Smartline Serra Park, Side, Tyrkiet

Beliggenhed

Smartline Serra Park ligger i Manavgat og ligger ca. 400 m fra stranden. Ca. 4 km. fra hotellet ligger den hyggelige turistby Side, hvor der blandet andet er mulighed for at se turistattraktionen Side Amphitheater & Museum, som ligger ca. 7,5 km. fra hotellet. Tæt ved hotellet ligger der små landsbyer, som er nemme at komme til. I kan evt. benytte jer af den offentlige bus til/fra hotellet. 

Derudover så ligger Antalya lufthavn er ca. 70 km fra hotellet.

Faciliteter

Hotellet består af i alt 202 hotelværelser fordelt på fire etager. I har her mulighed for at gøre brug af elevatoren til de øverste etager. I vil blive budt velkommen i lobbyen, som har åbent 24 timer, og hotellet har desuden også en politik om en 24 timers check-out service. Derudover er der også et tv-rum for de voksne og et legerum til de små. Andre faciliteter som hotellet tilbyder, er for eksempel, babysitting, børnepasning, lægehjælp, et vaskerum, en frisørsalon og en shuttlebus til at komme frem og tilbage i området. Smartline Serra Park tilbyder faciliteter som en garderobe, et pengeskab til at opbevare værdigfulde genstande og faciliteter for at veksle valuta, hvis dette ikke er foretaget hjemmefra. I har også mulighed for at benytte er af internetadgangen, dog koster dette et mindre gebyr.

Hotellet har en restaurant, et spiseområde og en bar. Herudover bliver også serveret lækre snacks i snackbaren. 

Udendørsarealerne på hotellet tilbyder en legeplads til de små, en attraktiv have, hvor I kan gå ture og nyde jeres ferieophold. Der er også en pool, vandrutsjebane og et solområde. Yderligere er der parkeringsmuligheder til de gæster i besiddelse af en bil på ferien. Tæt ved hotellet er der også et supermarked, hvor I kan købe diverse nødvendigheder.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card og MasterCard.

Indkvartering

Generelt: Der er mulighed for at bestille specielle familieværelser for gæster med børn. Alle hotelværelser består af aircondition og et badeværelse. I de fleste værelser vil der være en balkon med en behagelig og afslappende udsigt, hvor andre værelser vil have en terrasse. Desuden vil der være mulighed for, at bestille børnesenge til småbørn. På værelserne vil der være et pengeskab til opbevaring af værdigfulde genstande, minibar, køleskab, telefon, TV og internetadgang. På badeværelserne vil I finde en bruser, et badekar og en hårtørrer. Hvis I har brug for at værelse der er egnet til kørestole, så er dette også muligt at bestille.

Store dobbeltværelser: Disse værelser har enten badekar eller et brusebad, der er hårtørrer, TV, minibar, telefon, aircondition, et pengeskab og balkon eller terrasse.

Familieværelse: Dette værelse består af to værelser med forbindelsesdør imellem. Derudover er værelset udstyret med samme faciliteter som det store dobbeltværelse.

Familie connecting rooms: Består af to værelser, og er udstyret som Familieværelser.

Familieværelse standard: Værelserne er mere rummelige, men indehaver samme faciliteter som dobbeltværelser. 

Mad og drikke

Smartline Serra Park tilbyder en lang række forplejningsmuligheder, herunder morgenmad, halvpension, helpension  og all inclusive. Hvis I gerne vil bestille diætretter, har I også mulighed for dette her. Der bliver serveret drinks både med og uden alkohol til hotellets gæster. 

Til de gæster der har all inclusive, er der morgenmad, frokost og aftensmad i buffetformer. Der vil også forekomme snacks i løbet af dagen, kaffe og te samt lækkerier om eftermiddagen. Til sidst vil der være natmad. Der vil være drinks hele dagen i den åbne bar fra kl. 10.00 til 23:30.

Sport/aktiviteter

Smartline Serra Park tilbyder gæster en udendørs swimmingpool samt et børnebassin. Der er også vandrutsjebane tilkoblet hertil, så svømningen bliver lidt sjovere. Der er en terrasse samt soldæk og parasoller til rådighed. Derudover er der tæt ved poolen en snackbar som tilbyder diverse snacks. 

Til de mere aktive gæster, er der også aktiviteter som tennis, beachvolley, basketball og crazy golf. Mod et gebyr har I også mulighed for at ride på heste. For dem der godt kan lide vandsport, har hotellet aktiviteter, som for eksempel aquafit, og mod gebyr windsurfing, jetski, motorbåd, bananbåd, kanosejlads, sejlads og mange flere muligheder. Der er der også indendørsaktiviteter, som et fitnesscenter, bordtennis, dart og gymnastik, og mod et gebyr kan I spille billard. 

Hvis gæster vil have yderligere afslapning er der også et dejligt wellnessophold med sauna, dampbad, hamam og mod gebyr spa, skønhedssalon og massagebehandlinger.

Underholdning

På hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at opleve:

  • -       Et underholdningsprogram for voksne
  • -       Et underholdningsprogram for børn
  • -       Live musik
  • -       Wellness
  • -       Diskotek
  • -       Børnediskotek
  •  

Mere information om rejser til Side

Hvis du finder hotel  Smartline Serra Park interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Side, og læse mere om de tyrkiske byer på følgende link.

Læs mere om Side

 

 

Rejs til Smartline Serra Park her

Hvis valget er faldet på Smartline Serra Park, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til  Smartline Serra Park herover.