Sol Guadalmar, Costa Del Sol, Spanien

Hotellets beliggenhed

Dette skønne hotel ligger tæt på den lækre sandstrand i Costa Del Sol, tæt på Malaga. Her kan du og din familie nyde jeres ferieophold og kombinere afslapning med mange mulige sportsaktiviteter, samt opleve lokale restauranter, shoppingmuligheder og seværdigheder. Tæt på hotellet finder du en golfbane, som er mulig at spille på. Dog har dette ikke noget med hotellet at gøre, så her kan du med fordel spørge dig til råds ved det behjæpelige hotel personale.   

Hoteller ligger kun ca. 3 km. fra lufthavnen, så ved ankomst og hjemrejsen er der god mulighed for at nyde hotellet helt ind til det sidste, uden at skulle bekymre sig om lange transporttider til og fra hotellet. Vær dog opmærksom på, at der som udgangspunkt ikke er lufthavnstransport inkluderet i prisen.

Hotellets faciliteter

Sol Guadalmar er et hotel der består af i alt 195 hotelværelser, der er fordelt over 8 etager. For at gøre jeres ophold nemmere, kan I benytte elevatoren til de øverste etager. Ved ankomst vil du blive budt velkommen i den døgnåbne reception. Hotellets faciliteter udgøres af bagageopbevaring, en safeboks og mulighed for at veksle valuta. Desuden stilles der WLAN uden gebyr til rådighed på hotellet. Ved udflugtsskranekn tilbydes råd og vejledning ved reservering af udflugter. På stedet findes der udover et supermarked og en souvenirbutik også en række andre butikker. 

Til stedets udendørsarealer hører en dejlig have og en legeplads. Gæster der ankommer i bil, kan parkere denne i parkeringsgaragaen eller på parkeringspladsen. Derudover er der børnepasning, lægevagt, roomservice, vasketøjsservice, en frisør, et møntvaskeri og en hotellæge. Til udforskning af de smukke omgivelser vil du finde det nødvendige udstyr hos hotellets cykeludlejning.

Betaling

På hotellet accepteres følgende kreditkort: American Express, Visa, Diners Club og MasterCard. 

Indkvartering

Generelt: På Sol Guadalmar har I mulighed for at overnatte i et af hotellets 195 dobbeltværelser, med queen-size senge og med plads til op til 4 personer.  Alle hotelværelser vil være udstyret med aircondition til at bevare et mere behageligt indeklima. Fra altanen eller terrassen vil du kunne nyde havudsigten. Herudover står der en safeboks, en minibar og et skrivebord til rådighed. Badeværelserne er udstyret med brusebad, badekar og bidet. Til dine daglige behov er der en hårtørrer og et sminkespejl. Der kan bestilles værelser egnede til gæster i kørestol med barrierefrit badeværelser. 

Mad og drikke

Sol Guadalmar tilbyder forskellige gastronomiske faciliteter, såsom en spisesal og en bar. Til måltiderne venter der diverse specialiteter i stedets klimatiseret restaurant. Med hensyn til forplejning så tilbyder hotellet halvpension og all-inclusive. Med all-inclusive har man adgang til særlige ydelser, såsom snacks, ligesom der tilbydes et udvalg af alkoholfri og alkoholdige drikkevarer. 

Har man bestilt all-inclusive vil der være morgenbuffet og til frokost og aftensmad kan man vælge imellem buffet, a la carte-bestilling og en menu. Dietrætter, glutenfri måltider og vegetarretter tilberedes ved forespørgsel. Der arrangeres også åbent køkken, som virkelig en er en oplevelse værd. 

Sport/aktiviteter

I den udendørs swimmingpool samt det indendørs svømmebassin har du rig mulighed for at slappe af, imens de små tumler rundt i børnebassinet. Her vil enhver badeglad komme i godt humør med lidt forfriskende at drikke fra snackbaren ved swimmingpoolen eller en stund med muskelafspænding i boblebadet. Der tilbydes også en terrasse med liggestole og parasoller. Det er muligt at få en sportslig afveksling i form af forskellige aktiviteter som f.eks. cykel/mountainbike, tennis, golf, ridning og meget mere. Eksterne udbydere tilbyder mulighed for at fiske. 
Ved stranden kan man dyrke forskellige vandsportsgrene idet der tilbydes mulighed for at stå på vandski og windsurfring. Mod betaling tilbydes der også dykning. Som del af hotellets sports- og fritidsfaciliteter tilbydes der også fitnessrum, bordtennis og gymnastik. 

Til afslapning kan man med fordel benytte sig af hotellets wellnesområde med sauna, hamam, skønhedssalon, massage, vandterapibehandlinger og solarium. Mod betaling tilbydes der et spa-bad. Endeligt kan de mindste blive underholdt i minklub og de voksne kan tage en aften på kasino. 

Mere information om rejser til Costa Del Sol og Malaga

Hvis du finder Sol Guadalmar interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Costa Del Sol og Malaga, og læse mere om de spanske byer ved at tilgå  følgende links.

  Læs mere om Costa Del Sol, Spanien

  Læs mere om oplevelser i Malaga, Spanien

 

Rejs til Sol Guadalmar her

Hvis du syntes om dette hotel, så syntes vi at du og din familie skal booke en rejse igennem formularen her. Vi har nemlig samlet alle rejserne fra de tyske rejsebureauer til Sol Guadalmar fra Hamborg Lufthavn.