Sharm Holiday Resort, Sharm el Sheikh

Beliggenhed

Dette dejlige hotel er helt enestående, og befinder sig kun 5 minutters gågang fra Neama Bay Promenade, hvor I kan nyde udsigten over havet og få behagelige aftener mm. Stranden der er tættest ved hotellet, hedder Reef Beach og er en sandstrand. Stranden ligger utroligt tæt på hotellet, nemlig kun 900 meter fra hotellet. Derudover er hotellet også tæt på Sharm el Sheikhs Internationale lufthavn, da der kun er 15 km. fra hotellet dertil.

Faciliteter

Sharm Holiday Resort består af i alt 289 hotelværelser. Du og din familie vil blive budt velkomne i lobbyen og i receptionen. Hotellet tilbyder jer opbevaring af værdifulde genstande i deres pengeskab, hvis dette er tilfældet, der er desuden også gratis og fri internetadgang på hotellets offentlige arealer. Derudover er der mange andre faciliteter, som for eksempel er deres restauranter, hvoraf den ene er en a la carte restaurant og den anden er en buffetrestaurant. Hotellet har flere typer barer bl.a. en lobbybar og en poolbar, derudover er der også en cafe som I kan benytte.

På Sharm Holiday Resorts udendørsareal er der gode shoppingmuligheder, der er en have, hvor I kan gå aftenture og der er en legeplads så børnene kan have det sjovt. Sidst men ikke mindst har hotellet en parkeringsplads, så for de gæster der ankommer på hotellet med egne biler kan parkere. Andre faciliteter som hotellet tilbyder jer er for eksempel room service, et vaskeri samt strygebræt, frisørsalon, bagageopbevaring, mødelokale, lægeassistance (mod betaling) og en shuttlebus der kan køre jer frem og tilbage fra hotellet.

Derudover er der to pools, som er opvarmet, hvortil der er solsenge og parasoller, som både er inkluderet ved poolen og på stranden. Ydermere er der mulighed for at leje cykler, hvis I gerne vil udforske området på egen hånd.

Betaling

Betalingen sker ved enten Visa, MasterCard, American Express eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: Der er mulighed for at booke specielle familieværelser for de gæster der har børn. Alle hotelværelser vil være udstyret med aircondition, for at bevare et mere behageligt indeklima. Der er desuden også badeværelser inkluderet på hotelværelserne, som er udstyret med en bruser og hårtørrer. De fleste værelser vil indehave en balkon eller en terrasse der giver jer en god udsigt. Andre faciliteter på værelserne vil være et køleskab, et mini-køleskab og en minibar. Derudover er der en telefon og et TV, som medfører et mere behageligt ophold.

Mad og drikke

Sharm Holiday Resort har mange forskellige bookbare måltider til jeres rådighed. I kan for eksempel vælge imellem morgenmad, frokost, aftensmad, bed and breakfast eller All-Inclusive. Hotellet tilbyder jer også snacks i poolbaren og også drinks som inkluderer alkohol og er alkoholsfrie.

Til de gæster der bestiller All-Inclusive opholds, vil der være morgenmad, frokost og aftensmad i buffetform. Der er senere morgenmad kl. 10:30 til 11:30. Der bliver serveret snacks fra kl. 17:00 til 18:30 og så vil der være mulighed for at få forfriskende drinks fra kl. 10:00 til 23:00.

Sport/aktiviteter

Hotellet tilbyder jer både en indendørs pool samt et børnebassin. Der er tæt ved et soldæk, hvor sollounges og parasoller er inkluderet. Hvis I har brug for yderligere afslapning, kan I benytte boblebadet. Ved poolområdet er der en snackbar, som vil servere lækre snacks og forfriskende drinks.

Hvis I er mere aktive og godt kan lide at holde jer i form selvom I er på ferie, er der også aktiviteter til jer. Dette er for eksempel mountain bikes, tennis og volleyball. Der er desuden også indendørsaktiviteter som et fitnesscenter, bordtennis, billard, dart og squash.

Efter en lang og aktivitetsrig dag, kan I gøre brug af hotellets wellness-område, som består af spa, sauna, dampbad og massagebehandlinger.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

-       Underholdning om aftenen med shows

-       Spa og wellness

-       Diskotek

Mere information om rejser til Sharm el Sheikh og Egypten

Hvis du finder hotel Sharm Holiday Resort interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Sharm el Sheikh og Egypten , og læse mere om de egyptiske byer ved at følge følgende links.

Læs mere om Sharm el Sheikh

Læs mere om Egypten

 

Rejs til Sharm Holiday Resort her

Læs om Sharm Holiday Resort her. Synes du at Sharm Holiday Resort er noget for dig, så har vi lavet en formular over teksten her. Udfyld den og få overblik over samtlige af de tyske rejsebureauers tilbud med afrejse fra Hamborg Lufthavn.