Asrin Beach, Türkler, Tyrkiet

Dette skønne luksushotel ligger ved den charmerende ferieby Türkler, direkte ned til stranden. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækker swimmingpool og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien. Trænger man til afveksling, er der rig mulighed for at benytte sig af indkøbscentre, restauranter, barer og underholdning i den nærliggende større by.

Beliggenhed

Dette attraktive hotel ligger i centrum af Türkler, som er omgivet af et smukt grønt naturområde. Hotellet er adskilt fra den tætbeliggende strand af en kystvej. Stranden tæt ved hotellet er en grus/sandstand derfor anbefaler vi nogle badesko for en sikkerhedsskyld. Astin Beach ligger ca. 3 km. fra Aysallar og 23 km. fra Analya. Der er mulighed for dig og din familie at gøre brug af den offentlige transport, hvor busstoppestedet ligger tæt foran hotellet. Ydermere ligger Gazipasa lufthavn ca. 55 km. fra hotellet.

Hotellets faciliteter

Asrin Beach består af i alt 187 hotelværelser, hvor I kan gøre brug af hotellets elevator til de øverste værelser. Du og din familie vil blive budt velkomne i lobbyen, som har åbent 24 timer, og hotellet har desuden også en politik om en 24 timers check-out service. På hotellet bliver der tilbudt mange forskellige faciliteter, som for eksempel muligheden for at veksle valuta, hvis dette ikke er foretaget hjemmefra. Derudover er der et pengeskab, som benyttes, hvis I vil opbevare værdigfulde genstande, der er også fri internetadgang på hotellets offentlige arealer, så I kan være forbundet med venner og familiemedlemmer. Andre faciliteter er et fælles tv-rum, læge assistance, room service, et vaskeri, konferencerum og en frisørsalon. Hotellet består blandt andet af en restaurant, et spiseområde og en bar. 

På hotellets udendørsareal er der blandt andet en legeplads og en attraktiv have, hvor børnene kan være underholdt og derved få et sjovere ophold. Tæt ved hotellet er der også et supermarked, hvor du og din familie kan købe de daglige nødvendigheder. Andre shoppingmuligheder er også til rådighed tæt ved. Hvis I ankommer på hotellet med egen bil, kan I frit benytte Jer af hotellets parkeringsplads. Hvis I er mere aktive gæster, og gerne vil udforske området på egen hånd, er der også mulighed for at I kan leje mountain bikes og derved komme rundt.

Betaling

Betalingen sker ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: Asrin Beachs hotelværelser består alle af en aircondition, til at bevare et bedre indeklima, samt et badeværelse. Desuden er der enten balkon eller terrasse i de fleste værelser, som giver Jer en afslappende og hyggelig udsigt. På nogle af værelserne har I tilmed muligheden for at få en sideudsigt over havet. Der er et pengeskab på værelserne til opbevaring af værdigfulde genstande, der er en minibar, telefon, TV og på badeværelserne er der en bruser, badekar og hårtørrer. 

Mad og drikke

Asrin Beach byder Jer på en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, frokost, aftensmad og All Inclusive. På hotellet bliver der også serveret snacks og både alkohol- og alkoholsfrie drinks i baren. 

Sport og aktiviteter

På hotellet er der både en indendørs- og udendørspool, som kan afkøle Jer på en varm dag. Hertil er der en vandrutsjebane, som giver sjov til alle på alle aldre. Der er ydermere et soldæk tæt ved poolen, hvor der er sollounges og parasoller til rådighed. Herudover er der et boblebad I kan benytte Jer af til ekstra afslapning. Tæt ved vil der være en snackbar, så I ikke skal gå langt væk fra afslapningen. Snackbaren tilbyder Jer lækre snacks samt forfriskende drinks. Hvis denne form for afslapning på soldækket ikke er nok, er der også hotellets wellnessområde. Her er der blandt andet spa, et dampbad, hammem og et solarium. Mod et gebyr får I også en sauna og massagebehandlinger. 

Hvis I derimod er de mere aktive typer, har hotellet også aktiviteter til Jer. Dette er for eksempel beach volleyball, fitnesscenter, bordtennis, aerobic og dart. I kan også spille billard, men dette koster et gebyr. Ydermere er der aktiviteter som mountain bikes, snorkling og for et gebyr kan I prøve jetski, banana boat og parasejlads.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -       Underholdningsprogram for voksne
  • -       Underholdningsprogram for børn
  • -       Aktiviteter
  • -       Wellness

 

Mere information om rejser til Alanya og Side

Hvis du finder hotel Asrin Beach interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om andre byer som Alanya og Side, eller læse mere om de tyrkiske byer ved følgende links:

Læs mere om Alanya

Læs mere om Side

 

Rejs til Asrin Beach her

Hvis valget er faldet på Asrin Beach har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Asrin Beach herover.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets faciliteter såsom pool, vandrutsjebane, familievenlig, strand, udendørsareal, have, spa, moderne, legerum, aktiviteter og buffet.