Kosta Palace, Kos

Beliggenhed

Dette dejlige hotel ligger i centrum af Kos’ by og meget tæt på Kos’ havn. Fra hotellet har I mulighed for at kigge ud på den smukke havn, hvor der også ligger en borg tilbage fra det 13. Århundrede. Udsigten giver jer ydermere muligheden for at kigge ud på de mange skibe som traditionelt er lavet af træ. Hotellet ligger desuden kun 200 m fra sandstenstranden, vi anbefaler at gå med badesko på stranden for en sikkerhedsskyld. Derudover ligger promenaden kun få skridt fra hotellet. Andre turistattraktioner der ligger tæt ved hotellet er for eksempel Eleftherias-pladsen, som ligger en 8 minutters gågang fra hotellet, Lotzias Muslimske Helligdom der befinder sig af en 9 minutters gågang fra hotellet og Hippocrates Træ også på 9 minutters gågang fra hotellet. Church of Agia Paraskevi og Ancient Agora ligger begge 10 min. fra hotellet. Sidst men ikke mindst, så ligger Kos’ internationale lufthavn kun ved 30 minutters kørsel fra hotellet.

Faciliteter

Kosta Palace er et komfortabelt og nybygget hotel, som består af i alt 165 hotelværelser, som er fordelt på 3 etager. Du og din familie vil blive budt velkomne i lobbyen, hvor der også er en reception der har åbent 24 timer. For at gøre det nemmere og hurtigere, at komme til de øverste etager, tilbyder hotellet jer en elevator som I frit kan benytte jer af.

På dette hotel vil I have mulighed for at gøre brug af frit internetadgang. Der er ydermere faciliteter som et tv-rum, bar, restaurant, morgenmadsrum og et minimarked, hvor I kan købe diverse daglige nødvendigheder. På hotellet vil der være fri internetadgang på fællesarealerne, så du og din familie kan være forbundet med omverden, venner og andre familiemedlemmer. På hotellet har I mulighed for, at få hjælp af personalet til for eksempel bookning af udflugter og billetter mm.

Herudover er der også en tagterrasse, hvor hotellet har en dejlig swimmingpool, hvor der tæt ved er en poolbar. På tagterrassen er der solsenge og parasoller tilgængelige, som giver et mere behageligt ophold. Dog hvis I vil benytte jer af solsengene og parasollerne på stranden, koster dette et mindre gebyr.

Betaling

Betalingen sker ved enten Visa, American Express, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: Alle hotelværelser/lejligheder på Kosta Palace vil være udstyret med aircondition til at bevare et behageligere indeklima. Der er også et badeværelse, som vil være udstyret med en bruser, et badekar og en hårtørrer. Som standard har hotelværelserne enten en balkon eller en terrasse, hvor I kan nyde jeres aftener eller få en dejlig og behagelig udsigt om morgenen. Der er desuden et pengeskab på værelserne til opbevaring af værdifulde genstande, der er køkkenudsyr, et køleskab, te- og kaffemaskiner, en telefon, et tv og en radio. Hvis I har børn kan I også bestille børnesange til dem, hvis dette er tilfældet.

Mad og drikke

Her på hotellet I mulighed for at booke morgenmad. Der er også en bar, lounge, poolbar og kaffe og te på fællesarealerne.

Sport/aktiviteter

Kosta Palace tilbyder jer en udendørspool samt et børnebassin, så de små også kan få et sjovere ophold. Der vil være et soldæk tilgængeligt, hvor I kan slappe af og få en gyldenbrunfarve. På soldækket er der også sollounges og parasoller som giver jer et mere komfortabelt ophold. Ydermere er der en pool snackbar, som serverer forfriskende drinks og lækre snacks. Hvis I vil benytte hotellets fitnesscenter, bordtennis eller sauna koster dette et ekstra gebyr. Er i de mere aktive typer, er der parasailing i nærheden af hotellet samt vandskiløb.

Underholdning

Tæt på hotellet er der rigtig mange forskellige caféer, pubber og diskoteker, da hotellet befinder sig i centrum af Kos.

Mere information om rejser til Kos og Grækenland 

Hvis du finder hotel Kosta Palace interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Kos, og læse mere om Grækenland ved at bruge følgende links.

Læs mere om Kos

Læs mere om Grækenland

 

 

Rejs til Kosta Palace her

Hvis valget er faldet på Kosta Palace, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Kosta Palace herover. 

Nedenfor kan I se en video af Kosta Palace og hotellets faciliteter, som for eksempel er en tagterrasse, pool, strand, børnebassin, billard, balkon, spiseområde, lækker udsigt, bar og værende familievenlig.