Sarp Hotels Belek, Belek, Tyrkiet

Dette skønne luksushotel ligger ved den charmerende by  Belek direkte ned til stranden. Hotellet byder på et fitness- og wellnessområde, lækre swimmingpools og aktiviteter for alle aldre. Her kan man slappe af, blive forkælet og bare nyde ferien. Trænger man til afveksling, er der rig mulighed for dette med indkøbscentre, restauranter, barer og underholdning.

Beliggenhed

Sarp Hotels Belek befinder sig i Belek, som ca. ligger 1,3 km. væk fra den private badestrand. Stranden har småsten, så vi anbefaler derfor badesko. En hurtigt og nem måde at komme på stranden, er ved bus eller bil.

Beleks centrum ligger ca. 5 km. væk fra hotellet, og de tætteste lufthavne på hotellet er Antalya lufthavn med en afstand på 33 km. og Gazipasa, som ligger ca. 146 km. væk fra hotellet.

Hotellets faciliteter

Hotellet består af 183 soveværelser som er fordelt på 6 etager. Der er her mulighed for at benytte elevatorerne til de øverste etager. De nyankomne vil blive budt velkommen i lobbyen, som har en bemandet reception 24 timer i døgnet. Herudover er der et pengeskab og aircondition i hvert hotelværelse og fri internetadgang på hotellets offentlige arealer, så alle gæster kan komme online. Yderligere faciliteter på hotellet er et offentligt TV-rum, et legerum, babysitting og en shuttle bus. Der er også mulighed for at gøre brug af lobbybaren, frisøren og andre butikker. 

Hotellet har en restaurant, hvor der vil blive serveret både lokal og italiensk mad. Her følger der en terrasse med, hvor man kan sidde og nyde maden. Sarp Hotels Beleks hovedrestaurant består af buffet. Derudover er der også en snackbar, som byder på små lækre retter. Og sidst men ikke mindst er der også en cafe på hotellet. 

Andre faciliteter der bliver tilbudt, er fx en indendørspool. Hvorimod på udendørsarealerne er der en legeplads, en attraktiv have, pools samt en poolbar tæt ved, så man ikke skal bevæge sig langt fra afslapningen. Ydermere, er der et separeret børnebassin som har en vandrutsjebane, så svømningen bliver lidt sjovere. Ved poolen og ved stranden bliver gæsterne tilbudt liggestole, puder, parasoller og badehåndklæder mod et depositum. Ved stranden vil der også være en strandbar til stede, som byder på små snacks og drinks.

Samtidig vil der også være tilgængelige parkeringspladser for dem, som har egen bil med på ferien.

Betaling

Betalingen sker ved VISA, MasterCard, American Express eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: Der er mulighed for specielle familieværelser for gæster med børn. Alle hotelværelser har aircondition og et badeværelse. I de fleste værelser vil der være en balkon med en behagelig og afslappende udsigt, hvor andre værelser vil have en terrasse. Desuden vil der være mulighed for at bestille børnesenge til familier med små børn. Der vil også være et pengeskab, minibar, køleskab, TV og internetadgang. På badeværelserne har I mulighed for at finde en bruser eller et badekar og en hårtørrer.

Dobbeltværelser: Disse værelser er udstyret med bad eller brusebad, et toilet, hårtørrer, TV, minibar, aircondition, et pengeskab og balkon eller terrasse. 

Familieværelse: Har to sammenhængende soveværelser og samme udstyr som dobbeltværelserne.

Dobbelt økonomi: Disse værelser kan variere vedr. hvilket udstyr og faciliteter der er til rådighed. Vi kan derfor ikke med garanti udpege hvilket udstyr der er tilbudt, da det er op til hotellejeren selv.

Mad og drikke

Sarp Hotels Belek tilbyder en lang række muligheder for forplejning, herunder morgenmad, halvpension og helpension og all inclusive. Der er også mulighed for at bestille vegetarretter, for dem der ønsker dette. Desuden vil der også blive serveret snacks, og sidst men ikke mindst har gæsterne på hotellet muligheden for at nyde madlavningsshowet, hvor kokkene tilbereder lækre specialiteter. Der bliver også serveret drinks både med og uden alkohol til hotellets gæster.

For gæster der bærer et ’all inclusive’ armbånd vil morgenmaden, frokosten og aftensmaden forekomme i en stor buffetform. Der vil være snacks i løbet af dagen, kaffe og te og andre lækkerier om eftermiddagen. Der bliver også serveret drinks til hotellets gæster, som er inkluderet fra kl. 10.00 til 24.00 i hver bar der er åben.

 

Sport og aktiviteter

Sarp Hotels Beleks aktiviteter består af pools med vandrutsjebane som gør svømningen lidt sjovere for folk i alle aldre. Der er også mulighed for at benytte sig af sollounges og diverse parasoller. Ander faciliteter man kan gøre brug af, er boblebadet der giver en ekstra god afslapning. Tæt ved kan man få små snacks fra snackbaren.

Hotellet tilbyder desuden også aktiviteter for de gæster, der godt kan lide at være aktive. Gæster kan benytte sig af tennis, beach volleyball og basketball. Man kan også bruge indendørsaktiviteterne, som består af et fitnesscenter, bordtennis, billard og dart. Dog mod et gebyr har I mulighed for at spille badminton og dyrke aerobic. For andre gæster der gerne vil opnå en bedre afslapning, kan hotellet byde på et spaophold, en sauna, dampbad, hammam, skønhedssalon og dejlig massage.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at opleve:

-       Live musik
-       Diskotek
-       Børnediskotek
-       Wellness
-       Voksen underholdning
-       Fitnesscenter
-       Aftenshows

Mere information om rejser til Alanya og Side

Hvis du finder hotel  Sarp Hotels Belek interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Alanya og Side, og læse mere om de tyrkiske byer ved at brugefølgende links.

Læs mere om Alanya

Læs mere om Side

 

Rejs til Sarp Hotels Belek her

Hvis du og din familie har valgt dette hotel, skal I bare udfylde det lille skema ovenfor. Vi har nemlig samlet alle de tilbuds de tyske rejsebureauer tilbyder fra Hamborg lufthavn her. 

Se nedenstående video fra 2015, for at få en forsmag på hotellets faciliteter såsom strand, pool, spa, fitness, livemusik, underholdning, have, vandrutsjebaner, aktiviteter og buffet.