Iberostar Royal Andalus, Chiclana, Spanien

Hotellets beliggenhed

Dette smukke 4-stjernede hotel ligger lige ud til een finsandede klitstrad ved Barrosa (ca. 100 m). Hotellet er omgivet af en velholdt pinjeskov. Her kan du og din familie nyde jeres ferieophold og lade op til den travle hverdag, eller benytte jer af nogle af de sportstilbud som hotellet udbyder.  Ca. 8 km. væk finder du forskellige indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Ønsker du at opleve noget på egen hånd, så kan du hurtigt nå offentlig transport. Jerez lufthavn, som er den nærmeste, befinder sig ca. 45 minutter i bil fra hotellet. I kan gøre brug af lufthavnstransporten til og fra hotellet, dog vil dette koste et ekstra gebyr.

Hotellets faciliteter

Iberostar Royal Andalus er et hotel der består af i alt 413 hotelværelser, som enten er en Junior Suite, Suite eller Superior Beach View. Du og din familie vil blive budt velkomne i hotellobbyen, som har en døgnåben reception til jeres rådighed. Hotellets faciliteter udgøres af blandt andet en 3 konferencelokaler,  parkeringsplads, WIFI og cykeludlejning, så I kan både være på hotellet eller cykle rundt ved stranden og opleve de smukke omgivelser.  Desuden er der også aircondition til at bevare et mere behageligt indeklima. Andre faciliteter, som hotellet udbyder er en frisørsalon, mulighed for at få vasket tøj og lægeassistance dog koster disse et ekstra gebyr. Derudover har du mulighed for at rejse til dette hotel udenfor sæsonen, hvor du med fordel kan benytte dig af hotellets indendørs pool, dog mod betaling. 

På hotellet udendørsareal er der legerum, legeplads, pool, hvor du kan opleve afslappende badestunder og de mindste kan tumle rundt i børnebassinet. I badeområdet er der et boblebad (mod gebyr), en vandrutsjebane og en bar ved swimmingpoolen. På solterrassen står liggestole og frister til et hvil i parasollernes skygge.

Betaling

På hotellet er det muligt at betale med American Express, Visa og MasterCard.

Indkvartering

Generelt: På Iberostar Royal Andalus er der et opholdsrum og et badeværelse, samt et klimaanlæg der skaber et dejlig indeklima. Fra altanen eller terrassen på hotelværelset vil du  kunne nyde havudsigten udover Atlanterhavet. På værelserne er der kingsize-seng og en sovesofa, så der er rig mulighed for at få en god nattesøvn. På det familievenlige-hotel stilles der tilmed babysenge og ekstrasenge til rådighed. Endvdere er der en minibar og en safeboks, som er mod betaling. Badeværelset er udstyret med brusebad, hårtørrer og sminkespejl. Ved behov er der 14 værelser som er indrettet særligt til gæster i kørestol, som kan efterspørges forud for rejsen. 

Mad og drikke

Iberostar Royal Andalus tilbyder gastronomiske faciliteter der omfatter en café og en lobbybar. Hotellets bffet- og a la carte-restauranter (med klimaanlæg og rygeforbud) sørger for dine madbehov. Til morgenmad, frokost og aftensmad kan du forvente en velsmagende buffet og til de mindste vil der også blive tilberedt børnemenuer. Gæster med alt inklusive har adgang til særlige ydelser, såsom snacks. Endelig arrangeres der åbent køkken som virkelig er en oplevelse værd i det Andalusiske køkken. 

Forfriskende drinks fra strandbaren sørger for en skøn stemning, hvor du kan slappe helt af og nyde din ferie. 
Når du booker din rejse har du mulighed for at bestille enten inkl. morgenmad, halvpension eller alt inklusive. 

Sport og underholdning

Trænger du til afveksling for badeferien og har derfor brug for at få brændt noget energi af. Så tilbyder hotellet diverse sportsaktiviteter, som f.eks. muligheden for at køre på cykel/mountainbikes, padel, og mod betaling tennis og golf. Til vandhunden tilbydes der aqua-fitness. Mod betaling kan du benytte dig af hotellets fælles pilates og fitness rummet. 

Ydermere råder hotellet over et wellnessområde med faciliteter såsom hamam, ligesom der mod betaling tilbydes:  et spa-bad, en sauna, et dampbad, en skønhedssalon, massagebehnadlinger, ayurvedabehandlinger og zoneterapibehandling. Mens forældrene slapper af, kan børnene deltage i et variationsrigt underholdningsprogram med spil og leg. 

Mere information om rejser til Spanien og andre padel hoteller

Hvis du finder Iberostar Royal Andalus interessant, kan du herunder finde flere inspirationssider om andre hoteller med padel og diverse sportsaktiviter. 

Læs mere om padel på ferien

Læs mere om aktiv ferie

 

Rejs til Iberostar Royal Andalus her

Hvis du syntes om dette hotel, så syntes vi at du og din familie skal booke en rejse igennem formularen her. Vi har nemlig samlet alle rejserne fra de tyske rejsebureauer til Iberostar Royal Andalus fra Hamborg Lufthavn.