L’Hotel Fattoria Belvedere, Italien

Dette skønne luksushotel ligger i charmerende Italien. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien.

Beliggenhed

Dette hotel ligger på en lille bakke i Montecatini Val di Cecina. L’Hotel Fattoria Belvedere ligger i flotte grønne og rolige omgivelser, hvor der kun er få kilometer til de store kunstbyer som for eksempel er Pisa, Firenze, Lucca og Siena. Cecina-dalen byder Jer på afvekslende landskab, hvor der blandt andet er stejle bakker samt skrående bakker. Dalen giver Jer derfor mange gode muligheder for at dyrke sport og andre aktiviteter. Dette kan for eksempel være vandreture eller at cykle på mountain bikes og derved udforske området nær hotellet på egen hånd.

Hotellets faciliteter

L’Hotel Fattoria Belvedere er et hotel der består af i alt 98 hotelværelser, som er fordelt på tre bygninger. Der er forskellige faciliteter som for eksempel fri internetadgang i lobbyen, så du og din familie kan være forbundet med omverden, der vil være en restaurant, cafe, bar og et konferencerum til Jeres rådighed. 

På hotellets udendørsareal er der også mange faciliteter blandt andet til børn. Der er en have, hvor børnene kan lege og have det sjovt i, så deres ophold også bliver nydt. Derudover er der også swimmingpools i den smukke have, hvor den ene er til voksne og den anden er et børnebassin. Ydermere på udendørsarealet vil der være inkluderet liggestole og parasoller til Jer, når I gerne vil slappe af og få en flot gyldenbrun farve. Dog skal det lige bemærkes at mellem april og oktober kan det godt variere afhængigt af vejret med hensyn til, om der er liggestole og parasoller elle ej. Hvis du og din familie er mere aktive og godt kan lide at gå på opdagelse selv, er der også mulighed for at leje mountain bikes så I kan cykle og derved udforske området selv mod et gebyr.

Sidst men ikke mindst, hvis du og din familie ankommer på hotellet med egne biler, er der også parkeringspladser som I kan benytte Jer af på hotellet.

Betaling

Betalingen sker ved VISA, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: På dette hotel har du og din familie mulighed for at booke specielle familieværelser, hvis I har børn. De fleste soveværelser er desuden udstyret med en terrasse, hvor I kan sidde udenfor og nyde udsigten eller nyde Jeres aftener. Herudover er der også faciliteter som et pengeskab, som I kan gøre brug af, hvis I vil opbevare værdigfulde genstande. Der vil også være en minibar, køleskab og et TV. På badeværelserne vil der være udstyr som en hårtørrer og en bruser.

Dobbeltværelse: Disse værelser er hyggelige og er hyggeligt indrettet. Der vil enten være et badekar eller en bruser på badeværelset. På selve værelset er der telefon, satellit-tv, aircondition til at bevare et mere behageligere indeklima, der er en minibar og et pengeskab (dog mod gebyr). 

Bemærk venligst at I også kan booke værelser med balkon, dog koster dette et tillægsgebyr.

Mad og drikke

L’Hotel Fattoria Belvedere tilbyder Jer på en lang række bookbare måltider, herunder morgenmad, aftensmad, halv pension og hel pension. Der vil være morgenmad i buffetform og frokost og aftensmaden vil bestå af to-retters menu, hvor I får forretter og dessertbuffet.

Sport og aktiviteter

Dette hotel tilbyder Jer både en udendørspool samt børnepool. Der vil være et soldæk, hvor I kan nyde den varme sol og få en gyldenbrun farve, der er også sollounges og parasoller til fri brug. Derudover er der et boblebad, som giver Jer en dejlig afslapning på ferien, dog koster dette et gebyr. Tæt ved poolen er der en poolbar som serverer forfriskende og lækre drinks.

For de gæster der er mere aktive og godt kan lide at holde sig i form, er der blandt andet også en fodboldbane, bordtennis og en skønhedssalon. Og mod et gebyr har I adgang til at spille tennis, tage på cykeltur og benytte Jer af hotellets fitnesscenter. Efter en aktivitetsrig dag kan I til sidst komme tilbage på hotellet og nyde det dejlige wellnessområde. Hotellets wellnessområde byder på sauna, tyrkisk bad og dejlig massage og behandlinger. Dog koster spabadet et gebyr.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -       Aktiviteter
  • -       Wellness
  • -       Legeplads til børn

Rejs til L’Hotel Fattoria Belvedere her

Hvis valget er faldet på L’Hotel Fattoria Belvedere, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til L’Hotel Fattoria Belvedere herover.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets faciliteter såsom pools, have, udsigt, legeplads, grønne områder, udendørsareal, familievenlig, børnevenlig og spiseområder.

I kan vælge HD kvalitet af videoen, ved at klikke ind under "Indstillinger" => "Kvalitet" => Vælg 1080 HD