Ramada Plaza Antalya, Tyrkiet

Beliggenhed

Ramada Plaza Antalya befinder sig oven over Antalyas kendte strandklipper ved Antalya Bay. Dette charmerende hotel har sin egen strandstrækning med badeplatform og en smuk udsigt over bjergene.

Inner Baileys og Hadrians Gate er få minutters gang væk fra hotellet, og det familievenlige hotel er desuden omgivet af et stort udvalg af indkøbssteder, restauranter, barer, caféer og meget mere. Der er kun ca. 500 m til både Karaalioglu Park og til den nærmeste station for offentlig transport, hvor I blandt andet også vil finde taxier, minibusser og sporvogne. Derudover ligger Saklikent Ski området 50 km fra hotellet og centrum af Antalya er kun få minutters gang fra hotellet. Der også kun 16 km til Antalyas lufthavn.

Faciliteter

Ramada Plaza Antalya har i alt 223 hotelværelser, som er fordelt på 18 etager med en elevator til rådighed. Hotellets gæster vil blive budt velkommen i lobbyen, som har åbent 24 timer, og hotellet har desuden også en politik om en 24 timers check-out service. Derudover tilbyder det skønne hotel jer også garderobe til overtøj, opbevaring af bagage, et pengeskab til opbevaring af værdigfulde genstande samt faciliteter til at kunne omveksle valuta, hvis dette ikke er foretaget hjemmefra. Andre faciliteter er for eksempel trådløs internetforbindelse, som er gratis i de offentlige arealer på hotellet. 

Hotellet har dejlige restauranter, et område hvor I kan spise morgenmad, en café og en bar. Restauranten byder på buffet, og en dejlig udendørsterrasse, hvor I kan nyde maden samt en dejlig havudsigt. Der er to a la carte-restauranter, hvor den ene serverer italienske retter og den anden serverer fisk og skaldyr.

Udendørsarealerne på hotellet vil tilbyde dig og din familie en have, hvor børnene kan have det sjovt. Der er også et legerum tilgængeligt for børnene. Herudover er der også shoppingmuligheder. På udendørsarealet er der en swimmingpool og en god snackbar tæt ved poolen. Der er selvfølgelig også parasoller, liggestole, puder og badehåndklæder inkluderet både hertil og stranden.

De gæster der ankommer på hotellet i bil, kan gøre brug af hotellets parkeringspladser. Der vil også være faciliteter, som for eksempel babysitting, lægehjælp, et vaskerum, en frisørsalon og et konferencerum.

Betaling

Betalingen sker ved VISA, American Express, Diners Club, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: På Ramada Plaza Antalya vil der være mulighed for at booke værelser specielt for familier, eller til rygere og ikke rygere. Alle hotelværelser har aircondition, et køkken og et badeværelse. Der er også mulighed for at booke værelser der er egnet til kørestole. I de fleste værelser vil der være enten balkon eller terrasse, hvor nogle af værelserne også har udsigt til havet. Hvert hotelværelse tilbyder enten separate soveværelser, en dobbeltseng eller en king-size seng. Der vil også være mulighed for at bestille børnesenge, hvis dette er nødvendigt. Ydermere vil værelserne være udstyret med et pengeskab til at opbevare værdigfulde genstande, en minibar og et skrivebord. Der er også et køleskab, te- og kaffemaskiner, udstyr til at stryge tøj, en telefon, et TV og en radio. På hotelværelsernes badeværelser vil I finde et badekar, en bruser, en hårtørrer samt badekåber.

Mad og drikke

Ramada Plaza Antalya tilbyder en lang række forplejningsmuligheder, herunder morgenmad, halvpension, helpension og all inclusive. Hvis I gerne vil have specielle diætretter eller vegetarretter er dét også muligt at bestille. Derudover bliver der serveret snacks og drinks både med og uden alkohol til hotellets gæster 

Sport/aktiviteter

Ramada Plaza Antalya har både en indendørs og udendørs pool, sollounges og parasoller til rådighed. Der er også et boblebad, som kan benyttes. Tæt ved poolen findes en snack bar som tilbyder jer forfriskende drinks og lækre snacks.

For de gæster der er mere aktive, er der udendørsaktiviteter som aquafit, og mange andre vandsports. Der er også indendørsaktiviteter, som et fitnesscenter, bordtennis, billard, dart, airhockey og gymnastik.

Hvis I derimod leder efter mere afslapning, har hotellet også et dejligt wellnessområde, hvor I har mulighed for at få et dejligt spaophold, gøre brug af saunaen, dampbadet, hamam og deres solarium. Mod et gebyr kan I besøge hotellets skønhedssalon eller få massagebehandlinger.

Underholdning

På hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at opleve:

  • -       Wellness
  • -       Diskotek
  • -       Børnediskotek
  • -       Sport og aktiviteter
  • -       Live musik

Mere information om rejser til Antalya og Alanya 

Hvis du finder hotel Ramada Plaza Antalya interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Antalya, og læse mere om de Tyrkiske byer ved følgende link.

Læs mere om Antalya

Læs mere om Alanya

 

 

Rejs til Ramada Plaza Antalya her

Hvis valget er faldet på Ramada Plaza Antalya, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Ramada Plaza Antalya herover. 

Nedenfor kan I se en video af Ramada Plaza Antalya og hotellets faciliteter, som for eksempel er en strand, pool, udendørsareal, luksus, design, moderne, familievenligt, udsigt og have.