Rodos Princess Beach, Kiotari, Rhodos, Grækenland

Dette kvalitetshotel på det sydlige Rhodos har en imposant beliggenhed ved den smukke Lagouni Strand i Kiotari, omgivet af smuk natur og perfekt til en afslappende ferie. Værelserne på Rhodos Princess Beach er kendt for den  moderne indretning og store lyse rum med en behagelig atmosfære, som får gæsterne til at føle sig godt tilpas. De fleste af værelserne har direkte havudsigt og mange delvis havudsigt. Hotelfaciliteterne indbefatter 5 fantastiske swimmingpools med ferskvand. Rhodos Princess Beach er ideel til familien, som ønsker sig en hyggelig og afslappet ferie i rolige omgivelser på Rhodos.

Placering

Ca. 150 m til den offentlige sandstrand Galouni.

Indkøbsmuligheder og supermarked tæt på hotellet.

Afstand til nærmeste by Asclepio ca. 5 km.

Afstand til lufthavn ca. 60 km.

Hotelbeskrivelse

Hotellet er klimatiseret og består af en hovedbygning og flere sidebygninger. Det blev renoveret i 2013 og har 380 værelser på 4 etager. Indeområdet omfatter lobby, reception (døgnåbent), lobbybar, lounge, frisør, 6 elevatorer, minimarked, læserum og 4 barer samt et internethjørne. Endvidere TV-hjørne med satellit-kanaler samt en restaurant (fast food og a la carte) med klimaanlæg og terrasse. I hovedrestauranten kan gæsterne nyde buffet og i snackbaren serveres små retter.

Udendørsfaciliteter

Poolområdet har flere sæsonåbne swimmingpools, en poolbar, et separat børnebassin og vandrutsjebane. Gæster kan også gå en tur i hotellets det smukke haveanlæg. På stranden og i poolområdet findes solsenge, håndklæder og solparasoller. Ved strandbaren kan man nyde snacks og forfriskende drikkevarer.

Indkvartering

De komfortabelt indrettede  værelser har bad eller brus/toilet, hårtørrer, balkon eller terrasse, klimaanlæg (01.06 til 30.09.10), telefon, WiFi (gratis), LCD satellit-TV med musikkanal, minibar (opfyldning med mineralvand, øl og soft drinks 3 gange ugentligt), sikkerhedsboks. Mod merpris er det muligt at få et værelse med udsigt til haven eller vandet.

Økonomiværelse

Værelser som kan afvige fra standardværelser i beliggenhed, størrelse og udstyr.

Det påhviler hotellet at foretage denne inddeling.

Familieværelse

Disse værelser har havudsigt fra siden, er lidt større (2 voksne og 2 børn) og indrettet med optisk adskillelse, ellers samme udstyr som standardværelse.

Familieværelse superior

Råder over samme udstyr som dobbeltværelse, men er større og med en optisk adskillelse. Mod merpris værelser med udsigt til havet fra siden eller direkte.

Suite med havudsigt

Samme udstyr som i standardværelse, men med kombineret stue/soveværelse med havudsigt samt terrasse/balkon.

Forplejning (afhængig af sæson)

All inclusive: Morgenmad, frokost og aftensmad i buffetform, syvsover-morgenmad (kl. 10.15-11.00), ugentligt forskellige temabuffeter fx græsk, italiensk eller fiskeretter, flere gange om ugen tilberedes maden ved buffetten. Varme og kolde snacks såsom sandwiches,  pizza, hotdogs, hamburgers og salat i strandrestaurant "Diogenis" (kl. 10.00-18.00) , kaffe, te og kage (kl. 16.00-18.00), snacks i "Venus" snackbar (kl. 10.00-24.00).

OBS: I restauranten frabedes korte bukser til aftensmaden.

Specielt til børn

Børneanimation dagligt kl. 10.00-12.00 for børn i alderen 4-12 år, miniklub for børn 4-8 år kl. 10.00-12.00, separat børnebassin, høje stole, legeplads, babysitter (mod gebyr).

Sport (sæsonafhængig - mod gebyr)

Aerobic,  basketball, billard, kuglespil, dart, bordtennis, strandvolley, fodbold, vandski,  jetski, fitnessrum (09.00-20.00), bueskydning, minigolf, tennis, cykelleje, massage, sauna, solterrasse i wellnessområde. Vandsport, golfplads og ridning tilbydes af lokale aktører mod gebyr.

Underholdning

Voksenanimation dagligt fra kl. 10.00-18.00, aftenshows dagligt fra kl. 21.00-22.30, live musik to gange ugentligt fra kl. 21.30-23.00.

Find rejse til Rhodos Princess Beach her

Hvis valget er faldet på Rhodos Princess Beach, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets restaurant, pools, værelser, strand, aktiviteter og meget andet.