Corissia Beach Hotel, Georgioupolis, Kreta, Grækenland

Hotellets beliggenhed 

Dette skønne hotel ligger ved den charmerende gamle fiskeby Georgioupolis. Hotellet ligger ca. 60 meter fra Kretas længste sandstrand. Ved stranden har hotellet en indbydende park, som hedder Corissia Park. Man kan finde her finde en restaurant med udsigt ud over havet, en pool- og snackbar og en solterrasse med en masse liggestole. Corissia Beach Hotel ligger centralt i byen Georgioupolis, så restauranter, shopping og barer er kun få meter væk. 

Udoverdet ligger der indkøbsmuligheder ca. 200 m væk. Ca. 35 km. fra hotellet ligger den anden største by på øen Chainia og der er 104 km til Heraklion lufthavn 

 Hotelbeskrivelse
Dette familievenlige 3 stjernede hotel er en del af Corissia kæden. Der er to andre søstrehoteller, som hedder Corissia Harmony og Corissia Princess. Corissia Beach Hotel blev opført i 2006. Hotellet består af 77 værelser. Hotellet har en foyer med en 24-timers reception, som altid står klar til hjælp samt elevatorer og en veranda med en ubeskrivelig havudsigt. For hotellets gæster er der desuden også 4 restauranter/barer til rådighed. Man vælge alt mellem drinks på en tagterrasse til en á la carte restaurant.

Udendørsfaciliteter
I hotellets have, som er placeret få meter fra stranden, er der 2 ferskvands swimmingpools, en poolbar og solterrasse med solsenge, solparasoller og hynder, som er gratis til rådighed for hotellets gæster. Der er både en børnepool og en voksenpool med dybere vand. 

Indkvartering

Corissia Beach Hotels værelser er rummelige og lyse med moderne indretning. Værelserne har eget badeværelse med brus/wc og hårtørrer. Værelserne indeholder også telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, minibar, klimaanlæg og sikkerhedsboks. Gratis WiFi. Man vil enten få en balkon eller terrasse. Dog hvis man ønsker havudsigt, så er det mod en merpris. 

Corissia Beach Hotel tilbyder 4 forskellige typer for indkvartering: 
Dobbeltværelse 
Man vil få en dobbeltseng med to seperate madresser. Værelset er egnet til to personer, men det kan også benyttes af en enkle personer eller to forældre, som skal have opstillet en seng til deres unge barn. 

Værelse til 3 personer  
 Man vil få en dobbeltseng med to seperate madrasser og en enkelt personsseng. 


Familieværelse 
Familieværelserne er målrettet en familie på 4, så man vil få en dobbeltseng med to enkelt senge.

Lejlighed til 4 personer 
Hvis man ønsker mere plads og et lille køkken, så er en lejlighed en løsning. Lejligheden består af 2 enkeltsenge og en dobbeltseng.


Forplejning
Corissia Beach Hotel tilbyder halvpension til hotellets gæster. Det inkluderer en morgenmadsbuffet og en aftenbuffet.  

Specielt til børn
Corissia Beach Hotel tilbyder en legeplads til børn og en børnepool af ferskvand. 

Sport/aktiviteter

Hotellet arrangerer forskellige aktiviteter i Corissia parken. Både spil, livemusik og underholdning, som turisterne kan deltage i, hvis man har lyst. 
Hvis det ønskes, kan det planlægges med hotellet at lave fitness, vandaerobic- og andre aktive sportsevents. 

 

Rejs til Corissia Beach Hotel her

Hvis valget er faldet på Corissia Beach Hotel, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Nedenfor kan I se en video af Corissia Beach Hotel og hotellets faciliteter.