Aurora Oriental Resort, Sharm El-Sheikh, Egypten

Dette skønne luksushotel ligger ved den charmerende ferieby Sharm el-Sheikh direkte ned til stranden. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien.

Beliggenhed

Dette elegante hotel befinder sig i smukke ørkenomgivelser i Naabq. Hvis I trænger til god afslapning, hvor I har mulighed for at koble af, er dette hotel det rette. Kunne I for eksempel tænke Jer at opleve forskellige strande, er der Nabq Bugten som kun ligger 1 min. fra hotellet. Derudover er der Rehana stranden som ligger 3,8 km. fra hotellet. Der er også et Nabq Naturreservat som er attraktivt, som kun ligger 5,1 km. fra hotellet. Hvis I gerne vil på længere ture og opleve andre turistattraktioner er der mulighed for at se Ras Mohamed og Abu Galum national park og Nuweiba El-Tarabin fortet, som ligger omkring 160 km. fra hotellet. Naama Bay er ca. 18 km. fra hotellet og til sidst er der kun 6 km. til Sharm El-Sheikhs lufthavn.

Hotellets faciliteter

Aurora Oriental Resort består af i alt 290 hotelværelser. Du og din familie vil blive budt velkomne i lobbyen, som har en 24 timers åben reception, samt en 24 timers check-out-service. Hotellets faciliteter udgør blandt andet af et pengeskab, hvor I kan opbevare Jeres værdifulde genstande, samt vil der være mulighed for at veksle valuta, hvis dette ikke er foretaget hjemmefra. Der er desuden gratis internetadgang på hotellets fællesarealer, der er et bibliotek på hotellet, babysitting, lægeassistance og room service. Derudover er der også faciliteter, som et vaskerum, frisørsalon og en shuttle bus som I kan gøre brug af.

Der er samlet set 2 restauranter på hotellet, hvor den ene er en a la carte restaurant med italiensk køkken, og den anden er en buffetrestaurant. Derudover er der et flot spiseområde, cafe og 8 forskellige barer.

På hotellets udendørsareal er der mulighed for at børn kan være underholdt og have det sjovt på legepladsen eller i hotellets have. På udendørsarealet er der også et flot og velholdt soldæk, samt 3 swimmingpools med en vandrutsjebane der egner sig til alle aldre. På soldækket er der liggestole, parasoller og badehåndklæder inkluderet. Disse er også inkluderet på stranden.

Hvis I ankommer på hotellet med egne biler, har I mulighed for at parkere på hotellets parkeringspladser.

 

Betaling
Betalingen sker ved enten Visa, MasterCard, American Express eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: Der er mulighed for at booke specielle familieværelser for Jer der har børn. Derudover består alle hotelværelser af en aircondition og centralvarme til at bevare et mere behageligt indeklima samt et badeværelse. Badeværelserne vil være udstyret med en bruser, et badekar og hårtørrer. Der vil som standard være inkluderet en balkon eller en terrasse på alle værelserne, som giver Jer en bedre og behageligere udsigt hver dag under Jeres ophold. På hotelværelserne vil der også være et pengeskab, som I kan benytte Jer af, hvis I vil opbevare værdifulde genstande. På værelsets køkkenområde er der et køleskab og te- og kaffemaskiner. Sidst men ikke mindst er hotelværelserne udstyret med en telefon samt et TV.

Mad og drikke

Aurora Oriental Resort tilbyder Jer en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad og All Inclusive. Der vil også være snacks i poolbaren og der vil blive serveret både alkohol- og alkoholsfrie drinks.

For Jer der har tilkøbt All Inclusive, vil få morgenmad, frokost og aftensmad i buffetform.

 • Morgenmad kl. 10.00 til 11.00
 • Kaffe og kage kl 17.00 til 18.00
 • Snacks kl 13.00 til 15.00
 • Is kl 13.00 til 16.00
 • Drinks kl 10.00 til 24.00
 

Sport og aktiviteter

Aurora Oriental Resort tilbyder Jer en udendørs swimmingpool samt et børnebassin. Der er hertil en vandrutsjebane, som gør svømningen lidt sjovere for alle. På soldækket er der god mulighed for at få slappet af og nyde solen. Der vil her være sollounges og parasoller til Jeres rådighed samt en poolbar som tilbyder Jer forfriskende drinks og lækre snacks.

Hvis I er mere de aktive typer, der godt vil holde Jer i form selvom I er på ferie, tilbyder hotellet Jer aktiviteter som mountain bikes (udlejes), tennis, beach volleyball, fodbold og basketball. Der er også forskellige vandsports, som for eksempel sejlads, vandpolo og dykning. Hvis I derimod betaler et gebyr kan I prøve banana boat. Men hotellet har ikke kun udendørsaktiviteter. Der er nemlig også indendørsaktiviteter, som et fitnesscenter, bordtennis, billard og dart, og mod betaling kan I spille squash.

Efter en lang og hård aktivitetsrig dag kan I komme tilbage på hotellet og nyde et dejligt wellness ophold. Der er her tilbudt, spa, sauna, dampbad, hammam og massagebehandlinger. 

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

 • -       Underholdningsprogram for børn
 • -       Live musik
 • -       Børneklub
 • -       Børnediskotek 
 • -       Diskotek
 • -       Sport og aktiviteter
 • -       Wellness

 

Mere information om rejser til Sharm el-Sheikh og Egypten

Hvis du finder Aurora Oriental Resort interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Sharm el-Sheikh og Egypten, og læse mere om de egyptiske byer på følgende links:

Læs mere om Sharm el-Sheikh

Læs mere om Egypten

Rejs til Aurora Oriental Resort her

Hvis valget er faldet på Aurora Oriental Resort, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Aurora Oriental Resort herover.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets faciliteter såsom en pool, moderne, luksus, strand, familievenlig, børnevenlig, have, legeplads, buffet, udendørsareal, fitnesscenter, skønhedssalon og vandrutsjebane