Louis Zante Beach, Zakynthos

Beliggenhed

Dette skønne hotel ligger på den fortryllende og idylliske Laganas Bay direkte på stranden, som er en sandstrand der er lidt skrånende. Derudover ligger hotellet i flotte og store haver, som strækker sig langt og rækker helt ud til Laganas’ stranden. Zakynthos øen er en af Grækenlands mest smukkeste øer, hvor I kan få de bedste billeder. Ydermere ligger centrum 8 km. fra hotellet, hvorimod de nærmeste butikker kun er 2 km. fra hotellet. Der er kun 15 minutters gå gang til de nærmeste restauranter og barer, men I kan også gøre brug af den offentlige transport. Busstoppestedet er kun 10 minutters gå gang fra hotellet, hvis I gerne vil opleve andre steder på øen. Afstanden fra lufthavnen er derimod meget tættere end centrum. Zakynthos’ lufthavn er nemlig kun 5 km. væk fra hotellet.

Faciliteter

Louis Zante Beach består af i alt 268 hotelværelser som er fordelt på en hovedbygning samt 8 andre tilbyggede bygninger. Der er 2 etager på hotellet, hvor I har mulighed for at gøre brug af elevatoren til det øverste etage. Du og din familie vil blive budt velkomne i receptionen, som også har en lobby. Faciliteterne på hotellet består af et pengeskab, hvor I kan opbevare Jeres værdifulde genstande. Der er også mulighed for at veksle penge på hotellet, hvis dette ikke er foretaget hjemmefra. I lobbyen er der fri internetadgang, så I kan fortsætte kontakten med andre familiemedlemmer samt venner derhjemme. Andre faciliteter er for eksempel en fælles læsesal, Tv-rum, konferencerum og et legerum. Der bliver også tilbudt babysitting, lægeassistance, et vaskerum samt en frisørsalon.

Dette hotel indehaver i alt 3 forskellige restauranter, en cafe og 3 barer. Restauranterne udgør af en buffetrestaurant samt en indendørs og udendørs restaurant. Barene er hotelbaren, poolbaren og strandbaren. Poolbaren og strandbaren vil desuden også servere Jer lækre snacks.

Hotellets udendørsareal består af et supermarked, hvor I kan købe diverse daglige nødvendigheder. Der er også en souvenir shop, hvis I vil købe gaver eller souvenirs til familiemedlemmer og venner. På udendørsarealet er der også en stor have, samt en legeplads, hvor de små kan være beskæftiget og dermed få et sjovere ophold. Der er et lækkert soldæk på hotellet, hvor I kan slappe af på solsengene ved swimmingpoolen eventuelt under parasollerne, som er til rådighed samt badehåndklæder. Disse er inkluderet på hotellet, men koster et gebyr på stranden.

For de gæster der ankommer på hotellet med egne biler, vil have mulighed for at benytte hotellets parkeringsplads.

Betaling

Betalingen sker ved enten Visa, MasterCard, American Express eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: På Louis Zante Beach har I mulighed for at booke specielle familieværelser, hvis dette er tilfældet. Alle hotelværelser er udstyret med aircondition og centralvarme, som giver Jer et mere behageligt indeklima og vil have egne badeværelser. På badeværelset vil der være en bruser, badekar samt en hårtørrer. Der vil enten være en terrasse eller en balkon, som giver Jer en god udsigt, samt et sted at nyde Jeres aftener. Nogle af hotelværelserne vil give Jer udsigten over havet. Derudover er der enten separate soveværelser, en dobbeltseng eller en sovesofa på værelserne. Hvis I har små børn, kan I også booke en børneseng, hvis dette er tilfældet. Hotelværelserne vil også være udstyret med et pengeskab til at I kan opbevare Jeres værdifulde genstande, der er yderligere et køleskab på værelserne, samt et minikøleskab. Sidst men ikke mindst har værelserne en telefon, et TV og en radio som medfølger som standard.

Mad og drikke

Dette hotel tilbyder Jer en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad, fuld pension og All-Inclusive. Der er mulighed for at bestille specielle retter, som vegetarretter. Mens I nyder Jeres måltider kan I blive underholdt, da kokkene på hotellet giver Jer et madlavningsshow mens de tilbereder deres specialiteter. På hotellet bliver der serveret snacks samt både alkohols- og alkoholsfrie drinks til Jer.

 • For Jer der har All Inclusive vil morgenmad, frokost og aftensmad forekomme i buffetform.  
 •  
 • Morgenmad fra kl. 10.30 til 12.00.
 • Kaffe og kage fra kl. 15.30 til 17.00
 • Snacks fra kl. 15.30 til 17.30
 • Is fra kl. 10.00 til 21.00
 • Drinks i barene fra kl. 10.00 til 00.00.
   

Sport/aktiviteter

Louis Zante Beach tilbyder Jer en udendørspool samt et børnebassin. Der vil her tæt ved være et soldæk, hvor der er sollounges og parasoller. Mens I får slappet af, vil der tæt ved poolen være en snackbar som både tilbyder Jer forfriskende drinks og lækre snacks.

For de gæster der kan godt lide at være aktive, vil der også være aktiviteter til. Dette er for eksempel beach volleyball og basketball, og mod betaling kan I spille tennis. Der er mange forskellige slags vandsports, som pedalbåde, kanosejlads, og dykning. Men hotellet har også indendørsaktiviteter, som et fitnesscenter, bordtennis, dart og bowling, og mod betaling kan I spille billard.

Underholdning

 Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

 • -       Underholdningsprogram for børn
 • -       Underholdningsprogram for voksne
 • -       Live musik
 • -       Børneklub
 •  

Mere information om rejser til Grækenland 

Hvis du finder Louis Zante Beach interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Zakynthos, og læse mere om Grækenland ved følgende link.

Læs mere om Zakynthos

Læs mere om Grækenland

 

Rejs til Louis Zante Beach her

Hvis valget er faldet på Louis Zante Beach, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Louis Zante Beach herover. 

Nedenfor kan I se en video af Louis Zante Beach og hotellets faciliteter, som for eksempel er en pool,  strand, udendørsareal, have, legeplads, buffet, værende familievenlig og børnevenlig.