Amwaj Blue Beach Resort & Spa, Soma Bay, Egypten

Lokation

Anwaj Blue Beach Resort & Spa, som er et 4-stjernet hotel, ligger placeret direkte på Abu Soma stranden. Abu Soma stranden er et fantastisk dykkersted, med det smukkeste krystal blå vand, som man umuligt kan modstå. Man kan nyde udsigten af det Røde Hav fra hotellet eller man kan vælge at dreje en halv omgang og beundre den egyptiske ørken, man har i baggrunden. 

Hurghada lufthavn ligger 48 km væk fra Anwaj Blue Beach Resort & Spa. Hvis ønsket, kan hotellet være belejligt med transport til og fra lufthavnsfaciliteterne.  

Anwaj Blue Beach Resort & Spa er bygget 58 km væk fra Hurghada's centrum, hvor der er forskellige restauranter og shoppingmuligheder. Hvis man er intereseret i at besøge et egyptisk shoppingcenter, bør man besøge Senzo Mall, som ligger 40 km fra hotellet. 
Hvis man er interesseret i at opleve lidt andet end resortet og dets omgivelser, så tilbyder Hurghada og dens omgivelser et hav af muligheder. 

Man kan for eksempel besøge byen Safaga, som ligger ca. 20 min. i taxa fra hotellet, her er der mulighed for at opleve lidt egyptisk byliv. Ellers kan Sand City, som ligger 39 km, besøges. Det er en park, hvor der er lavet store imponerende kunstværker af sand. Ellers er Hurghada Grand Aquarium en stor attraktion for hele familien, da man kan møde nogle af havets og regnskovens beboer kun 5,5 km væk fra Anwaj Blue Beach Resort & Spa. 

Giftun-øens nationalpark er også et besøg værd. Øen ligger 17 km fra Anwaj Blue Beach Resort & Spa. Hele familien kan udforske øen og dens smukke natur samt snorkelturer, hvor man kan opleve havets liv og farver. Man kan bestille heldagsturer til øen,  hvor man sejler til øen og holder pauser ved de bedste snorkelspots. 

Anwaj Blue Beach Resort & Spa' personale står klar til at hjælpe og rådgive hotellets gæster om udflugter og andet.

Faciliteter

Dette strandhotel blev bygget i 2008. Feriestedet er bygget på et 72.000 m2 stort grundareal. Anwaj Blue Beach Resort & Spa rummer 371 værelser, herunder en foyer med trådløst internet (mod betaling), en frisørsalon, en miniklub samt en legeplads og et festlokale, som man kan leje.

Hotellet tilbyder gæsterne en 24 timers reception, som er bemandet af et imødekommende personale, som står klar til at hjælpe så godt de kan. Der ydes service indenfor sprogene engelsk og arabisk.

På dette skønne Resort findes der to ferskvand pools, den ene er opvarmet og har udsigt ud til havet. I samme område kan man benytte sig af en udendørs jacuzzi og en børnepool med to små vandrutchebaner. Man vil opleve, at poolområdet er en smuk og fredfyldt oase, som giver alle gæster mulighed for at svømme i fred og ro eller solbade.

Anwaj Blue Beach Resort & Spa har 1 hovedrestauranter, som gæsterne kan benytte sig af til alle måltiderne. Dog har hotellet også 5 forskellige á la carte restauranter, hvis man trænger til noget andet end buffeten. Dog skal booking forekomme.
Udover restauranterne, har Anwaj Blue Beach Resort & Spa også 4 barer, som indbyder til at nyde en afkølende drink og lette snacks. Barene er fordelt ud på hele resortet. 

Anwaj Blue Beach Resort & Spa tilbyder alle gæster fine spafaciliter. Der tilbydes et hav af behandlinger såsom for eksempel massage til gæster, som trænger til et par timers selvforkælelse.

Hvis man drømmer om at opleve livet i Røde Havet, så tilbyder Anwaj Blue Beach Resort & Spa sammen med Aquastars dykkerkurser. Både til begyndere og uddannet. Hvis man ikke er interesseret i at dykke, kan man snorkle og stadig opleve det smukke liv under havets overflade. Anwaj Blue Beach Resort & Spa og Aquastars kan hjælpe og guide dig. Der arrangerer også dykke- og snorkelturer rundt i Røde Havet.  

På hotellet er der også et center, hvor redskaber til kitesurfing kan lejes. Kitesurfing Egypt står klar til hjælpe og guide jer. 

Værelser

Anwaj Blue Beach Resort & Spa består af 371 værelser, hvoraf 211 er standard værelser med haveudsigt, 22 familieværelser med 2 rum, 59 familieværelser med 1 stort rum, 72 deluxe værelser, 2 suiter, 2 executive suiter og 3 deluxe suiter. Alle værelserne har enten balkon eller terrasse med have, pool, hav- eller bjergudsigt. 

Alle værelsestyperne har det til fælles, at de har aircondition, Wi-Fi, TV med satellitkanaler, telefon, sikkerhedsboks, minibar, privat badeværelse med toiletfaciliteter, bad og hårtørrer og stygejern. Dog har deluxe og suiterne mulighederne for at lave te og kaffe. 

Sport/underholdning

Amwaj Blue Beach Resort & Spa har sit helt eget underholdnings team, som står for både sports programmer om dagen og shows om aftenen. Derudover tilbyder hotellet en masse forskellige sports aktiviteter så som volleyball , bordtennis, fodbold, aerobic, billiard, dart, tennis, dykning og kite surfing, så der er masser af spændende ting at tage sig til på stedet. Ikke mindst et par timers afslapning i hotellets spafaciliteter. 

Mad og drikke

All-inclusive. 

Betaling

MasterCard og Visakort accepteres.

Find din rejse til Amwaj Blue Beach Resort & Spa her

Hvis valget er faldet på Amwaj Blue Beach Resort & Spa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på omgivelserne i det lækre Hurghada.