Iberostar Hacienda Dominicus Bayahibe, Dominikanske Republik

På Hotel Iberostar Hacienda Dominicus finder du drømmescenariet for en eksotisk ferie. Ooplev det caribiske turkisblå hav, den lange hvide sandstrand, den smukt anlagte have med palmer og eksotiske fugle. Her kan man lade sig forkæle med udsøgt service og spændende mad fra den store buffet eller på en af de fire special-restauranter. Mens børnene hygger sig i miniklubben, kan man slappe af ved poolen eller benytte sig af hotellets spa-afdeling. Her oplever man Bountyland.

 

Placering

Direkte ned til en fantastisk sandstrand.

Afstand til nærmeste by, fiskerbyen Bayahibe ca. 5 km.

Afstand til La Romana ca. 25 km.

Transfertid fra lufthavnen i Punta Cana eller Santo Domingo ca. 75 minutter.

 

Hotelbeskrivelse

Dette fremragende hotelanlæg i den kendte spanske Iberostar- hotelgruppe råder over 502 komfortable værelser i en- og toetagers bygninger i spansk stil og med små atriumgårde. Hovedbygningen indeholder lobby med reception, WiFi, læse-og kortspilsrum, lobbybar, 1 buffetrestaurant med show-cooking, 4 restauranter med specialiteter (gourmet, grill, japansk og mexicansk køkken), flere barer, butikker, minimarked og lægeservice (døgnåbent mod gebyr).

 

Udendørsfaciliteter

I den smukt anlagte, tropiske have er der et stort poolområde med 3 swimmingpools og en stor solterrasse med solsenge. Der findes solsenge og solparasoller samt håndklæder ved poolområdet og på stranden.

Ved stranden findes endnu en restaurant med bar.

 

Indkvartering
 

Standardværelse
Udstyret med kaffemaskine, minibar, strygejern/-brædt, klimaanlæg, loftsventilator, sikkerhedsboks, satellit-tv, WiFi, telefon, balkon eller terrasse samt badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar eller bruser.

Familieværelse
Ligger i nærheden af miniklubben, ved ankomst velkomstgaver til børn og forældre. Snacks og saft i minibaren, babysitter-service om aftenen indtil kl. 22.00 - 1 aften gratis. Øvrigt udstyr som på standardværelse.

Superior værelse
Ligger tæt ved stranden, øvrigt udstyr som på standardværelse.

Junior suite
Er med siddearrangement, badekåber, slippers, benyttelse af vådområdet i spa-afdelingen og pool-udsigt. Øvrigt udstyr som standardværelse.

Spa junior suite
Ligger i nærheden af spa-afdelingen og omfatter en kingsize-seng eller 2 queensize-senge, blomster på værelset, speciel te-service, badekåber og slippers. Spa-gavesæt, daglig aromaterapi, romantisk opdækning om aftenen (1 gang pr. ophold). Benyttelse af vådområdet i spa-afdelingen,  40 EUR voucher til spa-afdelingen og strandbadehåndklæder på værelset.

 

Forplejning

All inklusive
Morgenmad, frokost og aftensmad i buffetform, aftensmaden serveres også på special-restauranterne ( 3  gange ugentligt, reservation er nødvendig og dresscode er omklædning til spisning). Snacks uden for spisetiderne, ikke-alkoholiske drikkevarer døgnet rundt, lokale alkoholiske drikkevarer fra kl. 9.00 til kl. 02.00 også på diskoteket. 24-timers roomservice.

 

Specielt til børn

Separat børnebassin, legeplads og børneklub 4-12 år med pasning fra kl. 10.00 til kl. 17.00.

 

Underholdning

Animation, danseundervisning, shows og diskotek.

 

Sport/aktiviteter (uden gebyr)

Aerobic, billard, bueskydning, fitnessrum, kajak, katamaran-sejling, snorkling i poolen, tennis, bordtennis, volleyball og windsurfing.

 

Sport/aktiviteter (mod gebyr)

Golf, ridning, snorkelundervisning, snorkeludflugter, dykning, dykkerkurser, lokale dykkerture og natdykning for dykkere med dykkercertifikat, leje af udstyr. 

 

Wellness

Uden gebyr: spa med sauna, tyrkisk dampbad og whirlpool. 

Mod gebyr: Behandlinger og massage, frisør.

Rejs til Iberostar Hacienda Dominicus her

Hvis valget er faldet på Iberostar Hacienda Dominicus, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.