Amwaj Blue Beach Resort & Spa, Soma Bay, Egypten

Lokation

Anwaj Blue Beach Resort & Spa, som er et 4-stjernet hotel, ligger placeret direkte på Abu Soma stranden. Abu Soma stranden er et fantastisk dykkersted, med det smukkeste krystal blå vand, som man umuligt kan modstå. Man kan nyde udsigten af det Røde Hav fra hotellet eller man kan vælge at dreje en halv omgang og beundre den egyptiske ørken, man har i baggrunden. 

Hurghada lufthavn ligger 48 km væk fra Anwaj Blue Beach Resort & Spa. Hvis ønsket, kan hotellet være belejligt med transport til og fra lufthavnsfaciliteterne.  

Anwaj Blue Beach Resort & Spa er bygget 55 km væk fra Hurghada's centrum, hvor der er forskellige restauranter og shoppingmuligheder. Hvis man er intereseret i at besøge et egyptisk shoppingcenter, bør man besøge Senzo Mall, som ligger 38 km fra hotellet. 
Hvis man er interesseret i at opleve lidt andet end resortet og dets omgivelser, så tilbyder Hurghada og dens omgivelser et hav af muligheder. 

Man kan for eksempel besøge byen Safaga, som ligger ca. 20 min. i taxa fra hotellet, her er der mulighed for at opleve lidt egyptisk byliv. Ellers kan Sand City, som ligger 37 km, besøges. Det er en park, hvor der er lavet store imponerende kunstværker af sand. Ellers er Hurghada Grand Aquarium en stor attraktion for hele familien, da man kan møde nogle af havets og regnskovens beboer kun 5,5 km væk fra Anwaj Blue Beach Resort & Spa. 

Giftun-øens nationalpark er også et besøg værd. Øen ligger 17 km fra Anwaj Blue Beach Resort & Spa. Hele familien kan udforske øen og dens smukke natur samt snorkelturer, hvor man kan opleve havets liv og farver. Man kan bestille heldagsturer til øen,  hvor man sejler til øen og holder pauser ved de bedste snorkelspots. 

Anwaj Blue Beach Resort & Spa' personale står klar til at hjælpe og rådgive hotellets gæster om udflugter og andet.

Hotellets faciliteter

Dette strandhotel blev bygget i 2008. Feriestedet er bygget på et 72.000 m2 stort grundareal. Anwaj Blue Beach Resort & Spa rummer 8 fede suiter og 366 dobbeltværelser og selvfølgelig er der gratis WiFi på hele stedet, så du kan holde dig opdateret. Ydermere byder hotellet på en frisørsalon, en miniklub samt en legeplads og et festlokale, som man kan leje.

Hotellet tilbyder gæsterne en 24 timers reception, som er bemandet af et imødekommende personale, som står klar til at hjælpe, så godt de kan. Der ydes service indenfor sprogene engelsk og arabisk.

Værelser

Alle værelsestyperne har det til fælles, at de har aircondition, Wi-Fi, TV med satellitkanaler, telefon, sikkerhedsboks, minibar, privat badeværelse med toiletfaciliteter, bad og hårtørrer og stygejern. Dog har deluxe og suiterne mulighederne for at lave te og kaffe. 

Hvis man rejser med små børn, er der ikke noget problem! Bare spørg, så stiller de gerne børnesenge til rådighed, uden ekstra beregning. Selvfølgelig er der både en sikker safeboks og en lækker minibar (mod betaling) til at forkæle sig selv med. Der er også et køleskab og mulighed for at lave te eller kaffe, så man kan føle sig helt hjemme.

På badeværelset, som er super lækkert og moderne, finder du både bruser og badekar med boblefunktion, plus en praktisk hårtørrer. Der er også masser af håndklæder til rådighed, for at sikre den ultimative komfortoplevelse. Her er der noget for enhver smag her!

Sport, aktiviteter og underholdning

Med ikke mindre end to fede udendørs swimmingpools kan man bruge dagene på at være aktiv og have det sjovt. Og selv når vejret ikke helt arter sig, er der stadig mulighed for at nyde en skøn badeoplevelse i det indendørs svømmebassin.

Når trangen til en forfriskende drink melder sig, er det bare at slå vejen forbi baren ved swimmingpoolen og hente noget koldt at drikke. Og for dem der virkelig vil forkæle sig selv, er der mulighed for at slappe af og få løsnet musklerne i boblebadet (mod et lille gebyr).

På solterrassen med masser af liggestole og parasoller er der rig mulighed for at slappe af og nyde ferien til fulde. Og hvis man er til lidt action, så er der et stort udvalg af udendørs sportsaktiviteter, lige fra boccia til beachvolley, basketball til fiskeri, og endda tennis mod betaling.

For vandsportsentusiaster er der virkelig noget at glæde sig til, med alt fra kanosejlads til katamaransejlads og vandgymnastik, og for dem der vil prøve noget nyt, er der mulighed for dykning mod betaling.

Når man er klar til at komme indendørs, er der masser af muligheder for at holde sig aktiv med fitness, bordtennis, dart og aerobic, samt billard mod betaling.

For dem der virkelig vil forkæle sig selv, er der også en masse wellnessfaciliteter at vælge imellem, såsom spa-bad, sauna, dampbad, hamam, skønhedssalon og massagebehandlinger, alt sammen mod betaling.

Amwaj Blue Beach Resort & Spa har sit helt eget underholdnings team, som står for både sports programmer om dagen og shows om aftenen.

Og lad os ikke glemme de sjove fritidstilbud som miniklub, minidiskotek, diskotek og natklub, så der er virkelig noget for enhver smag og alder her!

Mad og drikke

Her er madoplevelserne virkelig i top! Med en hyggelig café, en livlig bar og en chill lobbybar er der noget for enhver smag. Og når det kommer til at spise, kan gæsterne se frem til flere forskellige, fantastiske restauranter, hvor gæstfriheden og den gode atmosfære er i højsædet.

For dem der er på stranden, er der også en strandbar, der sørger for forfriskende drinks og en skøn stemning.

Morgenmaden her er noget helt særligt, med mulighed for både tidlig og sen morgenmad, og både frokost og aftensmad byder på et fristende udvalg af lækkerier. Og hvis man har specielle kostbehov, er der intet problem! Bare spørg, så tilbereder de diætretter, glutenfri måltider og børnemenuer efter ønske.

Når det kommer til drikkevarer, er der et stort udvalg af både alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer, så der er noget for enhver smag og lejlighed. Her tænker de virkelig på alt, så gæsterne kan nyde deres ferie til fulde!

Åbningstider for hovedrestauranten:

Morgenmad: 07:00-10:00
Sen morgenmad: 10:00-12:00
Frokost: 12:30-14:30
Aftensmad: 18:30-21:30
Sen aftensmad: 22:00-24:00

Betaling

MasterCard og Visakort accepteres.

Find din rejse til Amwaj Blue Beach Resort & Spa her

Hvis valget er faldet på Amwaj Blue Beach Resort & Spa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på omgivelserne i det lækre Hurghada.