Meryan Hotel, Manavgat, Tyrkiet

Beliggenhed

Hotellet beliggenhed samt omgivelserne er stille og rolige. Fra hotellet har I direkte adgang til en sand-/grusstrand, hvor vi anbefaler nogle badesko for en sikkerhedsskyld. Ca. 24 km. fra hotellet ligger byen Manavgat. 
Den nærmeste turistattraktion er The Historical Alarahan som er ca. 7 km. fra hotellet. Kun 3 km. væk fra hotellet ligger der restauranter og markeder. Sidst men ikke mindst ligger Antalya lufthavn omkring 55 km. fra hotellet.

Faciliteter

Meryan Hotel består af i alt 337 hotelværelser der er fordelt på en bygning over 6 etager. For at gøre det nemmere for dig og din familie, vil der være en elevator til rådighed, som gør det nemmere at komme til de øverste etager. Du og din familie vil blive modtaget i hotellets lobby, som også har en reception til jeres rådighed. Hotellet har faciliteter som fri internetadgang på hotellets fællesarealer, hvor I kan være forbundet med venner og familiemedlemmer hele tiden. Ydermere består hotellet af en restaurant, som serverer internationalt og lokalt samt mange flere forskellige retter, som I kan spise på hotellets spiseområde. Der er 4 forskellige barer på hotellet, hvor der også er en lobbybar og en poolbar.

På Meryan Hotels udendørsareal har I mulighed for at besøge det lokale supermarked, hvor I kan købe diverse daglige nødvendigheder. Der er også gode shoppingmuligheder for jer, da der er en souvenirbutik og en boutique i nærheden. Udendørsarealet består også af faciliteter, som en legeplads og en attraktiv have, hvor børnene kan have det sjovt i. Andre faciliteter er for eksempel et soldæk, en indendørs- og udendørspool og en vandrutsjebane der gør svømningen lidt sjovere. På soldækket er der strandstole og parasoller som I frit kan gøre brug af. Hvis I gerne vil have badehåndklæder, koster dette et mindre gebyr som skal betales kontant.

Herudover har hotellet også et fælles tv-rum og et legerum for de små. Der er et vaskeri, konferencerum, amfiteater, natklub, lægeassistance og parkering til de gæster der ankommer med egne biler. Andre faciliteter er babysitting, roomservice, og en frisørsalon.

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, American Express, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt:Der er mulighed for at bestille specielle familieværelser på hotellet, hvis dette er tilfældet. Alle værelser vil være udstyret med aircondition til at bevare et behageligere indeklima, der vil være centralvarme og et badeværelse. Badeværelserne vil indehave en bruser, badekar, hårtørrer og andre nødvendigheder. I de fleste værelser vil der være en balkon, hvor nogle af værelserne tilbyder en sideudsigt over havet. På hvert hotelværelse vil I enten finde separate værelser eller dobbeltsenge. Hvis I har små børn, kan I bestille børnesenge på hotellet hvis dette skulle være tilfældet. Derudover er der et pengeskab på hvert værelse til at opbevare værdifulde genstande, der er en minibar, et køleskab, en telefon og et TV.

Mad og drikke

Hotellet tilbyder jer mange forskellige bookbare måltider, som for eksempel er morgenmad, frokost, aftensmad, bed and breakfast eller All-Inclusive. På menuen kan I også få glutenfrie retter og vegetarretter. Mens I spiser, vil der være underholdning, da det kokkene laver et madlavningsshow når de tilbereder deres specialiteter. Der vil være blive serveret snacks på hotellet, og til sidst vil der være både alkohols- og alkoholsfrie driks.

Sport/aktiviteter

Dette skønne hotel har både en indendørs- og en udendørspool, som kan afkøle jer på en dejlig varm dag. Der er hertil en vandrutsjebane, som gør svømningen lidt sjovere for alle aldre. Der er et soldæk med sollounges og parasoller tilgængelige. Tæt ved finder I en poolbar, som serverer forfriskende drinks og lækkerier.

Hvis I er de mere friske og aktive typer der gerne vil have sjove oplevelser, er der adskillelige udendørsaktiviteter, som tennis, beach volleyball og basketball. Der er også vandsports, som pedal boat, kanosejlads, dykning og aquafit. Men der er også indendørsaktiviteter, som et fitnesscenter, bordtennis, billard og dart.

Efter en lang og aktivitetsrig dag, kan I komme tilbage på hotellet og benytte jer af hotellets wellness-ophold, som består af en sauna, dampbad, hammam og massagebehandlinger. For et ekstra gebyr kan I gøre brug af hotellets solarium. 

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:

  • -       Underholdningsprogram for børn
  • -       Underholdningsprogram for voksne
  • -       Diskotek
  • -       Børnediskotek
  • -       Live musik
  • -       Wellness
     

Mere information om rejser til Tyrkiet

Hvis du finder hotel Meryan Hotel interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Tyrkiet, og læse mere om de tyrkiske byer ved at følge følgende links.

Læs mere om Tyrkiet

Læs mere om Byer i Tyrkiet

 

Rejs til Meryan Hotel her

Hvis valget er faldet på Meryan Hotel, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser Meryan Hotel her herover.