El Plantio Golf Resort, Alicante

Beliggenhed

Dette skønne resort ligger i Costa Blanca i Alicante, Spanien. Hotellet er kun 3 km. væk fra Alicantes lufthavn samt 3 km. fra byens mange forskellige butikker, restauranter, barer og natteliv. Hotellet ligger på en præstigefuld golfbane. Derudover er The Ciudad de la Luz filmstudie kun 2 km. fra hotellet og Alicantes festival institution ligger 1,5 km. fra hotellet. Hotellet er en luksuriøs ejendom med moderne lejligheder, som er omgivet af tropiske haver og mange faciliteter. Derudover er der også strande og turistattraktioner tæt ved hotellet. Alicante Beach ligger kun 3 km. væk fra hotellet, og Postiguet Beach er 8 km. fra hotellet. En af turistattraktionerne er for eksempel Santa Barbara Castle, som er perfekt hvis I gerne vil udforske området. Der er mulighed for at gøre brug af den offentlige transport på Alicantes station, som er omkring 3-3,5 km fra hotellet.

Hotellets faciliteter

El Plantio Golf Resort består af i alt 98 hotelværelser, som er fordelt på hovedbygningen og otte andre tilhørende bygninger, hvor der er mulighed for at gøre brug af elevatoren til de øverste etager. Du og din familie vil blive budt velkomne i lobbyen, som har åbent 24 timer. Der er faciliteter, som et pengeskab til opbevaring af værdigfulde genstande, og der er også mulighed for at veksle penge, hvis dette ikke er gjort hjemmefra. Der er desuden også trådløst internet på hotellets offentlige arealer. Herudover er der mulighed for at se TV i den offentlige tv-stue, hvor der samtidig vil være en aircondition for, at bevare et behageligere indeklima. Yderligere faciliteter er for eksempel et læseområde, hvor hotellet tilbyder Jer diverse aviser, et konferencerum og et legerum til de små.

På hotellet er der en restaurant, et spiseområde, et morgenmadsrum, en cafe og en bar. Resortets udendørsarealer består af en swimmingpool, en legeplads hvor de små kan hygge sig samt en attraktiv have, hvor I kan gå ture og nyde udsigten. Der er også gode shoppingmuligheder. For de gæster der ankommer på hotellet med egne biler kan gøre brug af hotellets parkeringsplads. Der er desuden også lægeassistance, room service og et vaskerum til rådighed på hotellet.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: Alle hotelværelser er udstyret med aircondition for at bevare et behageligere indeklima, en stue, et køkken og et badeværelse. I de fleste værelser vil der være en balkon eller terrasse som giver en afslappende udsigt. Derudover vil der være et pengeskab til rådighed på Jeres værelser til at opbevare værdigfulde genstande. Ydermere vil der være et køleskab, en mikroovn, te- og kaffemaskiner, vaskemaskine og udstyr til at stryge tøj. Værelserne vil også være udstyret med en telefon og et TV. Desuden er det også muligt at booke værelser som er kørestolsvenlige, hvis dette er tilfældet. Badeværelserne har bruser, badekar og hårtørrer til rådighed. 

Værelse med 2 soveværelser: Disse værelser er udstyret med bruser eller bad, hårtørrer, køkken, radio, strygejern, minibar, pengeskab, aircondition, køleskab og TV.

Værelse med 3 soveværelser: Hotelværelserne er udstyret med bad eller bruser, hårtørrer, køkken, strygejern, minibar, pengeskab, aircondition, køleskab og TV.

Mad og drikke

El Plantio Golf Resort byder på en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad, bed and breakfast og halv pension.

Sport og aktiviteter

El Plantio Golf Resort tilbyder Jer en udendørspool samt et børnebassin. Der er også en terrasse, et soldæk, sollounges og parasoller til rådighed. Tæt ved finder I en poolbar, som serverer mange forskellige forfriskende drinks. Hvis I har brug for mere afslapning, har I mulighed for at benytte Jer af hotellets wellness, som består af et solarium, og mod et gebyr kan I få en dejlig massagebehandling. Hvis I derimod er mere aktive, kan I spille golf eller benytte Jer af hotellets fitnesscenter.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -       Wellness
  • -       Fitnesscenter
  • -       Golf

Rejs til El Plantio Golf Resort her

Hvis valget er faldet på El Plantio Golf Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til El Plantio Golf Resort herover.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets faciliteter såsom en pool, strand, luksus, moderne, golfbane, spiseområde, buffet, udendørsareal, familievenlig, legeplads og et fitnesscenter.