Hotel Felicia Village, Kizilagac, Manavgat, Tyrkiet

Hotellet er helt ideelt til børnefamilier med alle de faciliteter og aktiviteter som sikrer, at ferien bliver en succes for hele familien. Aktivitetsudbuddet er stort og der tages hensyn til både små og større børn.

Placering

- Direkte på kieselsten/sandstrand
- Afstand til Antalya ca. 85 km.
- Afstand til Manavgat ca. 14 km.
- Afstand til Side ca. 19 km.

Transfertid fra lufthavnen i Antalya ca. 1 time og 20 minutter

 Hotelbeskrivelse

I en to-etagers hovedbygning og en tilhørende sidebygning tilbydes gæsterne 240 værelser. Ved receptionen i lobbyen står det venlige personale altid klar med råd og vejledning. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og gratis WLAN på hele overnatningsstedet. Komplekset er også tilgængeligt for gæster i kørestol.

Gæsterne kan nyde at shoppe i et supermarked og flere andre butikker inden for komplekset. Udendørsområderne byder på en dejlig have og en legeplads, hvilket gør det ideelt for familier. Der er også en aviskiosk og en fjernsynsstue som en del af ferielandsbyens mange faciliteter.

For gæster, der ankommer i bil, er der parkeringsplads til rådighed. Derudover tilbydes en række ekstra serviceydelser, herunder babysitterservice mod betaling, børnepasning, lægevagt, transportservice, vasketøjsservice, en frisør og en egen transportbus. Disse omfattende faciliteter sikrer, at alle gæster får et behageligt og bekvemt ophold.

 Indkvartering

Gæsterne vil finde et behageligt indeklima på værelserne takket være klimaanlæg og individuelt regulerbar varme. For en rolig nattesøvn er værelserne udstyret med dobbeltsenge, og der tilbydes børnesenge til de mindste gæster. Derudover er der en safeboks og en minibar til rådighed. Muligheden for at lave te og kaffe er en del af standardindretningen.

Værelsernes tekniske udstyr inkluderer telefon, fjernsyn med satellit-/kabel-tv, radio og gratis WiFi. Badeværelserne er udstyret med brusebad, hårtørrer, sminkespejl og telefon. Der kan bestilles værelser, der er egnede til gæster i kørestol, og der tilbydes også familieværelser til forældre med børn.

 Sport, aktiviteter og underholdning

Poolområdet byder på både indendørs og udendørs swimmingpools, hvilket gør det til det ideelle sted at slappe af og nyde nogle aktive feriedage. For de mindste gæster er der to børnebassiner. Derudover kan gæsterne nyde en forfriskning fra snackbaren ved swimmingpoolen og prøve vandrutsjebanen, hvilket vil glæde enhver badeentusiast. Poolområdet har også en terrasse med liggestole og parasoller.

Komplekset tilbyder et omfattende udendørs sportsprogram, der inkluderer tennis, boccia, beachvolley, volleyball, basketball og bueskydning. For gæster, der er interesserede i vandsport, tilbydes et bredt udvalg, herunder vandgymnastik og aqua-fitness, samt jetski, motorbåde, bananbåde og snorkling, mod betaling.

Sportsentusiaster kan også nyde et væld af indendørs faciliteter såsom fitnesscenter, bordtennis, billard, dart, gymnastik og aerobic. Derudover er der forskellige wellnessfaciliteter på stedet, herunder sauna, hamam, skønhedssalon og massagebehandlinger, nogle mod betaling.

Hotellet har både en miniclub og et væld af animationsprogrammer. Underholdningsprogrammet sikrer, at gæster i alle aldre har mulighed for variation og sjove aktiviteter under deres ophold.

 Forplejning

Når det kommer til gastronomi, forkæles gæsterne med en restaurant og en bar. Forfriskende drinks fra strandbaren skaber en skøn stemning. Til morgenmad, frokost og aftensmad kan gæsterne vælge mellem en buffet og til aftensmad er det også muligt at bestille sine foretrukne retter fra menuen. Der tilbydes diætretter, glutenfri måltider og vegetarretter ved forespørgsel, samt specialretter og snacks. Der arrangeres også åbent køkken, hvilket er en oplevelse i sig selv. Komplekset tilbyder et bredt udvalg af både alkoholholdige og alkoholfri drikkevarer.

 Betaling

Hotellet acceptere følgende kort: Visa og MasterCard.

Find din rejse til Club Hotel Felicia Village

Hvis valget er faldet på Club Hotel Felicia Village, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  Find dem frem ved at benytte tabellen ovenover.

Se nedenstående video fra 2014, for at få en forsmag på hotellets omgivelser, værelser, restauranter, pools, aktiviteter, strand, underholdning, spa og wellness faciliteter og meget andet.