Iberostar Club Cala Barca, Cala Mondrago, Mallorca, Spanien

IBEROSTAR Club Cala Barca er det helt rigtige valg for alle solelskende familier, der vil til Mallorca. Her bor du direkte ved stranden Cala Barca Trencada uden for den lille by Porto Petro. Hotellet er bygget som en lille by og består af flere 3-etagers bygninger, der ligger i naturskønne omgivelser med pinjeskov. Fra hotellet er der kun en kort gåtur til den skønne naturpark Mondragó iCala d'Or. Poolområdet er særdeles attraktivt med lagunestemning og gode områder til børnene.

Placering

Nærmeste strand: 0 m Cala Barca Tranc

Nærmeste lufthavn: 60 km Palma

Nærmeste centrum: 2 km Porto Pedro

Hovedcentrum: 6 km Cala D´Or

 Hotelbeskrivelse

Hotellet er nyrenoveret i 2015 og består af en hovedbygning og 28 sidebygninger i 3 etager med i alt 619 værelser, alle med klimaanlæg. Der findes lobby med reception (24 timer), sikkerhedsboks (mod gebyr), lobbybar, lounge, kiosk, minimarked og 4 barer samt internethjørne og WIFI (mod gebyr på offentlige områder). Endvidere har hotellet flere restauranter med klimaanlæg og terrasse, som tilbyder det lokale køkken, italiensk, middelhavsretter og internationale menuer. I hovedrestauranten kan gæsterne forsyne sig fra den store buffet.

 Udendørsfaciliteter

Poolområdet omfatter flere opvarmede og sæsonåbne pools,  samt en poolbar, børnebassin og solterrasser. Endvidere et dejligt haveanlæg, hvor man kan slappe af. Der er solsenge og mod pant kan man låne badehåndklæder. På stranden findes solsenge og parasoller til rådighed mod gebyr. Ved strandbaren kan man nyde snacks og forfriskende drikkevarer.

 Indkvartering

Pæne værelser med udsigt mod omgivelserne. Dobbeltværelser med to rum består af et soveværelse og en opholdsstue.

 Dobbeltværelse

Bad/WC, telefon, klimaanlæg, minibar (mod gebyr), WLAN (mod gebyr), sikkerhedsboks og balkon eller terrasse.

 Familieværelse

Samme udstyr som i dobbeltværelser men med stue og separat soveværelse. Mod merpris udsigt til haven.

 Familieværelse med forbindelsesdør

Samme udstyr som familieværelse men med 2 soveværelser.

 All inclusive

Morgenmad, frokost og aftensmad som buffet i restaurant Baleares. Der er også morgenmad i Restaurant Mediterráneo, sen morgenmad (kontinental) til kl. 12.00 i restaurant Capricho. Aftensmad i temarestauranten Mediterráneo mod reservation. Endvidere pizza og pasta show-cooking og salatbuffet til frokost i pizzeria Capricho.

Snacks og køkken åben i Capricho kl. 16.00-18.00. Drikkevarer kl. 10.00-01.00, cocktails, soft drinks og øl i alle barer og kiosker på hotellet.

Specielt til børn

Internationale børneklubber fra 8-12 år og fra 4-7 år med tysk- og engelsktalende personale.

Separat børnepool, legeplads, babysitter mod gebyr, høje stole og klapvogne er til rådighed.

 Underholdning

Voksen animation 3 gange ugentligt, aftenshows hver aften og live musik 3 gange om ugen.

 Sport/aktiviteter, nogle mod gebyr

Aerobic, billard, dart, bordtennis, volleyball, fodbold, ridning, dykning, fitnesscenter, bueskyedning, luftgeværskydning, minigolf, tennis, leje af cykler, massage, solarium, Spa.

Find din rejse til Iberostar Club Cala Barca

Hvis valget er faldet på Iberostar Club Cala Barca, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.