First Central Hotel Suites, Dubai

Beliggenhed

Dette skønne luksushotel befinder sig nær det populære og livlige Dubai Mall. Derudover ligger Jebel Ali Race Course kun 13 minutters gå gang fra hotellet, Ski Dubai ligger ca. 4,9 km. fra hotellet og Mall of the Emirates ligger 5 km. fra hotellet. Ydermere vil I finde Al Barsha Pond Park ca. 4,1 km. fra hotellet og sidst men ikke mindst det sjove Wild Wadi Water Park kun 9,3 km. fra hotellet. 

First Central Hotel Suites ligger desuden ca. 30 km. fra Dubais Internationale Lufthavn.

Faciliteter

Hotellet består af i alt 524 hotelværelser, som er fordelt på 30 etager, hvor der er mulighed for at gøre brug af elevatoren til de øverste etager. Du og din familie vil blive budt velkommen i lobbyen, som har åbent 24 timer, og hotellet har desuden også en politik om en 24 timers check-out service. Dette hotel tilbyder Jer faciliteter som fri internetadgang på hotellets fællesarealer, et spiseområde, room service, vaskerum, udstyr til at stryge tøj, konferencerum og et businesscenter. Der er desuden også mulighed for at booke hotelværelser, som er kørestolsvenlige. 

First Central Hotel Suites har samlet set tre forskellige restauranter, hvor den ene er en buffetrestaurant, som serverer internationale retter. Der er også en café ved navn Café Lavazza og en Panorama Restaurant til Jeres rådighed. Ydermere er der også en snackbar, som vil tilbyde Jer lækre snacks og forfriskende drinks.

Hotellets udendørsareal består af et soldæk, pool, solsenge og parasoller som alle er inkluderet ved poolen samt badehåndklæder. Hvis I er de mere aktive typer, som gerne vil røre kroppen, så tilbyder First Central Hotel Suites Jer også et fitnesscenter, som I kan benytte Jer af. 

Andre faciliteter som hotellet udbyder er for eksempel parkeringsmuligheder for gæster der ankommer til hotellet med egen bil, læsestof i lobbyen, opbevaring af bagage, frisørsalon, handle i supermarkedet og en shuttle bus som kører Jer frem og tilbage fra stranden. Ydermere er der et fælles tv-rum for og dampbad på hotellet. 

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, American Express, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: Der er mulighed for at booke specielle familieværelser for gæster med børn. Alle hotelværelser består af aircondition til at bevare et mere behageligt indeklima, der vil også være et køkken og et badeværelse på værelserne. I de fleste værelser vil der være en balkon med en behagelig og afslappende udsigt. Desuden er der også mulighed for at bestille børnesenge til små børn, hvis dette er tilfældet. Ydermere vil værelserne bestå af enten separate soveværelser eller en dobbeltseng. I vil også have mulighed for at benytte Jer af et pengeskab på hotelværelset, hvis I skal opbevare værdigfulde genstande. Hvis I derimod har brug for at slukke tørsten vil der også være en minibar på Jeres hotelværelse. Derudover er der et køleskab og te- og kaffemaskiner. I har også mulighed for at gøre brug af en vaskemaskine samt diverse udstyr til at stryge tøj. På hotelværelserne vil I også kunne benytte Jer af en telefon og et TV.

Studio: Disse værelser vil være udstyret med te- og kaffemaskiner, bad og toilet, udstyr til at stryge tø med, TV, hårtørrer, skrivebord, hjemmesko, pengeskab, minibar og aircondition. 

Suite: Er større end Studio. Dette værelse er udstyret med bad og toilet, stryge udstyr, TV, hårtørrer te- og kaffemaskiner, skrivebord, opholdsstue, hjemmesko, telefon, vaskemaskine, pengeskab, minibar og aircondition.

Mad og drikke

First Central Hotel Suites byder på en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad, bed and breakfast, halv pension og fuld pension. Dog skal det lige bemærkes, at hotellet ikke serverer alkohol.

Sport/aktiviteter

Hotellet tilbyder Jer forskellige aktiviteter, som for eksempel en forfriskende dukkert i poolen eller et fitnesscenter. Derudover er det også et dejligt wellnessområde, hvor I vil kunne få et spa-ophold eller at nyde dampbadet. 

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -       Wellness
  • -       Sport og aktiviteter 
 

Rejs til First Central Hotel Suites her

Hvis valget er faldet på First Central Hotel Suites, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til First Central Hotel Suites herover. 

Nedenfor kan I se en video af First Central Hotel Suites og hotellets faciliteter, som for eksempel er luksus, moderne, designet, buffetrestaurant, fitness, pool og wellness.