Roca Mar, Caniço, Portugal

Lokation

Hotellet ligger i turistområdet Caniço de Baixo på sydkysten af øen Madeira. Ca. 50 m fra hotellet ligger der en lille badebugt med en grusstrand. Desuden er der kun 4 km til den gamle bydel i Funchal. Fra hotellet er der en vidunderlig udsigt ud over Atlanterhavet. I de umiddelbare omgivelser finder man desuden talrige indkøbsmuligheder, barer og restauranter og samt en forbindelse med offentlig transport.

Indretning

Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er på 3 etager og råder over 100 dobbeltværelser. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer forskellige forretninger, et minimarked, en frisørsalon, en café, en bar, et kasino, en tv-stue, et spillerum og en klimatiseret à la carte-restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal, ligesom man også kan leje cykler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.

Hotelværelse

De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, og på værelset er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, king size seng og safeboks (mod betaling). Desuden er alle værelser flisebelagte.

Sport/underholdning

Hotellet råder over hele to swimmingpools (saltvand og ferskvand) med liggestole og parasoller. Desuden er der en sauna, et solarium og et dampbad, ligesom der også er mulighed for at få massage. På stranden er der mulighed for at stå på vandski og jetski, sejle (bananbåd, motorbåd, vandcykel og katamaran), dykke og windsurfe. Sportsbegejstrede kan dyrke aerobic og anden motion i fitness-studiet, ride på heste samt spille bordtennis og billard. Et regelmæssigt aktivitetsprogram sørger endvidere for underholdning og afveksling. Ca. 9 km væk ligger der en golfbane.

Forplejning

Morgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan endvidere bestilles à la carte, aftensmaden tillige som menu. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

Kreditkort

Kreditkortene American Express, Visa Card, MasterCard, EC-kort og Diners Club accepteres.

 

 

 

 

Rejs til Rocamar her

Hvis valget er faldet på Rocamar, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets pools, værelser, strand og meget andet.