Elounda Waterpark Residence Hotel, Kreta

Beliggenhed

Dette hotel ligger placeret på en bakke i stille og rolige omgivelser. Den nærmeste strand ligger ca. 1 km. fra hotellet. Stranden er af strand/grus, derfor anbefaler vi at bruge badesko. Hotellet har desuden en perferkt beliggenhed, da det kun ligger ca. 800 m. fra diverse restauranter og barer. N.Kazantzakis' Lufthavn ligger ca. 60 km. fra hotellet.

Hotellets faciliteter

Elounda Waterpark Residence Hotel består af I alt 13 hovedbygninger. Du og din familie vil blive budt velkomne i lobbyen og i receptionen, som har åbent 24 timer. På hotellet vil der være fri internetadgang i de offentlige arealer, så der er mulighed for at være forbundet med venner og familiemedlemmer. Derudover er der et pengeskab for at opbevare Jeres værdigfulde genstande, der er mulighed for at gøre brug af Tv-rummet eller læsehjørnet, hvor der blandt andet er aviser som også er til offentlig brug. Mens I ser TV eller læser, kan børnene lege i hotellets legerum. Andre faciliteter hotellet udbyder er for eksempel babysitting og et vaskerum, samt en shuttle bus, som kan køre Jer til og fra hotellet.

Hotellet har i alt to buffetrestauranter, Ariadne og Thalassa. Ydermere er der tre barer, en cafe og en poolbar, som også er hotellets snackbar.

På udendørsarealet vil der være et minimarked, hvor I kan købe diverse daglige nødvendigheder, der er også en souvenirbutik, hvor I kan købe souvenirs til venner og familiemedlemmer. I vil også kunne finde en legeplads og en attraktiv have, hvor børnene kan lege, hvilket også giver dem et sjovere ferieophold. Hotellets swimmingpools har vandrutsjebaner og en Aquapark til rådighed, som egner sig til alle aldre. Herudover er der solsenge og parasoller på hotellets soldæk. Gæster der ankommer på hotellet med egne biler, kan benytte hotellets parkeringsplads.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard, American Express eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: Der er mulighed for at booke specielle familieværelser for gæster med børn. Alle hotelværelser vil være udstyret med en aircondition for at bevare et behageligere indeklima, der vil være en opholdsstue og i de fleste værelser vil der være en balkon. I har også mulighed for at bestille børnesenge til mindre børn, hvis dette er tilfældet. Hotelværelserne vil også være udstyret med en minibar, te- og kaffemaskiner, et TV, radio og fri internetadgang. Badeværelserne vil bestå af et badekar. 

Dobbeltværelse: Disse værelser vil bestå af te- og kaffemaskiner, bad eller bruser, TV, hårtørrer, køleskab, telefon, balkon eller terrasse, internetadgang, pengeskab til opbevaring af værdigfulde genstande, minibar og en aircondition. 

Lejlighed (1 soveværelse) Type A: Er mere rummelige og består af en stue med sovemulighed, te- og kaffemaskiner, bad, køleskab, TV, telefon, balkon eller terrasse, internetadgang, pengeskab og aircondition.

Lejlighed (1 soveværelse) Type C: Er mere rummelige og indehaver samme faciliteter som Lejlighed (1 soveværelse) Type A, dog er der her et køkken.

Lejlighed (2 soveværelser) Type A: Disse er mere rummelige end de førnævnte, da der er to soveværelser, køkken, bad, hårtørrer, te- og kaffemaskiner, køleskab, TV, telefon, terrasse, internetadgang, pengeskab, minibar og aircondition. 

Lejlighed (2 værelser) Type C: Dette værelse er større end de førnævnte lejligheder, eftersom der er en stue samt to soveværelser. Værelset vil være udstyret som Lejlighed (2 soveværelser) Type A.

Duplex Pool Side: Består af en stue med sovemulighed, to soveværelser og duplex. Der er her inkluderet et køkken, bad, te- og kaffemaskiner, køleskab, TV, telefon, terrasse med privat pool, internetadgang, pengeskab til opbevaring af værdigfulde genstande og til sidst en aircondition.

Mad og drikke

Elounda Waterpark Residence Hotel byder Jer på en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmand, halvpension (morgenmad og aftensmad) og All-Inclusive. Yderligere, er køkkenpersonalet villige til at tilberede børnemenuer, hvis dette er tilfældet. 

For gæster der har tilkøbt All Inclusive, vil morgenmad, frokost og aftensmad forekomme i buffetform. Derudover vil der være kaffe og kager fra kl 14.30 til 17.00. Is fra kl 12.00 til 18.00. Sidst men ikke mindst tilbyder hotellet Jer både alkohols-/alkoholfrie drinks i baren fra kl. 11.00 til 23.00.

Sport og aktiviteter

Dette skønne hotel har børnebassiner og en terrasse, som er perfekt til at få dagen til at gå. Der bliver tilbudt et boblebad for ekstra afslapning, hvor der tæt ved også er en poolbar, som vil servere Jer forfriskende drinks samt snacks. For de gæster som er mere aktive, har hotellet også aktiviteter til. Dette er for eksempel tennis, crazy golf, fitnesscenter, bordtennis og billard. Hvis der er behov for skønhedstips har hotellet også en skønhedsklinik.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -       Underholdningsteam
  • -       Fitnesscenter
  • -       Golf
     

Mere information om rejser til Kreta

Hvis du finder Elounda Waterpark Residence Hotel interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Kreta, og læse mere om Grækenland på følgende links:

Læs mere om Kreta

Læs mere om Grækenland

Rejs til Elounda Waterpark Residence Hotel her

Hvis valget er faldet på Elounda Waterpark Residence Hotel, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Elounda Waterpark Residence Hotel herover.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets faciliteter såsom en pool, udendørsareal, strand, luksus, familievenlig, spiseområde, bar, have, vandrutsjebane og aquapark.