Melia Tamarindos, San Augustin, Gran Canaria

Hotellets beliggenhed 

Dette skønne luksushotel ligger ved den charmerende ferieby San Augustin direkte ned til stranden, med gåafstand til indkøbsmuligheder. Afstand til nærmeste større by Playa de Ingles ca. 4 km og ca. 25 km. væk ligger lufthavnen.

Hotelbeskrivelse

Det 5 stjernede hotel åbnede i 2002 og råder over i alt 298 værelser, heraf 315 dobbeltværelser og 41 suiter, fordelt på 7 etager. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, 3 elevatorer og forskellige forretninger. For hotellets gæster står der desuden en frisørsalon, en bar, et kasino, et diskotek og 2 klimatiserede à la carte-restauranter til rådighed. Herudover er der 2 konferencerum, en miniklub og en legeplads. Gæsterne har selvfølgelig også mulighed for at bestille vaskeservice.

Udendørsfaciliteter

I hotellets have findes 3 swimmingpools, en poolbar og solterrasse med solsenge, solparasoller og hynder, som er gratis til rådighed for hotellets gæster, endvidere en udendørs whirlpool, et dampbad, en sauna og et solarium.

Indkvartering

De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med  brus/wc og hårtørrer. Værelset indeholder også telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, minibar, klimaanlæg og sikkerhedsboks. WiFi  mod gebyr. Møbleret balkon eller terrasse. Mod merpris værelse med havudsigt.

Forplejning

Hotellet tilbyder både morgenmad, halvpension eller all inclusive. 

Morgenmad: Morgenmadsbuffet 
Halvpension: Morgenmad og aftensmad er buffet med show cooking. 
All inclusive:  Morgenmad, frokost og aftensmad i buffetform. Lokale alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer kl. 10.00-24.00. (Armbånd obligatorisk).

Til aftenspisning er formel påklædning obligatorisk (lange bukser til mænd).

Specielt til børn

Dagligt børneanimation, børnepasning (mod gebyr), legeplads.

Sport/aktiviteter

Tennis, bordtennis,  billard, minigolf og squash, aerobic, fitness center, massage, solarium, golfbane tæt på hotellet. Nogle aktiviteter mod gebyr.

Underholdning

Ugentlig voksenanimation og live musik, aftenshows 3 gang om ugen.

 

Rejs til Melia Tamarindos her

Hvis valget er faldet på Melia Tamarindos, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets fitness faciliteter, pools, værelser, restaurant og meget andet.