Hibiscus Beach Hotel & Villas, Sri Lanka

Beliggenhed

Dette skønne hotel ligger på sydvestkysten på Sri Lanka. Den tætteste by hedder Kalutara og ligger kun 5 km. fra hotellet. Her har I mulighed for at shoppe og opleve Sri Lankas spændende kultur. Kalutara der er en smuk kystby der ligger omkring 40 km. fra Colombo. Du og din familie har nem adgang til, at komme til Colombo ved at køre på Colombo-Galle motorvejen.

Hvis I bor på dette lækre hotel har I mulighed for at se flotte palmetræer, smuk blå himmel og det vidunderlige Indiske Ocean.
 

Faciliteter

Hibiscus Beach Hotel & Villas består af i alt 50 hotelværelser. Du og din familie vil blive budt velkomne i lobbyen, som har en reception der har døgnåbent og 24 timers check-in og check-out service til jeres rådighed. Hotellets faciliteter består af et sikkerhedsskab, hvor I kan opbevare jeres værdifulde genstande. Der er også mulighed for at veksle penge på hotellet, hvis dette ikke er foretaget hjemmefra. Derudover er der fri internetadgang på hotellets offentlige arealer, så I kan fortsætte kontakten med andre familiemedlemmer og venner derhjemme i Danmark. Andre faciliteter som dette hotel udbyder er for eksempel lægeassistance, room service og vaskerum med strygebræt. Dog koster room service og vaskeriet et ekstra gebyr.

Dette hotel indehaver en restaurant, en cafe og en bar, hvor I kan få lækkert mad samt forfriskende drinks. Der er også gode shoppingmuligheder i souvenirbutikken, hvis I vil købe en souvenir til minde om jeres ferie i Sri Lanka.

Udendørsarealet på hotellet består af en flot lille have, som giver jer en behagelig udsigt og muligheden for jer at gå aftenture. Ydermere er der en lækker pool, hvor I kan tage en dejlig kølig dukkert. Sidst men ikke mindst, er der parkeringspladser tilgængelige for de gæster der ankommer på hotellet med egne biler.
 

Betaling

Betalingen sker ved enten Visa, MasterCard, American Express eller ved en bankoverførsel.
 

Indkvartering

Generelt: På Hibiscus Beach Hotel & Villas vil alle hotelværelser bestå af en aircondition til at bevare et mere behageligt indeklima, blæser, køkken og et badeværelse. Badeværelset vil være udstyret med bruser, wc, badekar, spabad og hårtørrer. Derudover har de fleste værelser enten en balkon eller en terrasse, så I kan nyde jeres aftener med hygge og afslapning. Der vil være et sikkerhedsskab til at opbevare jeres værdifulde genstande. Hotelværelserne vil også være udstyret med en minibar med kolde forfriskninger, et køleskab som standard, internetadgang, telefon, Dvd afspiller, TV og et stereosystem, hvor I kan tilslutte en iPod. I køkkenet vil I få kaffe- og temaskiner. Ydermere er der mulighed for at bestille kørestolsvenlige hotelværelser, hvis dette skulle være tilfældet.
 

Mad og drikke

Hibiscus Beach Hotel & Villas byder dig og din familie på en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad, halvpension og All-Inclusive. Derudover tilbyder hotellet jer både alkohols- og alkoholsfrie drinks.

For jer der har tilkøbt All-Inclusive vil få morgenmaden, frokosten og aftensmaden serveret i buffetform.
 

Sport/aktiviteter

Her har I mulighed for at benytte jer af 2 udendørspoolen på de varme dage og få jer en kølig og lækker dukkert. Der er også et børnebassin, som gør at de smås ophold bliver lidt sjovere. På hotellets soldæk er der sollounges og parasoller til jeres rådighed, som giver jer en god afslapning.

Hvis I derimod er de mere aktive typer der godt kan lide at holde formen, selvom I er på ferie, har hotellet også aktiviteter der egner sig til jer. Dette er for eksempel tennis, beach volleyball og almindelig volleyball. Hvis I godt kan lide vandsports er der også rig mulighed for dette. Her er der tilbudt fiskeri, bananbåd, bådtur, snorkling, surfing og dykning af andre lokale udbydere tæt ved hotellet. Derudover er der også indendørsaktiviteter, som et fitnesscenter, badminton og billard.

Efter en lang og aktivitetsrig dag kan I komme tilbage på hotellet og nyde et lækkert ophold i hotellets wellnesscenter. Wellnescenteret inkluderer spa og dejlige massagebehanglinger som giver en god afslapning på ferien. Der er også mulighed for at gøre brug af saunaen, dog koster dette et gebyr.
 

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

-       Et underholdningsprogram
-       Live musik
-       Sportsaktiviteter
-       Wellness
-       Ekskursioner 

Rejs til Hibiscus Beach Hotel & Villas her

Du kan læse mere om hotellet her på siden. Hvis du syntes at dette hotel kunne være noget for dig, så har vi samlet alle tilbudene fra de forskellige tyske rejsebureauer herover.

Nedenfor kan I se en video af Hibiscus Beach Hotel & Villas og hotellets faciliteter, som for eksempel er flot udendørsareal, lækker poolområde, direkte adgang på stranden,  have og værende familievenlig.