Lesante Luxury Hotel and Spa, Zakynthos, Tsilivi

Hotellets beliggenhed 

Dette dejlige luksushotel,  beliggende i et roligt område ved Tsilivi, er til dig som vil forkæles i ferien og nyde den velrenommerede spa-og wellness-afdeling, slappe af i skyggen af palmer ved swimmingpoolen, tage en dukkert i  det azurblå hav og nyde livet. Værelserne er store, smagfuldt indrettede og veludstyrede. Hotel Lesante Luxury Hotel & Spa byder også på gastronomiske oplevelser i à la carte-restauranten, imødekommende og serviceminded personale og velplejede omgivelser.  Hotellet ligger ca. 100 m fra en lækker sandstrand og 2 km. væk ligger der indkøbsmuligheder og underholdning. Byen Zakynthos ligger 6 km væk og lufthavnen ca. 8 km væk. 

Hotellets faciliteter 

Det klimatiserede hotel består af en hovedbygning og to sidebygninger med i alt 120 værelser. Der findes lobby, reception (døgnåben), lobbybar, lounge, frisør, elevatorer, souvenirbutik, frisør og 2 barer samt WiFi og internetadgang. Endvidere tv-lounge,  restaurant med terrasse og klimaanlæg, samt spa- og wellness-afdeling med whirlpool.

Udendørsfaciliteter

Velplejet haveanlæg med poolområde på ca. 695 m2 med  solterrasser, solsenge og solparasoller, poolhåndklæder, hynder og en poolbar. På stranden findes solsenge og solparasoller (mod gebyr).

Værelser (sæsonafhængig)
 

Dobbeltværelse de luxe
30 m2, de luxe-værelse med bad/wc, hårtørrer, badekåber, radio, telefon, tv, dvd/cd-afspiller, WiFi, kaffe/te-udstur, minibar (mod gebyr), klimaanlæg, sikkerhedsboks, balkon eller terrasse.

Premium dobbeltværelse
35 m2, med boblebad, øvrigt udstyr som i dobbeltværelse de luxe.

Junior suite
45 m2, med kombineret sove- og opholdsrum med balkon. Øvrigt udstyr som i dobbeltværelse de luxe.

Forplejning (afhængig af sæson)

Halvpension med amerikansk morgenmad og morgenmad fra buffet  kl. 07.00-10.00, aftensmad i buffetform kl. 19.00-22.00.

Specielt til børn

Børnebassin ved poolen, babysitning mod gebyr, legeplads.

Underholdning

Lejlighedsvis græsk aften.

Aktiviteter

Billard, fitness-center, bordtennis, vandsportsaktiviteter mod gebyr.

Wellness

Spa-og wellness-område med massage, sauna, solterrasse, dampbad, svømmehal, diverse behandlinger (mod gebyr).

 

Rejs til Lesante Luxury Hotel & Spa her

Hvis valget er faldet på Lesante Luxury Hotel & Spa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.