Grecian Bay Hotel, Cypern

Beliggenhed

Dette skønne hotel befinder sig på en af de smukkeste sandstrande på Cypern. Hotellet ligger kun 10 minutters gå gang fra centrum af Ayia Napa. I centrum kan I finde mange forskellige restauranter, barer, pubs, natklubber og selvfølgelig mange shoppingmuligheder, som alle ligger tæt på hotellet. Grecian Bay Hotel har sin helt egen privatstrand, som helt klart er unikt. Derudover er der kun 30 minutter fra hotellet og Larnaca Lufthavn ved kørsel.

Faciliteter

Grecian Bay Hotel består af i alt 271 hotelværelser, hvor I kan benytte Jer af elevatoren til de øverste etager. Du og din familie vil blive budt velkommen i lobbyen, som har åbent 24 timer, og hotellet har desuden også en politik om en 24 timers check-out service. Hotellet tilbyder Jer forskellige faciliteter, som for eksempel et pengeskab til opbevaring af værdigfulde genstande, samt faciliteter til at kunne veksle valuta, hvis dette ikke er foretaget hjemmefra. Desuden er der også fri internetadgang på hotellets offentlige arealer, så I har muligheden for at være online og have kontakt til familie samt venner. 

Hotellet tilbyder Jer lækker mad i restauranten, et hyggeligt spiseområde, et morgenmadsrum, en cafe samt en bar. Derudover er der også et supermarked tæt ved hotellet, hvor I kan købe diverse nødvendigheder. Ydermere, er der fælles læsestof til rådighed på hotellet, som aviser, der er et fælles Tv-rum og et legerum til gængeligt. Der er også andre faciliteter, som babysitting, room service, et vaskerum, en frisørsalon, et konferencerum og et businesscenter.

Hotellets udendørsareal består af en legeplads så de små også kan have det sjovt og nyde ferieopholdet. Der er også en attraktiv have, hvor I kan gå ture og hygge. For gæster der ankommer til hotellet med egne biler vil have mulighed for, at benytte hotellets parkeringsplads. Sidst men ikke mindst, de gæster der godt kan lide at være aktive og udforske området på egen hånd, vil også kunne leje cykler.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, American Express, MasterCard og Diners Club.

Indkvartering

Generelt: Alle hotelværelser består af en aircondition, centralvarme og et badeværelse. I de fleste værelser vil der være en balkon med en behagelig og afslappende udsigt eller en terrasse. Nogle af værelserne vil have en sideudsigt til havet. Værelserne vil bestå af et pengeskab, til opbevaring af værdigfulde genstande, en minibar, et køleskab og te- og kaffemaskiner som alle giver Jer et mere afslappende og behageligere ferieophold. Hvert værelse vil ydermere have en telefon, et TV, en radio og internetadgang. For at du og din familie rigtig kan føle Jer hjemme vil I få hjemmesko til brug på værelset. På badeværelset finder i en bruser, et badekar, en hårtørrer og baderåber.

Mad og drikke

Grecian Bay Hotel byder på en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad, halv pension og fuld pension. Der er også mulighed for at bestille specielle retter, eller børneretter, hvis dette er tilfældet.

Sport/aktiviteter

På Grecian Bay Hotel vil der både være en indendørs- og udendørspool. Der vil være et soldæk, en terrasse, sollounges og parasoller til rådighed til Jer. Der er desuden også et boblebad til mere afslapning. Tæt ved poolområdet vil I finde en snackbar, som tilbyder lækre snacks samt forfriskende drinks på en varm dag.

Hvis I er de mere aktive typer, er der også aktiviteter til Jer. Der er nemlig tennis samt golf på hotellet. For et gebyr har I også mulighed for at leje mountain bikes. Hvis dette ikke er attraktivt, er der også en masse forskellige vandsports, som for eksempel sejlads og dykning. Der er desuden også indendørsaktiviteter, som et fitnesscenter, bordtennis og squash og mod betaling er der billard. 

Hvis der er brug for afslapning efter en aktivitetsrig dag, kan I nyde hotellets wellness, som består af spa, sauna, dampbad, skønhedssalon og et solarium. Andre muligheder er en dejlig massagebehandling, dog koster dette et ekstra gebyr.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -       Live musik
  • -       Wellness
  • -       Diskotek
  • -       Børne diskotek

Rejs til Grecian Bay Hotel her

Hvis valget er faldet på Grecian Bay Hotel, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Grecian Bay Hotel herover. 

Nedenfor kan I se en video af Grecian Bay Hotel og hotellets faciliteter, som for eksempel er pool, familievenlig, buffet, strand, udsigt, børnevenlig, wellness og aktiviteter.