May Garden Club Hotel, Alanya

Beliggenhed

May Garden Club Hotel ligger i Mahmutlar tæt på Alanya centrum og hotellet ligger ca. 19 minutter fra Mahmutlar stranden. Hertil ligger Mahmutlar Uret ca. 34 minutters gang fra hotellet, samt Gold Cable Part er ca. 4,8 km. fra hotellet. Shoppingcenteret Alanyum ligger omkring 11,1 km. fra hotellet, ydermere vil I finde Den Dunkle Hule ca. 12,5 km. fra hotellet samt Atatürk-pladsen 13,9 km. fra hotellet. 

Faciliteter

Dette skønne hotel består af i alt 201 hotelværelser. Gæster vil blive budt velkommen i lobbyen, som har åbent 24 timer. Hotellet tilbyder mange forskellige faciliteter, som for eksempel gratis internetadgang, restauranter, en bar, tv-rum, legerum for de små, et pengeskab til rådighed i receptionen til opbevaring af værdigfulde genstande og en frisørsalon. Der er blandt andet også to udendørs pools, samt der vil være mulighed for at drikke te og kaffe på hotellets offentlige- og fællesarealer, og sidst men ikke mindst tilbyder hotellet jer også en dejlig have, hvor I kan gå ture og nyde jeres ophold, samt en legeplads hvor børnene kan underholdes.

Tæt ved hotellet er der også et supermarked, hvor I kan købe diverse daglige nødvendigheder. For de gæster der ankommer på hotellet med bil, vil også have mulighed for at parkere den på hotellets egen parkeringsplads.

Betaling

Betalingen sker ved VISA, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: På May Garden Club Hotel kan familier med børn booke specielle familieværelser, hvis dette er nødvendigt. Alle hotelværelser har af aircondition, for at bevare et behageligere indeklima. Værelserne vil også være udstyret med en stue og et badeværelse. I de fleste værelser vil der som standard være en balkon med en flot og afslappende udsigt, hvor andre værelser medfølger en lille terrasse. Nogle af hotelværelserne har desuden også en udsigt til havet. Hvert værelse vil indehave en sovesofa eller en dobbeltseng. Ydermere vil værelserne være udstyret med et pengeskab til opbevaring af værdigfulde genstande. Der vil også være en minibar, køleskab, telefon og et TV som standard, for at få jer til at føle jer hjemme. På badeværelserne vil I finde en bruser, hårtørrer og faciliteter hertil.

Mad og drikke

May Garden Club Hotel tilbyder en lang række muligheder for forplejning, herunder morgenmad, halvpension, helpension og all inclusive. Derudover tilbyder hotellet lækre snacks, samt der også bliver serveret drinks både med og uden alkohol.

Sport/aktiviteter

May Garden Club Hotel tilbyder sine gæster en udendørs swimmingpool, et børnebassin og et boblebad. Der er også vandrutsjebaner tilkoblet hertil, som gør turen sjovere for alle. Der er en terrasse samt poolområde med parasoller til rådighed, for dem der gerne vil være flotte gyldenbrune. Der vil være en snackbar tæt ved poolen, som tilbyder diverse lækkerier og forfriskende drinks.

Til de gæster der er mere aktive, er der også andre udendørsaktiviteter som beachvolley, og for dem som gerne vil være aktive indendørs, er der også mulighed for dette. Indendørsaktiviteterne består af et fitnesscenter, bordtennis, billard, dart og aerobic. Der er også indendørsmuligheder, for de gæster der gerne vil slappe endnu mere af ved et dejligt wellnessophold. Wellnessopholdet inkluderer spa, sauna, dampbad, hamam og massagebehandlinger.

Underholdning

På hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -       Et underholdningsprogram for børn og voksne
  • -       Wellness
  • -       Børnediskotek
  • -       Sport og aktiviteter

 

Mere information om rejser til Alanya

Hvis du finder hotel May Garden Club Hotel interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Alanya, og læse mere om de tyrkiske byer på følgende link.

Læs mere om Alanya

 

 

Rejs til May Garden Club Hotel her

Hvis valget er faldet på May Garden Club Hotel, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til May Garden Club Hotel herover. 

Nedenfor kan I se en video af  May Garden Club Hotel og hotellets faciliteter, som for eksempel er  pools, vandrutsjebane, familievenlig, have, udendørsareal, luksus, moderne, underholdning, strand og buffet.