Ganita Holiday Village, Alanya

Hotellets beliggenhed
Ganita Holiday Village ligger i Alanya og er omgivet af et flot og frodigt grønt område, som befinder sig ved siden af stranden. Dette feriested ligger kun 10 km. fra både Sealanya Dolphinpark og Alanya funfair. Ydermere ligger hotellet 3 km. fra Alaattinoglu, Sarapsa Hani Fortress og pladsen ved det flotte klokketårn i Konakli. Udover dette har I mulighed for at finde Konaklis flotte og oplevelsesværdige moské kun 3 km. væk fra hotellet.

Hotellets faciliteter

Hotellet er blevet renoveret og gjort moderne allerede i 2017. Gæsterne vil blive budt velkommen i lobbyen, hvor I også vil finde en receptionen. Ganita Holiday Village består af i alt 800 hotelværelser og har mange forskellige faciliteter og services, som I kan gøre brug af. Dette er fx lægehjælp, roomservice, et vaskeri, frisørsalon, to mødelokaler og en fax, hvis dette skulle være nødvendigt. Yderligere vil I få mulighed for at benytte Jer af gratis internetadgang på hotellets offentlige arealer.

Ganita Holiday Village tilbyder sine gæster en lækker restaurant, en cafe, en bar og en hyggelig teatersal. Andre faciliteter som der bliver tilbudt, er gode shoppingmuligheder, da der er et supermarked, en souvenirbutik samt andre butikker, hvor man fx kan købe gaver til familie og venner eller blot souvenirs til sig selv fra ferieopholdet. Til de gæster der har børn, er der også en legeplads så de små kan holdes beskæftiget, således ferien for dem også bliver lidt sjovere.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: De nyankomne gæster kan nyde udsigten på en balkon eller en terrasse i de fleste værelser. Desuden er der også en telefon og et TV til rådighed i alle hotelværelser og på badeværelserne vil du og din familie finde en bruser og en hårtørrer. Andet udstyr på værelserne er fx aircondition, som vil sikre et behageligere indeklima, en minibar og mod et ekstra gebyr har I også mulighed for at få et pengeskab til brug, samt at få fri internetadgang på hotelværelset. Det er desuden også muligt for børnefamilier at booke familieværelser.

Mad og drikke

Ganita Holiday Villages restaurant tilbyder sine gæster en dejlig og eksotisk buffet, som inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad. På restaurantområdet vil I finde en bar, som serverer forfriskende drinks. Desuden har strandbaren også lækre drinks i forskellige varianter. Yderligere vil der blive tilbudt snacks mm. til den søde tand.

 

Sport og aktiviteter

Ganita Holiday Villages udendørsarealer inkluderer tre udendørs swimmingpools og to børnebassiner. Ved poolen vil I også finde sollounges og parasoller som medfører en ekstra god afslapning. Tæt ved poolen vil I opleve en poolbar, hvor der bliver serveret forfriskende og lækre drinks som gør opholdet mere behageligt og afslappende.

For de gæster der er mere til sport og aktiviteter udendørs vil der være mulighed for at spille volleyball, basketball, bueskydning, stå på vandski, prøve en sjov tur på banana båden eller forsøge at dykke og se en helt anden verden under vandet. For et gebyr har I også mulighed for at spille tennis. Der er også mulighed for indendørsaktiviteter, som at gå i fitness, spille bordtennis, gymnastik eller at dyrke aerobic.

Andre faciliteter der bliver udbudt af Ganita Holiday Village er, et wellnessophold som indehaver adskillelige behandlinger, som fx en sauna og hammam. Mod et ekstra gebyr har I også mulighed for at nyde en spa, skønhedssalon og massagebehandlinger. 

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

-       Et underholdningsprogram
-       Live musik
-       Diskotek
-       Børnediskotek
-       Wellness
-       Sportsaktiviteter
-       Vandsport
-       Liveshows

 

Mere information om rejser til Alanya

Hvis du finder Ganita Holiday Village interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Alanya, og læse mere om de tyrkiske byer ved at følge følgende link.

Læs mere om Alanya 

Rejs til Ganita Holiday Village her

Vi har samlet alle tilbudene som de tyske rejsebureauer udbyder fra Hamborg lufthavn. Det eneste I skal gøre, er at udfylde det lille skema der er ovenfor og tage afsted, hvis I syntes om Ganita Holiday Village.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets strand, udendørsareal, pools, terrasse, sollounge, vandrutsjebaner og teater og meget mere.