Son Bou her

Hvis valget er faldet på Club Royal Son Bou, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets strand, omgivelser, pools, værelser, aktiviteter, restauranter, underholdning og meget andet.