Chrousso Village Hotel, Kassandra, Grækenland

Beliggenhed

Det lille paradis her, ligger ud mod havet på et hjørne af øen, Kassandra ved Chalkidiki i Grækenland, som har sin egen naturlige skønhed. Chrousso Village Hotel ligger kun 500 m. fra den traditionelle landsby, ved navn, Paliouri og kun 9 km. fra turistbyen Pefkohori. Dette hotel ligger i et område der er omgivet af fyrreskove. Desuden ligger der en hvid sandstrand kun 400 m. væk fra hotellet. Hotellet har en idyllisk og fortryllende beliggenhed, da der er flotte haver som består af roser og rosmarin og meget mere. Desuden er der inkluderet en shuttle bus, som kører Jer til og fra hotellet. Den tætteste lufthavn er i Thessaloniki, som ligger 110 km. fra hotellet.

Faciliteter

Chrousso Village Hotel består af i alt 173 hotelværelser der er fordelt på 17 bygninger. Du og din familie vil blive budt velkomne i receptionen, som desuden har åbent 24 timer. Hotellets faciliteter består blandt andet af et garderobe, til at opbevare Jeres overtøj. Der vil også være et pengeskab til opbevaring af Jeres værdifulde genstande. Derudover er der mulighed for at veksle penge på hotellet, hvis dette ikke er foretaget hjemmefra. I kan også benytte Jer af fri internetadgang på hotellets fællesarealer, som gør at I kan have kontakt til familiemedlemmer og venner.

Hotellets har en restaurant, et spiseområde, et morgenmadsrum og en bar til Jeres rådighed. Derudover kan I købe diverse nødvendigheder i supermarkedet der ligger tæt ved hotellet. Der vil også være en souvenirbutik, hvor I kan købe gaver til venner eller souvenirs til Jer selv. Der er ydermere faciliteter som et fælles tv-rum, som I kan gøre brug af mens børnene leger på legepladsen i haven. Andre faciliteter er et vaskeri og lægeassistance.

På hotellets udendørsareal er der 2 swimmingpools, hvor den ene er et børnebassin. Der er hertil et dejligt soldæk, hvor I kan ligge på liggestole og få sol og blive gyldenbrune. Der medfølger hertil parasoller, hvis I har brug for noget skygge. Hvis I ankommer på hotellet med egne biler, har I også mulighed for, at gøre brug af hotellets parkeringsplads. 

Betaling

Betalingen sker ved enten Visa, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: På Chrousso Village Hotel vil alle hotelværelser være udstyret med aircondition for, at bevare et mere behageligt indeklima. Der vil også være eget badeværelse, som består af en bruser, hårtørrer samt badekåber. Der vil som standard være en telefon og balkon eller en terrasse inkluderet på hotelværelserne, hvor I kan sidde og nyde Jeres aftener for eksempel. Der vil yderligere enten være en dobbeltseng, sovesofa eller separate soveværelser. Værelserne vil også være udstyret med et pengeskab, hvor I kan opbevare Jeres værdifulde genstande. Hotelværelsernes køkkenområde består af et køleskab og te- og kaffemaskiner. Derudover for, at I kan være underholdt og få en følelse af at være hjemme vil der være et TV på Jeres hotelværelser samt hjemmesko.

Mad og drikke

Dette hotel tilbyder Jer en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad og All Inclusive. Derudover tilbyder hotellet Jer snacks og både alkohols- og alkoholsfrie drinks.

For Jer der har tilkøbt All Inclusice, vil der være morgenmad, frokost og aftensmad i buffetform.

 • Der vil være morgenmad kl. 7.00 til 10.00
 • Frokost kl. 12.30 til 14.30
 • Kaffe og kage kl. 16.00 til 17.00
 • Snacks kl. 10.30 til 18.30
 • Aftensmad kl. 18.30 til 21.30
 • Drinks i baren fra kl. 10.00 til 23.00 og drinks i restauranten fra kl. 12.30 til 21.30
 •  

Sport/aktiviteter

Dette hotel tilbyder Jer en udendørspool samt et børnebassin. Der er tæt ved et dejligt soldæk, sollounges og parasoller til Jeres rådighed. Hertil er der en snackbar som byder på forfriskende drinks og lækre snacks.

Hvis I derimod er de mere aktive typer der godt kan lide at holde sig i form, selvom I er på ferie, har dette hotel også aktiviteter der egner sig til Jer. Dette er for eksempel beach volleyball, basketball og tennis. Mod betaling kan I leje mountain bikes og dermed cykle rundt og udforske stedet på egen hånd. Der er også vandsports, som aquafit, og mod betaling vandski, windsurfing, pedalbåd, bananbåd, kanosejlads og dykning. Men der er også indendørsaktiviteter som billard, bordtennis, squash og gymnastik. Efter en lang og hård aktivitetsrig dag, kan I benytte Jer af hotellets wellnessområde, som inkluderer et spaområde. 

Underholdning

 Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

 • -       Underholdningsprogram for børn og voksne
 • -       Sportsaktiviteter
 • -       Live musik
 • -       Børneklub og børne diskotek
   

Mere information om rejser til Grækenland 

Hvis du finder Chrousso Village Hotel interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Grækenland ved følgende link.

Læs mere om Grækenland

 

Rejs til Chrousso Village Hotel her

Hvis valget er faldet på Chrousso Village Hotel, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Chrousso Village Hotel herover. 

Nedenfor kan I se en video af Chrousso Village Hotel og hotellets faciliteter, som for eksempel er en pool, moderne, luksus, strand, familievenlig, børnevenlig, have, udendørsareal og legeplads.