Otium Hotel Seven Seas, Side, Tyrkiet

Hotellet beliggenhed

Otium Hotel Seven Seas befinder sig i Titreyengöl, hvor I har direkte adgang til stranden. Hotellet ligger kun 10 m. fra den lange privatstrand. Udover det, er der kun 4 km. til byen Manavgat og 6 km. øst vil du og din familie kunne opleve feriebyen Side. Der er mulighed for at benytte sig af offentlig transport som busser og taxier få meter fra hotellets indgang.

Lufthavnen som er tættest på hotellet, er Antalyas lufthavn med en afstand på 70 km. fra hotellet.

Hotellets faciliteter

Hotellet består af i alt 364 hotelværelser, som er fordelt på en hovedbygning og flere tilhørende bygninger. Der er mulighed for at benytte sig af elevatoren til de øverste etager. Nye gæster vil blive budt velkommen i lobbyen, som har en bemandet reception 24 timer i døgnet. Desuden har receptionen også en politik om en check-out service på 24 timer i døgnet. Herudover er der et pengeskab i hvert værelse, der vil også være mulighed for at omveksle valuta, hvis dette ikke er nået hjemmefra. På hotelværelserne vil det koste et ekstra gebyr at have fri internetadgang, men på hotellets offentlige områder er det gratis. Andre faciliteter som hotellet udbyder er et offentligt TV-rum og legerum. Der er også mulighed for at gøre brug af vaskerummet. 

Otium Hotel Seven Seas har en åben buffetrestaurant, et spiseområde, flere barer og et konditori. Der vil være tre á la carte restauranter, som har åbent seks gange om ugen, hvor der også er børnemenuer. Herudover er der også shoppingmuligheder som forskellige forretninger og adgang til en frisørsalon.

På hotellets udendørsareal vil I have mulighed for at benytte Jer af legepladsen, hvis de små har brug for underholdning eller gå i den attraktive have hvis udsigten gerne vil nydes. Hotellet tilbyder en stor swimmingpool med poolbar, så man ikke skal gå langt fra afslapningen. Der vil også være et børnebassin, hvor der er to vandrutsjebaner til rådighed, der gør svømningen lidt sjovere. Der er et vandland, solterrasser og meget mere. Desuden vil der både på hotellet og på stranden være en snackbar, liggestole, puder, parasoller og badehåndklæder inkluderet for dig og din familie. For de gæster der er mere aktivitetssøgende, er der mulighed for at leje cykler, så området kan udforskes makimalt.

Samtidig vil der også være tilgængelige parkeringspladser, for dem som har egen bil med på ferien. Der er også andre faciliteter som tyrkisk bad, sauna, wellness og dampbad inkluderet for dig og din familie. I kan også få massage, dog mod et ekstra gebyr.

Betaling

Betalingen sker ved VISA, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: Der er mulighed for specielle familieværelser for gæster med børn. Alle hotelværelser har aircondition og et badeværelse. Der er desuden mulighed for at booke badeværelser med adgang til kørestole. I de fleste værelser vil der være en balkon med en behagelig og afslappende udsigt, hvor andre værelser vil have en terrasse. Hvert værelse vil enten indehave en dobbeltseng eller være udstyret med separate soveværelser og der vil være mulighed for at bestille børnesenge til de små, hvis dette er nødvendigt. Der vil også være et pengeskab, køleskab, strygejern, TV, bruser og en hårtørrer. Der er også mulighed for at booke værelser til kørestolsbrugere.

Dobbeltværelse type A
Disse værelser er placeret i hovedbygningen, som er moderne indrettede og er udstyret med hjemmesko, badekåbe, minibar, telefon, internetadgang mod betaling, et pengeskab, TV, balkon eller terrasse. 

Dobbeltværelse type B
Der er her mulighed for at reservere et værelse med pool-udsigt, dog mod ekstra gebyr. Værelset er udstyret med de samme goder som type A værelset. Dog er der heri også en køjeseng.

Dobbeltværelse med havudsigt
Der er samme udstyr som type A værelset, men du har her en flot og behagelig havudsigt fra balkonen. 

Bungalows
Har samme goder som type A værelset, men de vil befinde sig i bygningen hvor bungalowsene er.

Bungalow type A eller B 
Disse vil være udstyret som bungalowværelser og har enten en dobbeltseng eller to enkeltmandssenge.
 

Familieværelse
Familieværelserne befinder sig i hotellets hovedbygning. Dette værelse har udstyr som dobbeltværelse type A, men der vil være to værelser i familieværelset. Hotelværelset består af en trappe der opdeler to etager.

Mad og drikke

Otium Hotel Seven Seas tilbyder en lang række muligheder for forplejning, herunder morgenmad, halvpension, helpension og all inclusive. Der er også mulighed for at bestille diætretter, for dem der ønsker dette. Der bliver også serveret drinks både med og uden alkohol til hotellets gæster i de åbne barer om dagen, samt fra kl. 23.30 til kl. 2.00 i diskoteket. Is vil blive serveret på bestemte tidspunker, mens kaffe og te vil I finde sted i konditoriet.

Sport og aktiviteter

Otium Hotel Seven Seas tilbyder sine gæster en udendørspool og børnebassiner. Der vil heri være vandrutsjebaner, som gør svømningen sjovere for alle aldre. Desuden er der en terrasse, sollounges og parasoller til rådighed. Der er mulighed for at benytte sig af snackbaren, som ligger tæt ved swimmingpoolen.

Til de gæster der kan lide at være aktive og lave udendørsaktiviteter, vil der være tennis, beach volleyball, basketball og golf. Mod betaling får I adgang til cykling, mountain bikes og crazy golf. Andre aktiviteter er vandaerobic og aquafit samt mange andre former for vandsport som fx vandpolo. Der er også indendørsativiteter, som fx fitness, bordtennis, dart, gymnastik og billard mod betaling.

Andre aktiviteter og muligheder Otium Hotel Seven Seas tilbyder er et wellness ophold, hvor der er inkluderet hammam, en skønhedssalon og et solarium. Mod betaling får I et lækkert spaophold, med mulighed for at bruge saunaen, dampbadet og få en god massage.

Underholdning

Til underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at finde:

-       Et underholdningsprogram for de voksne
-       Et underholdningsprogram for børn
-       Live musik
-       Diskotek
-       Børnediskotek
-       Wellness
-       Aftensshows
-       Vandsport
-       Turkish Nights
-       Fitnesscenter

Mere information om rejser til Alanya og Side

Hvis du finder hotel Otium Hotel Seven Seas interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Alanya og Side, og læse mere om de Tyrkiske byer ved at følgende nedenstående links:

Læs mere om Alanya

Læs mere om Side

 

Rejs til Otium Hotel Seven Seas her

Hvis du gerne vil bo på hotel Otium Hotel Seven Seas skal du bare udfylde det lille skema ovenfor. Så vil du se alle de tyske rejsebureauers tilbud fra Hamborg lufthavn.