Titanic Palace, Hurghada, Egypten

Lokation

Titanic Palace i Hurghada er et stort elegant 5-stjernet hotel bygget i en græsk stil, der ligger lige ud til Det Røde Hav. Hotellet har sin egen private strand på 365 meter i bredden, som hotellets gæster frit kan gøre brug af. Man kan nyde udsigten af det Røde Hav fra hotellet eller man kan dreje en halv omgang og beundre den egyptiske ørken, man har i baggrunden. 

Hurghada lufthavn ligger 10 km væk fra Titantic Palace. Hvis ønsket, kan hotellet være belejligt med transport til og fra lufthavnsfaciliteterne.  

Titanic Palace er bygget 17 km væk fra Hurghada's centrum, hvor der er forskellige restauranter og shoppingmuligheder. Hvis man er intereseret i at besøge et egyptisk shoppingcenter, bør man besøge Senzo Mall, som ligger  2,6 km fra hotellet. 

Hvis man er interesseret i at opleve lidt andet end resortet, så tilbyder Hurghada og dens omgivelser et hav af muligheder:
Man kan for eksempel besøge Sand City, som ligger 2,6 km. Det er en park, hvor der er lavet store imponerende kunstværker af sand. Ellers er Hurghada Grand Aquarium en stor attraktion for hele familien, da man kan møde nogle af havets og regnskovens beboer kun 5,5 km væk fra Titanic Palace. 

Giftun-øens nationalpark er også et besøg værd. Øen ligger 17,5 km fra Titanic Palace. Hele familien kan udforske øen og dens smukke natur samt snorkelturer, hvor man kan opleve havets liv og farver. Man kan bestille heldagsturer til øen,  hvor man sejler til øen og holder pauser ved de bedste snorkelspots. 

Titanic Palace' personale står klar til at hjælpe og rådgive hotellets gæster om udflugter og andet.
 
Faciliteter
Titanic Palace åbnede i 2010. Dette 5-stjernede hotel er fordelt ud på 100.000 m2. Hotellet har 593 værelser fordelt ud på 3 etager. Hotellet tilbyder deres gæster 8000 m2 pools fordelt på 19 pools. Det inkludrer både børne og voksne pools, så der er plads til hele familien. Dog bliver de ikke dybere end 140 cm. En af de mange pools er opvarmet i vintermånederne. Ikke mindst er der vandrustjebaner i Aqua Park, som hele familien kan give den gas med, hvis man trænger til at mærke adrenalinen pumpe lidt.
Der er 8 vandrustjebaner til børn og 8 til voksne samt et piratskib, en opvarmet børnepool, en pool med bølger og en flod, som man kan rafte i. 

Hotellet tilbyder gæsterne en 24 timers reception, som er bemandet af et imødekommende personale, som står klar til at hjælpe så godt de kan. Der ydes service indenfor sprogene engelsk, tysk, arabisk og russisk.

På Titanic Palace er der en internet cafe, hvor man kan benytte sig af internettet mod gebyr.
Hotellet tilbyder også konferrencelokaler, bustransport til Hurghada 3 gange dagligt, booking af limosine, 24 timers lægehjælp, daglig vaskeservice mod gebyr samt en biograf på hotellet, som er målrettet børn.

Titanic Palace har to hovedrestauranter, som gæsterne kan benytte sig af til alle måltiderne. Dog har hotellet 9 a la carte restauranter, hvoraf nogle kan være fordelt ud på søsterhotellerne, som gæsterne kan besøge 2 gange på én uge. Dog skal booking forekomme. Udover restauranterne, har Titanic Palace 9 barer, som indbyder til at nyde en afkølende drink. 

Titanic Palace tilbyder alle gæster fine spafaciliter. Der er 13 messagerum, 2 saunaer, 1 tyrkisk bad, 2 dampbade, 1 udendørs jacuzzi samt et gratis fitnesslokale, hvor man kan få pulsen op. Der tilbydes et hav af behandlinger til gæster, som trænger til et par timers selvforkælelse. 

Hvis man drømmer om at opleve livet i Røde Havet, så tilbyder hotellet dykkerkurser. Både til begyndere og uddannet. Hvis man ikke er interesseret i at dykke, kan man snorkle og stadig opleve det smukke liv under havets overflade. Titanic Palace kan hjælpe og guide dig. Hotellet arrangerer også dykke- og snorkelturer rundt i Røde Havet. 

På hotellet er der også et center, hvor redskaber til windsurfing og kitesurfing kan lejes.
 

Hvis man trænger til at strække dansebenene og smage på de alkoholiseret drikke, så har Titanic Palace også et diskotek for hotellets gæster. 

Værelser

På Titanic Palace findes der 6 forskellige typer af værelser: 

Standard værelse: Består af et værelse på 48 m2 dekoreret i en græsk stil.

Swim up værelse: Består af et værelse på 48 m2 dekoreret i en græsk stil.
Værelse har en terrase med direkte pooladgang. Værelset er kun tilgængeligt for voksne. 


Superior værelse: Består af et værelse på 55 m2 dekoreret i en elegant græsk stil.
På værelse er der et sofaområde samt en jacuzzi. 


Standard familie værelse: Består af et værelse på 55 m2 dekoreret i en elegant græsk stil.
På værelse er der et sofaområde samt en jacuzzi, én dobbeltseng og to enkeltsenge.
 

Bungalow: Består af 48 m2. Bungalowen er placeret midt i svømmingpoolområdet, så man har direkte adgang til poolen fra bungalowens terrasse. I bungalowen er der én kingsize seng, hvilket betyder, at bungalowen kun er egnet til to voksne.   

Familie værelse: Værelset er 58 m2 stort. Dog egner det sig til familier, da der er to soveværelser samt garderobe. 

Derudover har værelserne en terrasse eller balkon samt minibat, privat badeværelse med bad, toiletartikler og hårtørrer, LCD-TV med satellit kanaler, garderobe, aircondition, safeftyboks, skiftning af håndlæder og lagner og daglig rengøring. 

Sport/underholdning
Hotellet tilbyder alle deres gæster et kæmpe center med forskellige aktiviteter såsom 8 billiardborde, 1 playstation, 3 airhockey maskiner, 2 bowling baner, 2 bordtenninsborde, 2 bordfodbold baner og 7 videospil.  

Titanic Palace har et underholdsningteam, som arrangerer forskellige aktiviteter for alle i løbet af dagen. For eksempel er der vandpolo, vandgymnastik og meget andet i løbet af dagen. Om aftenen arrangeres der variende shows såsom afrikansk, mavedans, oriental og internationalt, som enten foregår på hotellets diskotek eller amfiteater. 

Derudover har hotellet også et diskotek, som hotellets ældre gæster kan besøge senere på aften. 

Mad og drikke

All-inclusive. 

Betaling

MasterCard og Visakort accepteres.

 

Find din rejse til Titanic Palace her

Hvis valget er faldet på Titanic Palace, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.