Flamingo Grand, Albena, Bulgarien

Lokation

Hotellet ligger midt i byen Albena, i nærheden af gågaden med mange restauranter, barer og butikker.  Mod betaling er det muligt at tage mini-toget rundt i byen.  Fra hotellet er afstanden til den smukke, let skrånende strand er ca. 150 m.

Faciliteter

Hotellet er et kompleks i luksusklassen og har i alt 182 værelser fordelt på 9 etager. Det er udstyret med en rummelig lobby med siddepladser, reception, elevatorer, internetcafé (mod gebyr), trådløst internet (inkluderet) og high-speed Wi-Fi (mod betaling ), restaurant, bistro, bar, lobbybar, pianobar, natklub, butikker og frisør. I hotellets smukke haver er en stor swimmingpool.

Værelser

De luksuriøse og moderne studios omfatter en kombineret stue/soveværelse, tekøkken med spiseplads, bad/toilet, hårtørrer, telefon, internetadgang (inklusive), pengeskab, fladskærms-tv med satellit- og betalings-tv, musik, minibar (ekstra gebyr), køleskab, kaffe/te-faciliteter, strygejern/strygebræt, aircondition samt en balkon.

Sport og underholdning

Mod gebyr er det muligt at spille squash eller benytte fitness-centeret med de nyeste cardio- og fitness-aktiviteter og et wellness-område med spa og en bred vifte af massager, farveterapi, hydromassagestol og sauna. Der tilbydes også forskellige sportsgrene som fodbold, multifunktionel sportshal, parasailing, vandcykler, bananbåd, surfing-lektioner og rideskole ved lokale leverandører. 

Hotellet er medlem af IAGTO - International Global Golf Tourism Organisation. Golfbanerne er ca. 20 minutters transport fra hotellet.

Forplejning

 Morgenmad: morgenbuffet med frisk juice / smoothies og aftenbuffet. Frugt og grøntsager er dyrket i hotellets eget økologiske landbrug.

Betaling

Alle kendte kort, fx MasterCard og VISA, godtages

Find rejse til Flamingo Grand her

Hvis valget er faldet på Flamingo Grand, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets restauranter, værelser, pools og meget andet.